Reklama

Reklama

Tvoje tvář má známý hlas

(pořad)
Hudební / Soutěžní / Reality-TV
Česko, 2016, 120 min

Kamera:

Martin Hes

Účinkují:

Ondřej Sokol (moderátor), Vladimír Polívka (moderátor), Jakub Kohák, Janek Ledecký, Jitka Čvančarová, Ivana Chýlková, Adam Mišík, Petr Vondráček (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Začíná nová velkolepá show! Osm známých osobností se za pomoci týmu maskérů, kostymérů a choreografů změní na ikony hudební scény a zazpívají jejich nejslavnější hity. (TV Nova)

Recenze (442)

gabin(a) 

všechny recenze uživatele

Já bych to tak černě neviděla, nakonec by se měl tenhle pořad vzít na milost aspoň kvůli dobročinnosti. Viděla jsem jen druhou řadu a to ještě ne celou. Smekám před maskéry a před výkony účinkujících, za týden se naučit a skvěle podat Ellu Fitzgerald, Celine Dion nebo toho děsného veverčáka určitě není žádná legrace, nemluvě o Monserrat Caballé Jana Ciny, ta byla opravdu povedená a dojemná. A Ondřej Sokol je stokrát lepší moderátor než Mareš nebo Bouček, vlastně než oba dva dohromady. Nejslabší byla porota včetně hostů, ale co už....Myslím, že se na TV kanálech vyskytují větší zhůvěřilosti, včetně ulhaných zpráv veřejnoprávní ČT. ()

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Tchyně a manželka a jejich kamarádky jsou z pořadu na větvi. Pořád slyším, hele, ten je dobrej, ta je suprová. Já nevím, častokrát mi přijde, že originál je prostě originál. Jo, sem tam skutečně klobouk dolů - zvlášť Petr Rychlý nejen jako Honza Nedvěd, to se povedlo, to jo. Ale zase jako Armstrong byl neskutečně trapný. A k tomu ty hlášky rádoby poroty. Nj, ještě že nejsu cílovka. --- EDIT k verzi 2020 s antimoderátorem Polívkou: Upadlo to pěkně. Neznámí lidé zpívají - většinou neskutečně falešně - neznámé písničky většinou neznámých zpěváků (někdy dokonce herců, kteří víc jak jednu písničku nenazpívali), porota dělá, jak je nadšená a neřekne jediné kritické slovo, masky jsou čím dál víc odfláknutější, Polívka není Sokol... Na to vážně někdo kouká dobrovolně? ()

Reklama

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Ta nejlepší travesti show, co jsem doteď viděl (já jsem teda ještě žádnou jinou travesti show neviděl, ale to je teď vedlejší :-). Hodnotím jen podle videí na YT, úplnej díl v jednom celku bych asi nedal, ale fakt že smekám před účinkujícíma, ono naučit se tohle za tejden, tak to teda klobóček. Z toho, co jsem zatím viděl, nejlepší asi Hana Holišová jako Beyonce (i když Jackson taky dobrej) nebo ta tamta herečka jako Kristýna Aguilera. No a Rychlej od Honzy Nedvědů totálně k nerozeznání. Přesto, co jsem tady napsal, musím dodat, že... že je to vlastně stejně hrozně blbý :-) Ale jelikož se tu, koukám, odpaduje už z principu, tak tomu ty tři hvězdy jebnu, jedna je spešl pro Kohýňa :-) ()

Ampi 

všechny recenze uživatele

Je to zábavný pořad a je u něj zábava, a vybraných osm známých osobností se víceméně snažilo. Některé postavy hudebního průmyslu bez ohledu na pohlaví zahráli na jedničku. Snažili se i kostyméři a maskéři, kteří odvedli hodně dobrou práci. Hana Holišová zaslouženě kralovala, herecký má asi navíc než jsou pro ní příležitosti. Pravda, že ne každému se musí tato show líbit. ()

Hennes 

všechny recenze uživatele

Jako pořad nic zajímavého. Sebrat pár hotových umělců co umí zpívat, zas není takový problém. Tím nesnižuji jejich umění a schopnost interpretovat jiného umělce, ale hlubší smysl tohoto pořadu mi uniká. Celý večer se mezi sebou jakoby soutěží a pak Nova velkoryse věnuje šek na pár tisíc potřebným lidem a kdoví jestli to někdy dostanou. To jim můžou dát ty prachy co stojí ten pořad a bude to lepší. Ale neodpustím si ty 2 hvězdy jako ocenění maskérům. Jejich práce je špičková. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (17)

  • Vzhledem k tomu, že se díly předtáčejí a nevysílají se živě, došlo v pátém týdnu soutěže k nepříjemné shodě okolností. Zpěvák a herec Adam Mišík imitoval legendárního amerického zpěváka Prince, který však byl v době vysílání čerstvě po smrti. Za odvysílání dílu sklidila TV Nova kritiku. (Revivup)
  • V 7. sérii došlo k výměně moderátora. Místo Ondřeje Sokola moderoval herec Vladimír Polívka. Jelikož byl ale Polívka v karanténě kvůli onemocnění COVID-19, tak za něj musel 3krát zaskočit Ondřej Sokol. (SONY_)

Reklama

Reklama