Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Scare Campaign je populárna televízna show, v ktorej tvorcovia strašia nič netušiace obete. Ich televízny program však začína upadať, pretože na internete vznikla skupina s podobným zameraním, ktorá má milióny fanúšikov. Scare Campaign tak dostane poslednú šancu, ktorú sa režisér rozhodne využiť. Posledná epizóda má byť natočená v opustenej psychiatrickej liečebni a má pomôcť udržať túto show nažive. Plánovaný priebeh sa však mení vo chvíli, kedy sa scenár vymkne spod kontroly. Finálna epizóda Scare Campaign bude naozaj hororom, na ktorý nikto nikdy nezabudne. (Marceloo)

(více)

Recenze (58)

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Bez další skupiny Masked Freaks by byl film zajímavější. Mohlo zdravotní sestře hrábnout a tak pak připraví brutální pomstu. Režisér to ale natočil jinak... I tak to byl více než nadprůměrný horror, kterých je opět letos jako šafránů. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Nenápadný a neobvyklý slasher z Austrálie, který stojí za zhlédnutí. Scare Campaign je populární Prank TV show, která straší své oběti, ovšem jednou na tom nehezky doplatí. Film má v průběhu celkem svěží zvraty, zaujme solidním gore a díky sladké stopáží 80 minut frčí vcelku rychle, byť zpočátku mi film přišel nudnější. Story 5/10, Atmosféra 5/10, Gore 7/10, Vizuál 6/10, Akce 7/10, Napětí 6/10,Humor 3/10. Zábavnost 6/10, Lekačky 0/10. 65% ()

Psychor 

všechny recenze uživatele

Jakožto zdejší hororový expert někdy až příliš doplácím na svou hororovou genialitu. Nepochybuji o tom, že obyčejný hororový divák bude snímek Scare Campaign sledovat s otevřenou pusou, jelikož se jedná o inteligentní horor s orginálním a nápaditým scénářem, který o třídu převyšuje rámec běžné hororové produkce. Jenže pro mě byl daný horor naprosto čitelný. Příchod každého z mnoha jednotlivých twistů jsem vzhledem ke svému důvtipu a zkušenostem zkrátka již dlouho dopředu očekával, čímž byl můj divácký prožitek ochuzen o moment překvapení. Z této příčiny raději upřednostňuji horory, které se snaží především o budování mrazivé atmosféry, při kterých nemám oproti klasickému divákovi žádnou "nevýhodu". Hororový expert i hororový fanoušek totiž mohou vnímat strach s podobnou intenzitou, jelikož se jedná o základní lidskou emoci. Kdybych byl pouze všedním hororovým divákem, bylo by mé hodnocení hororu Scare Campaign o poznání vyšší, avšak jako hororový mistr, jenž znal scénář dříve než samotný scénárista, nemohu zkrátka udělit více než tři hvězdy. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Scare Campaign je populárna televízna show, v ktorej tvorcovia strašia nič netušiace obete. Ich televízny program však začína upadať, pretože na internete vznikla skupina s podobným zameraním, ktorá má milióny fanúšikov. Scare Campaign tak dostane poslednú šancu, ktorú sa režisér rozhodne využiť. Posledná epizóda má byť natočená v opustenej psychiatrickej liečebni a má pomôcť udržať túto show nažive. Plánovaný priebeh sa však mení vo chvíli, kedy sa scenár vymkne spod kontroly a finálna epizóda Scare Campaign bude naozaj hororom, na ktorý nikto nikdy nezabudne. - Zatial môj tohtoročný hororový favorit. V posledných rokoch som s horormi z Austrálie okrem jedného zaváhania nadmieru spokojný. Páči sa mi ich prízvuk a aussie dievčatá sú proste nehorázne krásne a pritom prirodzené. Mal by som však písať o hororovej zložke a u tohto hororu je naozaj vela vecí, ktoré musím pochváliť. V prvom rade scenár, ktorý je u moderných hororov velkým problémom, pretože diváci majú jednoducho pocit, že už všetko videli. Pravdou je, že ani v Scare Campaign sa neobjavuje nič prevratné, lenže tolko zvratov a prekvapení v tak krátkom čase som už velmi dlho u hororu nespozoroval. Dej ma proste dostal a to, čo zo začiatku vyzeralo ako pomalá a velmi predvídatelná hororová jazda, sa zmenilo na množstvo neočakávaných zvratov. Na čele pozitív stojí velmi vydarené gore a galóny krvi. Velmi sa mi páčilo velké množstvo použitých zbraní a rôznych druhov vrážd. Technická stránka bola spracovaná velmi kvalitne a bolo použité velké množstvo funkčných zvukových efektov. Práca s kamerami bola efektívna a rovnako ako u zbraní snímali z mnohých uhlov a bolo použitých mnoho typov kamier, ktoré dej kvalitne zobrazovali. V neposlednom rade kvôli faktu, že milujem hororové masky, musím pochváliť všetky masky, ktoré sa tu objavili, či už sa jedná o prácu s make upom, alebo o masky na tvár. Keď som videl herecké obsadenie, vedel som, že tento faktor bude na vysokej úrovni, pretože v Scare Campaign sa objavilo niekolko hororových talentov. Záporák John Brumpton je po Johnovi Jarrattovi druhým najlepším záporákom z Austrálie, Olivia DeJonge podala famózny výkon v The Visit a Meegan Warner jej úloha očividne úplne vyhovovala. Všetko sa to zmestilo do neuveritelných 75 minút plných kvalitnej hororovej akcie, takže keď budem mať niekedy menej času a nebude čo pozerať, je tento horor jednoznačnou volbou. A jednoznačné poučenie na záver. Keď dostatočne nemakáš, konkurencia ťa zničí. + herečka z The Veil + herečka z The Visit + herečka z Wolf Creek + herec z Storm Warning a The Loved Ones ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Hidden camera prank show na druhou, odmocněná zájmovou skupinou Masked Freaks. Interesantní australská slasher rovnice s na žánr nečekaně nápaditým scénářem a hmatatelným nadšením ze strany štábu, především u šťavnatých gore efektů a povedených masek ve stylu klaunů, strašáků, Predátora, králíka z Donnieho Darka a bůhví čeho ještě. Odpustil bych rezervy v hereckých výkonech a technické kvalitě, kdyby se v rámci youtuberské zábavy našlo na konci místo v peci pro Hoggyho s Kovym a hned po nich by šel z důvodu objemu separé FattyPillow. Rekord ve sledovanosti by byl jistý, ale já se ptám, bylo by pak u videí více palců nahoře, nebo dole? ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Sprvoti sa zdá, že sa bude "Scare Campaign" uberať duchárskym smerom. Chvála bohu, že sa tak nestalo, lebo počiatočný úvod pôsobí tak lacno, až som miestami prepadal dojmu, že šmariť odpad nebude až tak náročné, ako som sa domnieval. Našťastie, jedná sa o slušne spracovaný "exploitation" s vydarenými, krvavými gore scénami, ktoré potešia nejedného "fanúšika" násilia. To či má scenár nejakú hlavu aj pätu, to už je druhá vec. Ja osobne nijak pobúrený nie som, vyslovená "pičovina" to nie je, dá sa nato bez problémov pozerať, pričom pomerne solídnu prácu odviedol i soundtrack, ktorý určitým pasážam dodáva ten správny šmrnc. Taktiež bolo pre mňa príjemnou zmenou sledovať film iba 80 minút, nakoľko posledné vzhliadnuté prekračovali 150. Zbehlo mi to ako voda, no a vďaka rozuzleniu si odo mňa táto malá hra na "mačku a myš" nakoniec prekvapivo odnesie hodnotenie slabších štyroch prasiatok - 69% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Příjemná bubušou se změní v krvavou lázeň, jenže divák postupně zjišťuje, že tvůrci si s ním hrají víc, než s herci TV série. Tedy po druhém zvratu je už asi většina diváků podezíravější, a tak je postupné směřování nezaskočí. Na druhou stranu je otázka, zda konec filmu je skutečným koncem, jelikož ten prozíravý pohled jakoby říkal: hele, já vím! Hodnotím místy napínavou atmosféru a mordy, ať už domnělé, nebo skutečné. Krev, krev, nůž co vyjede ústy a nechybí střeva ven. Zklamalo mě, že nedošlo na pec v přímém přenosu. A vražd mohlo být samozřejmě více a vynalézavějších, ovšem stopáž pro změnu potěšila. Připomínka klasických osmdesátkových slasherů odehrávajících se v prázdných nemocnicích, léčebnách a blázincích potěšila. 3,5* ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Nie tak prekvapivé ako tvorcovia plánovali, ale určite pomerne originálne. Pri krátkej stopáži som sa navyše nestihol vôbec nudiť. Slušná hororová zábava. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Slasherová hříčka s prvky komedie. Krvavé, zvratovité, zábavné. Docela příjemný překvápko. Je vidět, že chlapci se od 100 Bloody Acres posunuli k lepšímu. 70% ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Slušný krváčik, plný všakovakých dejových zvratov. Nič nie je tak ako sa na prvý pohľad môže zdať, a práve to je na tomto snímku to najzaujímavejšie. Nadpriemer. 75/100 ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

" Scare Campaign " má sympatickou stopáž a k tomu ještě docela svižný tempo, takže tu není moc prostoru pro nudu. Povedený jsou v tomhle kousku samozdřejmě i masky a našlo by se i pár solidních gore scén. Co mi ale zkazilo celkovej dojem je to kličkovaní v podobě " nečekaných " zvratů. Ty totiž nejsou tak nečekaný a pozornýmu divákovi brzo doklapne co bude dál. Přesto si myslím, že jde o solidní, krvavej a hlavně svižnej snímek kterýmu s klidným srdcem můžu dát 3 hvězdy. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Pukni, střevo! Roztékej se, skvrno krvavá... Bacha, vlevo! Neflákej se, mrtvý vyhrává." Skryté kamery viditelné z kilometru, neočekávané zvraty ještě překvapivější než padání listí v listopadu, potoky umělé krve domácí výroby versus řeky skutečné, průmyslově vyrobené umělé krve. Plus výchovný záměr, který z filmu čouhal jak youtuberské péro z gauče. Gilmour93 a Kovy prominou :-). V podstatě mě na tom bavilo spíš to odhadování, kterými břišními dutinami, ječícími hubami a půlenými mozky se bude (jen na zisk lajků orientovaný) scénář prodírat dál. Užil jsem si i zachytávání odkazů od protinožců na hororové filmy a postavy. Proto jsem váhal, jestli dát tři hvězdy, ale bát se nebylo čeho, protože nebylo o koho. Na hromadu střev můžeme přihodit i hlubokomyslné a nechutně uvědomělé dialogy tetrálně přehrávajících "obětí" s Příšerami, fakt krutopřísně hustými zlouny. Scary pindy. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Veliké překvapení. Ze začátku se zdá, že Scare Campaign bude spíše o lekačkách, ale ani náhodou. V druhé polovině se to rozjede v brutální, krvavou jízdu, jó přesně takhle to mám ráád. Potěší 80ti minutová stopáž, jeden z herců vypadá jak Mark Wahlberg a kromě teda toho parádního Gore, jsou tu i perfektní zvraty. Paráda ! Australané opět nezklamali. Doporučuji. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Další Australská jednohubka s vyčpělým námětem, ale snaživou režií a solidní dávkou napětí i vražd. Nic vesměs originálního, ale film se snaží vyrukovat se dvěma velkými zvraty a finální pointou s ještě větším zvratem. První zvrat je nečekaný, zbytek si odříkáte jako básničku hned po první změně děje, což film bohužel chtě nechtě srazí dolů. Ale na večer s popcornem je o zábavné krvavé béčko postaráno. Austrálie dál jede. 65%. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Dobrá naháněčka z Austrálie, která několikrát mile překvapí, ale přijde mi v mnoha ohledech nedotažená do ideálu. Gore momenty jsou spíš na slabší úrovni, herci taky nic moc, ale bavily mě zvraty i docela svižný tempo. 70% ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Obstojný slasher krvák, který se sice pohybuje v rámci průměru, ale nejvíce těží zejména z originálního nápadu a fajn gore. Televizní pořad prankující a strašící lidi se stane sám obětí poté, co se v pořadu omylem nachomýtne psychopatický zabiják a začíná reálný boj o život. Najde se zde pár fajn zvratů a už zmíněný nápad i gore táhnou film do lepšího průměru, ale jinak je to v jádru pořád tuctová vyvražďovačka, která výrazně lepšími kvalitami moc neoplývá. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Tohle se dobře povedlo velmi dobře zamotané ale zas ten konec proč kurna posledni dobou ty konce prostě nějak zvláštně furt končí. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

V maximálním hodnocení mi poněkud brání nešikovně překombinovaný scénář - obě dvě části zápletky, tedy s Emmou&Rohanem i s Abby, jsou hodně průhledné. A nepovedl se moc ani konec, respektive já bych si ho představoval úplně jinak, přímočařeji, a ne jako ironizující a lehce moralizující satiru. Ovšem první polovina filmu je brutálně zábavná, přesně můj šálek komedie. Jen kdyby tak tvůrci v tom samém duchu pokračovali až do finále. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Konečně slasher, který stojí za to. Už samotné ne úplně tradiční téma zaujme a sledovat, jak televizáci pracují v prostředí skryté kamery, bylo fajn. Když pak přišlo na řežbu, tak se objevilo i kvalitní gore, díky příjemné stopáži děj frčel velmi solidním tempem a fajn byly i postavy, které nepropadaly hysterickým záchvatům. Co se zvratů týče, tak ty byly neočekávané tak napůl, protože jsem si pořád nebyl jist tím, kdy začíná a končí skrytá kamera. Ale o to to bylo celé zábavnější. Cairnesové od minula zase trochu povyrostli, takže se těším na to, s čím přijdou příště. 80% ()

Reklama

Reklama