Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ben Feld, majitel nahrávací společnosti, jednoho dne zkolabuje kvůli kontroverzním textům známého rapera. Firmu teď musí převzít jeho atraktivní dcera Marci. Kdo by pomyslel, že se dívka nakonec do odvážného zpěváka zamiluje? (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (35)

dobytek odpad!

všechny recenze uživatele

To byl nějakej blbej vtip nebo co? Sledování tohoto "filmu" vyžaduje od diváka buď extrémní otupělost nebo velkou zásobu alkoholu po ruce. Větší blbost jsem už opravdu hodně dlouho neviděl. Slavnej raper (Damon Wayans) si dovolí vydávat písničky se sprostejma textama, což způsobí ve spokojených státech emerických obrovskej skandál a do toho se nějak přimotá Phoebe z Přátel. Možná ten film měl ještě nějakej další smysl, ale já ho tam nenašel. Ve chvíli, kdy Lisa Kudrow začala rapovat, jsem si totiž musel nalejt pořádnýho panáka vodky a touto tekutinou jsem se posilňoval až do konce, abych vás moh před timhle výtvorem varovat. Nevim, jestli tvůrci spadli z Marsu, protože ono dneska opravdu nevypadá moc věrohodně, aby na ulicích lidi demonstrovali kvůli písničkám s názvem typu "In my butt", když stačí zapnout MTV a je to tam samej videoklip s negrem, kterej akorát opakuje slova "bitch" a "mothafucka". Dokonce se ten kůůl raper na konci kvůli tomu dostane před nějakej podivnej soud nebo co. Tenhle film je prostě zhmotněná debilita a já opravdu nevim, za co bych tady měl dávat nějaký hvězdičky. HURÁ MEZI 200 NEJHORŠÍCH! ()

rikitiki odpad!

všechny recenze uživatele

Nemá cenu rozepisovat se o tom, jak blbý tento film je, protože je blbý jako troky. ---- Zajímalo by mne, na jaké publikum tvůrci cílili? Kdo se půjde podívat na film, který dělá z černochů sexuální mašiny a z bílých žen nadržené fifleny? Je to urážlivé, je to rasistické pro všechny odstíny kůže. Tenhle snímek je snad jedině oslavou povrchnosti. I když rap nemám ráda, dělat z něj módní doplněk k chanelovskému kostýmu, je pro tenhle žánr nepatřičné. Má přece vlastní image zlatých řetězů a volných teplákovek. /30. 9. 11./ ()

Reklama

igi B. 

všechny recenze uživatele

Špatně míněný pokus hullywůůdských pokrytců o satiru ala multikultyjůesej, pitomou a podbízivou formou však uklohněná popkulturní matérie, kde největší myšlenkou pak asi zůstává podprahově vnucující se pobídka stádu: "Nevypalujte! Nekopírujte!! Nakupujte!!!..." . . . Jo, tak to je teda asi ta pravá hupkydupky "americká špína" a bejt černoch je teda fak dar od Boha, ale můj gód mi říká, že komu není fakin dáno, matafaka nekoupí, negře... ;o[] - - - P.S. Mistře Benjamíne, PROČ?! To jste mě teda po všem co mám od vás rád zklamal na celé čáře, toto... °-/ - - - - - (Poprvé viděno 30.10.2011 /tradičně už navíc naprosto zprzněno českým dabingem a ořezem obrazu/ na >nová cyntymá< , hodnocení 682., komentář zde jako dvaatřicátý - 30.10.2011) ()

Crocuta odpad!

všechny recenze uživatele

No jo, to tam může hrát stokrát Lisa - z takovýhle píčoviny by prostě solidní film neudělala ani Streepová, i kdyby se na hlavu stavěla. Pořád by to snad bylo na 1* - ale ne s tím idiotským českým dabingem. Zkrátka se na to radši nedívejte. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v New Yorku. (rafix)

Reklama

Reklama