Reklama

Reklama

Recenze (3)

Psychor 

všechny recenze uživatele

Příjezd skupiny mladých lidí na odlehlou chatu obvykle vyústí v probuzení zlovolných démonických sil či v nejhorším případě alespoň upoutá přítomnost kolemjdoucího vraždícího maniaka. V Harvest Lake však nebude prolita jediná kapka krve a žádná z postav dokonce nepocítí sebemenší závan strachu. Jedná se o žánrově různorodý snímek, který obsahuje i hororovou příměs, jež se volně inspiruje Cronenbergem či Lovecraftem. Divák se společně s hlavními hrdiny vydává na audiovizuálně úchvatnou pouť za transcendencí ega. Režisér Scott Schirmer zaslouží ohromnou pochvalu, jelikož za málo peněz vyprodukoval opravdu hodně muziky. A to doslova. Uhraničivý ambientní soundtrack totiž některým scénám dodává rozměr posvátnosti a výrazně tak divákovi usnadňuje interpretaci děje. I přesto se domnívám, že většina diváků bude během projekce poněkud zmatena a přítomný hyperdominantní prvek sexuality nedokáže uspokojivým způsobem uchopit. Proto také snímek doporučuji pouze náročnějšímu publiku a hodnotím plnými čtyřmi hvězdami. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Více jak hodinové prdelkování od nikam do nikam, celé namotáno jako na houbičkách, postupné navozování huhu atmosféry u mňa nezafungovalo a závěrečný slizoidní mazlení už dávno využil Yuzna. Každopádne sledovateľné. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Partička priateľov si vyrazí na víkendovú oslavu do prírody, kde však pri pokľudnom jazere narazia na „niečo“, čo si ich sexuálne a zmyslovo podmaní... Bizarná PODIVNOSŤ zabŕdajúca do body-hororu, charakterovej drámy a erotického úletu, v pomerne hypnoticky znepokojivom artovom balení. Svojský režisér Schirmer sa proste nezaprie, i keď oproti svojmu prelomovému hororu "Found" tu už pracuje s celkovo slabšou látkou. ()

Reklama

Reklama