Reklama

Reklama

The Alchemist Cookbook

Trailer

Mladý vyděděnec Sean (Ty Hickson) se izoloval v lesích v obytném přívěsu. Věnuje se alchymii a jeho jediným společníkem je kočka Kaspar. Naplněn pohrdáním k autoritám, uprchl před každodenním stresem a schoval se v divočině. Ale když se obrátí od chemie k černé magii, aby rozlouskl tajemství přírody, věci se vymknou kontrole a on probudí něco mnohem zlověstnějšího a nebezpečnějšího. (noelcoward73)

(více)

Recenze (11)

Asia_Power odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle se prostě musí dostat do 300 nejhorších jako že je Buddha nade mnou. Nečekala jsem nic a dostala jsem ještě míň. 28% (po mém odpadu 27%, muhehehe) je nejvíce nadhodnocenej "film" co jsem kdy viděla. Tak neskutečně mě to iritovalo že jsem se rozhodla v tomto komentáři vynechat sprostá slova. Ano až taková to byla píčovina. Juj...to jsem teď posrala...Kurva...Áááá seru na to !!! K příběhu - NNN (zkratka pro Neuvěřitelně Nesympatickýho Negra) je alchymista tělem i duší. Pokud se alchymista pozná podle toho, že žere brambůrky po jednom a stejně s nima nadrobí, tancuje na větvi stromu, omotává se do vánočních světýlek, chce šoustat se svým kocourem a má strašný depky z obětování vačice, tak pak je tenhle nigga alchymista tělem i duší. Kromě zmíněných pecek ve filmu dále uvidíme - chození negra pro vodu, hraní na lopatu za zvuku metalové hudby, další parodování černýho vánočního stromečku, cca desetiminutovej pokec o nákupu, hledání kocoura, vyprávění kocourovi jak budou žrát hot dogy a bude jim je nosit robot z Rockyho 4 (WTF?? ) a mnoho dalšího. Má to slabejch 80 minut a mně se chtělo brečet a volat maminku už po půlhodině, jen aby ta píčovina skončila. Jak naskočily titulky udělala jsem se čistým blahem z vědomí, že mé mučení skončilo. Nikdy víc !! ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Pár kroků správným směrem, ale chybí tomu něco málo - buď o kus větší syrovost, nebo pevnější filmařské uchopení. Je to ale bohaté na potenciální výklady a byl jsem celou dobu zvědavý. Milé překvapení, zvlášť vzhledem k nízkému hodnocení. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Mladý rebel Sean žije uprostred lesov, pretože sa chce izolovať od všetkých vonkajších vplyvov a sústrediť sa na vyvolanie démona. Toho chce privolať pomocou starej knihy, a aj keď sa mu to dlhý čas nedarí, stále verí, že démon sa raz objaví a pomôže mu získať všetko čo chce. - Nehorázna katastrofa, ktorá aspoň bola krátka. Nefunguje tu vôbec nič. Hlavný hrdina je absolútne nesympatický a tých 80 minút s ním bolo nezáživných, scén s vyvolávaním bolo málo, masky boli odfláknuté a záver bol smiešny. Nedávam najhoršie hodnotenie, pretože ma bavil aspoň ten jeho kamarát, ktorý sa občas objavil, a ten lesík, v ktorom to bolo natočené, sa mi tiež páčil. Inak je to absolútny nezmysel a dúfam, že režisér zostane od hororu čo najďalej. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Pozrieť sa to dalo, netvrdím že nie, no nie je nič horšie, ako keď Vás obsah "K" filmu nabudí viac, ako "SAMOTNÝ" obsah filmu - 30% ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Kuriózní záležitost, která je zajímavá svou neotřelostí, bizarností, amatérštinou... Je to opravdu o "alchymistovi", ale... o trochu alternativním alchymistovi. Náš "alchymista" je totiž mladý schizofrenní nigga nevábného zevnějšku, zjevně vyšinutý, který si hraje se zkumavkami v maringotce uprostřed lesů a řídí se přitom radami jakési pochybné obrázkové brožurky, kterou nejspíš ukradl v knihovně nebo v Kmartu. A během svých pokusů dost nevhodně smaží na plný koule muziku z kazeťáku (jsme totiž v osmdesátkách). No a z oné brožurky se posléze snaží i vyvolat démona Beliala nebo koho. Možná proto, aby mu daroval nový Adidy, zlatej řetěz, nebo pořádný stereo. Je ovšem všeobecně známo, že při evokaci člověk nesmí mít strach. Ale jelikož je náš nigga podělaný až za ušima, dokonce se dojemně omlouvá své obětní vačici, dopadly jeho experimenty po zásluze. Mám z tohohle nízkorozpočťáku dobrý pocit a kdyby rejža v závěru vynechal nadbytečnou scénu s opětovným vynořením se z vody, uvažoval bych možná chvilinku i o čtvrté. P.S.: Nejvýznamnější poznatek, který si z filmu odnáším je ten, že ústní projev a jazyková slovní zásoba některých dnešních afroameričanů je zhruba na úrovni hovorové neandrtálštiny. ()

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

No tak takhle fakt ne. Vizuál byl sice míň amatérskej, než jsem očekávala, ale to je asi to jediný pozitivní, co o tom všem můžu říct. Jinak se jen negr motá v maringotce plný zkumavek, deklamuje u zapálený pneumatiky z knížky pro začínající čarodějníky a střídá připosranej výraz s ještě připosranějším. Ach jo! ()

AlistairMir odpad!

všechny recenze uživatele

Bezkonkurenčně jeden z pěti nejhorších filmů co jsem kdy viděl. Pokud vás baví sledovat 82 minut jednoho černocha v přívěsu, jednoho černocha co mu občas přinese nákup, jednoho kocoura a vačici, tak si jednu až dvě hvězdy můžete přihodit. Pokud milujete film bez alespoň náznaku děje, přihoďte další 1-2* . A pokud Vás fascinuje zírat půl dne do zdi, dejte tomu plnou palbu, zážitek je podobnej. Jestli Vás nic z výše popsanýho nebere, ani to nezapínejte. ()

klima777 

všechny recenze uživatele

Extrémní osamělost, kontinuální prohra a spousta dalších témat pojatých s až frackovskou trucovitostí. Underground & záblesky morbidního humoru.--- Přemýšlím o čtvrté hvězdě, vlastně skobě (pro kocoura?). ()

brasek odpad!

všechny recenze uživatele

Primitívny snímok! Podľa hodnotenia som toho veľa neočakával... vlastne som čakal nič, hlúpe nič, ale toto ozaj bolo ešte horšie. Tento snímok je snáď nejaký dokument o jedle... či nie? Však Sean pri ohni niečo konzumuje, v maringotke konzumuje chipsi, potom opäť konzumuje chipsi až mu vylietavajú omrvinky z úst a aby sa príbeh vygradoval, tak sa napcháva vločkami s mliekom, ktoré mu steká po hube a veľké finále? Príde druhý černoch a jediné čo chce, je zjesť salámu! Sean ho vyhodí a potom zase pri ohni si opeká klobásu. Jediný des z toho všetkého mal kocúr. ()

kpt_ROCOR 

všechny recenze uživatele

tak řežisér joel potrykus určitě věděl nad čím si honí: nad velmi, ale velmi zajimavým útokem: očištění vodou-očištění ohněm-očištění hrobem ()

Reklama

Reklama