Reklama

Reklama

V nejistotě

  • USA Claire in Motion
Trailer

Obsahy(1)

Příběh, který se soustředí na krátký časový úsek během životní krize jedné ženy, začíná tři týdny poté, co manžel profesorky matematiky Claire Hungerové záhadně zmizí, policie ukončí vyšetřování a její syn začne truchlit. Jediný, kdo to nevzdává, je Claire. Brzy odhalí manželova znepokojivá tajemství - včetně přitažlivé, ale manipulativní studentky, s níž měl velmi blízký vztah. Čím hlouběji se Claire ve svém pátrání noří, tím jasněji si uvědomuje, jak málo svého manžela ve skutečnosti znala a začíná zpochybňovat svou vlastní identitu. Z thrilleru o pohřešované osobě se stává emocionální pojednání o nejistotě a lásce. (Cinemax)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (4)

silentname odpad!

všechny recenze uživatele

Ako môžem mať také "šťastie"? Čím to je, že sa mi podarí natrafiť na filmy, ktoré by normálne asi nikto nikdy neobjavil, no musím prísť ja, musia ma nejakým spôsobom zaujať a rozhodnem sa na ne pozrieť? A potom mi ostane len priestor na obrovskú frustráciu. "Claire In Motion" je ďalším filmom tohto roku, ktorý by som ohodnotil ako jeden z najhorších. Prečo? Lebo počas celého filmu sa neudeje absolútne, ale absolútne nič. Postavy sú divné, dialógy sú slabé a atmosféra vo filme ani reálne nie je. Dokonca mám pocit, že ani scenáristi nevedeli čo s tým filmom už spraviť a tak sa ho nasilu rozhodli nejako uzavrieť a nedozvieme sa nič. Film je neskutočne otravný, monotónny, falošný jak švajčiarske hodinky za 10€ a nemá ani len náznak nejakej kvality. Betsy Brandt sa snaží ako najlepšie vie, aby tento film nejako spravila dobre, no mám pocit, že niekedy v polovici filmu to vzdala a rozhodla sa ísť spolu s nimi už len do konca vediac, že ten scenár nijakým spôsbom nezachráni. Pre mňa nemá tento film žiadnu hodnotu. Je to bod mrazu. 0. Nič. Úprimný názor znie - filmu sa vyhnite a ignorujte ho Hodnotenie: F ()

Martin29 odpad!

všechny recenze uživatele

Claire je učitelka matematiky ve škole. Její manžel je ornitolog (člověk, který se věnuje studiem ptactva), který si občas zajde na túru do lesa v rámci jakoby kurzu přežití. Jednoho dne se , ale ztratí a Claire ho hledá. Nemůže ho najít ani policie tak navštíví jeho kamarádku z jakéhosi kurzu, ale ani to nepomůže. Neskutečně nudný film za 50 minut se zde absolutně nic nestalo (kromě toho, že se ožrala jak prase a vyspala s hned 2 chlápkem co potkala) a zbývající stopáž, když už člověk čeká, že se to nějak rozjede též nic nenabídne. Zůstávají tak jen domněnky Verze 1 umřel někde v lese případně se tam někde utopil v nějaké té nádrži Verze 2 Seskočil někde padákem a žije si svůj život Nejvíce mě teda pobavil dopis jeho syna ve stylu Tati pokud si mrtvý mrzí mě to pokud žiješ a opustil si nás tak si mě naštval to nemluvím o tom, že nevím kam ten dopis jako poslal, když nevěděli kde je. Pusťte si radši Zmizelou nebo Zmizení a nemarněte s touto sračkou čas. ()

Reklama

kolemjdouc odpad!

všechny recenze uživatele

opět film který jako by neměl režiséra.Jakoby od herců ani nikdo žádný výkon nechtěl ....anebo jen mizerný scénář? ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Claire je jistá sama sebou, své práce a své rodiny. Jakmile ale náhle zmizí její manžel, objeví se kolem něho tajemství a záhady, že to následně roztříští všechny její jistoty. Artový filmový počin pojednávající především studii charakteru člověka a jeho racionální mysli ve smyslu života, které mnohdy nelze logicky ani vysvětlit. Opravdu ve svém životě jeden druhého známe? Dokážeme se s tím vyrovnat? Tento snímek naznačuje, že ne vždy tomu tak je. Ponurý děj s ponurou atmosférou s ponurým tempem. Snímek, který pro svoji filozofickou odlišnost rozhodně není pro každého. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama