Reklama

Reklama

Dream

(studentský film)
Celý film

Obsahy(1)

Sloboda je vzácny dar, ktorý si máme vážiť, pretože nikdy nevieme, kedy môžeme oň prísť a nemusíme ho už získať naspäť. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Celý film

Recenze (3)

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Je to divné, ale som divný ja. Ak by som nečítal obsah filmu tak ani neviem, čo sa autor pokúšal snímkom povedať. Bohužiaľ. A musím spomenúť, scénku so samotným únosom. To si robíte z diváka srandu??? Ja som sa na tom smial (a pritom to bolo myslené vážne), pretože to bol totálny amatérsky nepodarok. Pomôcka: nie všetko sa musí natočiť hneď na prvý krát....niekedy si to treba zopáknuť a táto scéna to potrebovala ako soľ. A síce som kritický, ale oceňujem aspoň snahu niečo tvoriť, len je vidno, že celý proces je len na začiatku, že sa autor učí za pochodu, ale v konečnom hľadisku trošku nepremýšľa a nenechá si to uležať v hlave, respektívne proste berie kameru, vytvorí scénku, točí...a ako to celé dopadne je vlastne jedno, lebo nie je dôležité aké to je, ale pocit že niečo vytvoril. Aspoň taký pocit z toho celého mám ja. ()

Melios 

všechny recenze uživatele

Film dobrý, herci dobrí, hudba dobrá, myšlienka dobrá, a kamera tiež. Takže v čom je teda problém? Na mňa to pôsobilo trochu pateticky. Rozhodne to ale nebolo na zahodenie. Veď ani ja by som lepšie neurobil :) ()

Reklama

FILMOVKA odpad!

všechny recenze uživatele

Tak ruku na srdce. Plakát je úžasný a něco úžasného jsem čekal. Ale tohle je málo zatím. Všechno je strojené a dělané jenom jako + přidané černé pruhy nahoře a dole, přičemž po stranách je vidět obraz pokračující za nimi a příliš velké množství warp stabilizéru taky škodí. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Písnička, která zde hraje, je „Dream“ od Imagine Dragons. (Duoscop)

Reklama

Reklama