Reklama

Reklama

Ursus, il terrore dei kirghisi

  • angličtina Terror of the Kirghiz (více)

Obsahy(1)

Historický italský film z oblíbeného stylu „meč a sandály“, které se točily v období šedesátých let dvacátého století. Princ Zára (Zereteli) se zmocnil vlády nad zemí národa Circassianů za pomoci monstra Maraudse. Jedinou záchranou utlačovaného národa je svalnatý hrdina Herkules. Při boji s monstrem je Herkules těžce zraněn. Toho využívá čarodějka Amiko, která proměňuje bojovníky ve vlkodlaky. Stejné kouzlo zkouší i na Herkula, ten ale odolá a obnoví bývalé království. (curil)

(více)

Recenze (1)

Grimaldi odpad!

všechny recenze uživatele

Peplum filmy mám celkem rád,ale tady přichází jedno velké zklamání za druhým. Například i když je jako režisér uváděn Antonio Margheriti,skoro vůbec se z důvodu práce na jiném filmu na ničem nepodílel. Jde to dost poznat na vedlejší dějové lince s příšerou. Co nezničí příšera,to zničí místní ženy. Pro mě odpad který neprávem hnízdí režisérovu filmografii. ()

Související novinky

Zemřel režisér Ruggero Deodato

Zemřel režisér Ruggero Deodato

29.12.2022

V jednom z posledních dnů roku přichází smutné zprávy pro fanoušky evropské žánrové kinematografie, ve věku třiaosmdesáti let totiž v Římě zemřel kultovní italský režisér a scenárista Ruggero Deodato… (více)

Reklama

Reklama