Reklama

Reklama

Můj soused zabiják 2

  • USA The Whole Ten Yards (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

V pokračování populární krimi-komedie Můj soused zabiják si bývalý nájemný zabiják Jimmy Tulipán Tudeski (Bruce Willis) užívá poklidného života v Mexiku, nekonečně vzdálen od své předchozí rušné existence. Domáckému lenošení a manželce Jill (Amanda Peet) se může bez obav věnovat jen proto, že byl před čtyřmi lety oficiálně prohlášen za mrtvého díky svému kamarádovi, zubaři Nicholasi Ozovi Oseranskymu (Matthew Perry). Ten se však jednoho dne nečekaně objeví u Jimmyho dveří, aby udělal konec jeho pohodě. Ozovu manželku Cynthii (Natasha Henstridge) totiž unesla mafie, jako pomstu za nevyřízené účty z minulosti - kmotr Lazlo Gogolak (Kevin Pollak) Jimmymu nikdy nezapomněl, že připravil o život jeho syna. Jimmy Tulipán Tudeski, zabiják na odpočinku, naštěstí neztratil nic ze svých mimořádných schopností a jeho reflexy zabijáka vyvažují komickou ztřeštěnost neohrabaného Oze... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (292)

Mikino00 

všechny recenze uživatele

Co to bylo? Z Willise udělali zženštilého hlupáka, příběh byl familiárně stupidní, kde se jednotlivé postavy překonávaly v tuposti a přitroublosti. Herečky alespoň neztratily nic ze své krásy, to ale nemůže zastavit neuvěřitelně prudký sešup po jedničce, zde není totiž nic co by zaujalo, ani příběh, ani scénář, či nějaký vtip nebo sympatická postava. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si, odkázaný na sobotní večerní program v televizi, zkřížil poprvé cestu s letitou kriminální klasikou, která v srdcích milovníků komedií a příznivců Bruce Willise musí být produktem samotného ráje. Překousl jsem tedy všechny nesmyslnosti obsažené v jejích 90 minutách a nakonec jsem se i vskutku dobře pobavil. Abych měl splněný rest, odhodlal jsem se dnes i k druhému dílu. Ale musím uznat, že jsem se už hodně dlouho u výběru filmu tolik nespálil. The Whole Ten Yards je totiž regulérně jednou z nejhorších komedií, které jsem kdy viděl. Něco, co nezachrání ani sympaťák Bruce, který by se v komediálním měřítku měl držet jen děl jako jsou Pulp Fiction. Můj soused zabiják 2 je totiž fatální ránou do prázdna. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Skôr ako pokračovanie, treba túto taškaricu brať ako paródiu na pôvodný film. Pribudlo mnoho trápneho humoru, na ktorom sa skôr pousmejete, ako zasmejete, herci si tu robia zo svojich postáv skôr srandu ( Matthew Perry na vrchole svojho komediálneho prehrávania ), než nadväzujú na originál. Čo už, na krátky večer stačí. ()

Janega 

všechny recenze uživatele

Ten film som nedokázal dopozerať ani dokonca. Oproti ako-takej jednotke, je toto totálna hovadina. "Vtipné" scénky nie sú vtipné, ale úbohé a človek sa cíti miestami trápne. Inokedy vynikajúci Matthew Perry trápne šaškuje už v úvodnej scéne a Willis v zástere no comment. Film som videl asi polhodinu (viac som nezvládol), ale pochybujem, že by sa to postupne zlepšilo. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Neřikám, že mě to nepobavilo, ale jak furt Matthew Perry furt do něčeho narážel nebo padal, tak to pak už přestalo být vtipný. V podstatě snižuju hodnocení jenom kvůli tomu. Tvrdo-měkkymu Willisovi humor taky docela sedí, což bylo jasný už od dob Moonlightingu. A jinak to neni zas takovej pruser, že by se to nevyrovnalo jedničce. Lászlo Gogolak v podání Kevina Pollaka byl k nepoznání a docela vtipnej... až na to mlácení syna ksichta kobylího. Nad mou prostřelenou hlavou vládne spíš spokojenost. ()

Galerie (84)

Zajímavosti (14)

  • V scéne, kde Jill (Amanda Peet) mieri na Jimmyho (Bruce Willis), aby dokázala, že je pravým zabijakom, mu strhne z krku talizman a hodí ho jeho bývalej. O pár záberov neskôr mu však retiazka stále visí na krku. (elderaniss)

Reklama

Reklama