Reklama

Reklama

První květnové pondělí

  • USA The First Monday in May (více)
Ukázka z filmu

Obsahy(1)

Americký dokumentární film nabízí nevídaný pohled do zákulisí dvou prestižních kulturních událostí v New Yorku. Je zaměřen na přípravy a průběh Met Gala 2015, jehož inspirací byla historicky nejnavštěvovanější výstava Kostýmního Institutu s názvem China: Through The Looking Glass. Sledujte Annu Wintourovou, šéfredaktorku časopisu Vogue a předsedající Met Gala, a kurátora Andrewa Boltona, který tuto velkolepou show vymyslel, během jejich pečlivých příprav na nezapomenutelný večer. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Ukázka z filmu

Recenze (2)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Kdyby se jednalo o film, kde bude posledních několik minut, nebo kde se jen bude procházet výstavou, tak mě to zajímá. Ale takhle mi to jen přišlo jako ukázka snobství, které mi prostě nesedí. Šli tam lidé proto, aby se podívali na nádherné exponáty, anebo jen proto, aby se zviditelnili? Anebo tam šli, aby zviditelnili jiné? Asi vzájemné zviditelnění dohromady. ()

Botič 

všechny recenze uživatele

Podivně střižený dokument, který chvilku staví pomník módě, pak narychlo Anně Wintour a Andrew Boltonovi, a v prostřizích trošku neuspokojivě reflektuje přípravu Met Gala. Střídmější stopáž a větší důraz na detail by téhle srandě slušel mnohem víc. ()

Reklama

Galerie (14)

Reklama

Reklama