Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policisté Hank Rafferty a jeho parťák Charlie Reed se při akci dostanou do přestřelky, během níž je Charlie zabit. Vyšetřováním je pověřen detektiv McDuff. Zanedlouho se Hank dostane do sporu s užvaněným černochem Earlem Montgomerym, kterého právě vyhodili z policejní akademie. Když Earl propadne panice kvůli čmelákovi, pokusí se Hank hmyz odehnat obuškem. Náhodný svědek vše natočí na videokameru a nahrávku prodá televizi. Nešťastný Hank je vyhozen od policie a odsouzen za napadení na šest měsíců. Po propuštění nastoupí u bezpečnostní agentury a je odhodlán na vlastní pěst vypátrat vraha svého parťáka. V noci přistihne ve střeženém objektu zloděje a opět se dostane do přestřelky, do níž nečekaně zasáhne i Earl. Pracuje totiž jako strážný u stejné agentury. Zatímco zlodějům se podaří uniknout, Hank a Earl jsou zadrženi policií. Po propuštění pokračují v pátrání a dostanou se do kamionu zlodějů, směřujících do Mexika. Uvnitř najdou prázdné sudy. Když zjistí, že jsou zhotoveny z neznámé slitiny a že s pašeráky musí spolupracovat někdo od policie, ukryjí náklad tajně v garáži Hankovy bývalé přítelkyně Denisy. Oba muži pak vyrazí do akce, aby konečně dopadli zločince i jejich policejního spolupracovníka. (TV Nova)

(více)

Recenze (205)

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Proč??? Proč mám pořád koukat na akční komedie s legračním černochem, který vůbec legrační není a bělochem, který je suchar bez smyslu pro humor? Kolikrát budou tohle schéma hollywoodští tvůrci ještě recyklovat? S každou další komedií tohoto typu přichází ještě větší nuda a ubohost. Už nikdy, nejméně 20 let mě nikdo na takovýhle film nedostane. ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Mizery jsem viděl před dlouhým časem, na dvojku se zatím nechystám a tak jsem se s "komikem" jménem Martin Lawrence moc často nesetkával. Ovšem v této "komedii" mi jeho tlemení po pěti minutách lezlo na nervy. Několik světlých okamžiků a jeden, dva fóry takové snímky nezachrání. 50%. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $36,381,186Tržby Celosvetovo $50,097,949 ║ Tuctová samoľúba sucharina. /35%/ ()

gouryella 

všechny recenze uživatele

Komu se může líbit film, v němž Lawrence v hlavní roli si dokáže hrát jen na ubližovaného černouška a divákovi nabízí jen trapné křepčení, stupidní "vtipy" a další neherecké projevy. Celou dobu jsem si přál aby mu už konečně někdo nakopal prdel ..... ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Policajti na baterky neni žádná komedie, která by nějak uvízla v paměti a člověk se bavil tim, co se odehrávalo ve filmu ještě nějakou dobu po skouknutí, ale i tak to nabízí rozhodně slušnou porci zábavy, kterou obstarávaj Steve Zahn a Martin Lawrence v poctivých dávkách celej film a očas dojde i na slušnou akci. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Roberts vypadající jako provozní z Modré ústřice a duo uctívačů trapna Lawrence - Zahn. Znám jen dvě méně sympatické postavy s knírkem, než jsou tito dva a to sice litevskou vzpěračku Světlanu Hermafroditusovou a Adolfa Hitlera.. Uvaluji si na sledování filmů zoufalého klauna Lawrence časově neomezené embargo. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Dokážu si představit tuhle komedii natočenou některými našimi režiséry. Při představě ultravtipného Jaroslava Sypala a nebo Ládíka v policejní uniformě potměšile pokukuju po dveřích wecka neb se mi zvedá žaludek. Tahle komedie je neskutečná blbost, ale přesto má velké štěstí. Štěstí v tom, že jsem v chorém stavu ležela zabalená do deky, kdy mi bylo tak nějak jedno, co v televizi běží a taky to, že ta blbost byla americká a na ně se mi opravdu kouká lépe než na haha slátaniny made in Troška. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Není to nic převratnýho, co bychom neviděli už hodněkrát, ale zabaví to a někdy i pobaví. A přesně tohle očekávám od takového typu filmu. 50 %. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Další trapný odvar akční komedie od "komika" Martina Lawrence.Nebýt Mizerů,tak už je snad celou veřejností ukamenovanej.A za tento "hokus pokus" by si to zasloužil rovnou 2x ()

sepp 

všechny recenze uživatele

M.Lawrence by mel dostat Zlatou malinu za celozivotni NULOVY prinos svetove kinematografii. Jinak prumerna komedie, s misty opravdu podarenymi momenty, ale po vetsinu casu spise oravuje. Hlavne diky prave tlemeni Lawrence. ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"I'M NOT EVEN SURE THAT BEE WASN'T ONE OF HIS OWN. LIKE SOME ANTI-AFRICANISED ATTACK BEE, TRAINED TO HATE BLACK PEOPLE!" --------- Martin Lawrence s jeho rasistickou a konšpiračnou kartou je asi ten najlepší gimmick, aký v komédiách doteraz mal. Útočný hmyz a smrtiaci čmeliaci, opičiak, pašovanie alkoholu do chudobných černošských štvrtí, aby CIA zotročila čierne obyvateľstvo, no mám dosť x) ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Lawrence je skvělý komik a i obstojný herec, ale jeho kolega s etvari, jako by hral v nejakem dramatu, kde musi byt porad napnuty a tvarit se jako nejvetsi bouchac na svete, Tohle mi nejde vubec dohromady. Pokud to mel byt zamet, no to me podrz. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Když se někdy dva sejdou... Tak nebylo to zlé, jen bych přidal více akce, hlavně v závěru, nic moc epického a hlavně jsem čekal ještě nějaký zvrat, který stejně nepřišel. Příjemná průměrná podívaná. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Po dlhšej dobe som sa u nejakej komédie dobre zasmial, zo začiatku to síce vyzeralo že sa bude jednať o ďalšiu trápnu komédiu, ale po pár minútach ma dej zaujal a smial som sa až do úplného konca. Tento film sa mi páči, pretože je plný drsných hlášok a komických scén a nesmú chýbať ani dvaja srandovní policajti. Martin Lawrence je už všetkým známy ako komik a Steve Zahn len znova potvrdil, že je jeden z mála, ktorému sedí ako vážna, tak aj komická úloha. Určite doporučujem ak sa chcete pobaviť. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

A proč ne? Ve srovnání s jinými akčními komediemi jsem se docela bavila. Lawrence je chvílemi sice (jako již tradičně) přepísklý, většina hlášek je ale boží.;-) ()

Reklama

Reklama