Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

4. června 1968. Senátor Robert F. Kennedy přijíždí do hotelu Ambassador v Los Angeles přednést projev v rámci své kandidatury na prezidenta Spojených států. Ve všech lidech vzbuzuje naději, vzrušení a dojem, že jeho zvolení bude příčinou velkých změn. V následujících dvou dnech však celý svět bude svědkem události, která změní historii a životy mnoha lidí. Atentát v Ambassadoru není politický film. Není to ani příběh Roberta Kennedyho (ve filmu ho vidíme výhradně ze skutečných archivních záběru). Je to pohled do životů několika lidí, jejichž cesty se na pár hodin protly. Příběh lidí, kteří byli v bezprostřední blízkosti jednoho z největších incidentů 20. století. Režisér a scenárista Emilio Estevez získal do jednotlivých rolí jedinečné herecké osobnosti. Před kamerou se sešly nejzkušenější hollywoodské hvězdy několika generací: držitelka Oscara Helen Hunt (Lepší už to nebude), držitel Oscara Anthony Hopkins (Mlčení jehňátek), Laurence Fishburne (Matrix 1-3), Demi Moore (Neslušný návrh, Striptýz), Sharon Stone (Základní instinkt, Casino), Elijah Wood (trilogie Pán prstenů, Sin City - město hříchu), Lindsay Lohan (Mezi námi děvčaty), Heather Graham (Z pekla, Kurs sebeovládání). (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Matty

Matty (hodnocení, recenze)

Janečková byla jenom špičkou té hory hovadin. Emilio Estevez musí v Hollywoodu dealovat drogy nebo něco, jinak si účast tolika hvězd v tak zoufale nevydařeném filmu nedokážu vysvětlit.

zlabus

zlabus (hodnocení, recenze)

Joye:Vzhledem k tomu, že herečka co jí hrála je Ruska, tak to s tím přízvukem asi není tak horké.;-)

Joye

Joye (hodnocení, recenze)

Začátek byl velmi zdlouhavý,ale reportérka janečková mě opravdu dostala jen kdyby neměla typický americký přízvuk.

Honziq

Honziq (hodnocení, recenze)

Nejvíc mě dostala reportérka Janečková from Czechoslovakia, píšící pro "Rúda právou" :-)

StarsFan

StarsFan (hodnocení, recenze)

woody: Jasně, že je a vím to. Ale prostě mám ráda filmy, který jsou natočený o americký politice nebo v nich hraje roli nějaký americký politik. Takže bych se podívala i na film Monicy Lewinsky. I když zrovna Clintonovi by to asi nebylo moc příjemný. Četla jsem, že když se dozvěděl, že jeho dcera četla soudní prohlášení Lewinský, skoro se zhroutil...

Na druhou stranu tohle je zrovna film, na kterej se těším fakt hodně... málokdo v celosvětový historii mě zajímal tolik jako rodina Kennedyů (ježiš, to jméno při skloňování vypadá strašně)

Angerr

Angerr (hodnocení, recenze)

Pro zasvěcené (viz film "Vysvobození", letošní LFŠ) má název filmu i další význam:-))

woody

woody (hodnocení, recenze)

Echt... Ten český název je zase něco hrozného... No, ale Bobby by byl pro většinu lidí asi název pro dětský film...

StarsFan: Zavraždení Roberta Kennedyho a toho jak Lewinská Buffala hokejisty to je něco jiného nemyslíš...

StarsFan

StarsFan (hodnocení, recenze)

Hodně se na to těším... v poslední době nám Američani servírujou filmy, ve kterých hrají nějakou roli jejich slavní politici (naposledy Al Gorova Nepříjemná pravda). A já si rozhodně nemůžu stěžovat, protože mám tyhle filmy ráda. Slyšela jsem, že chce svůj vztah s Billem natočit dokonce i Monica Lewinská? :-) To teprve bude bomba! :DDD

4daPeace

4daPeace (hodnocení, recenze)

Úspěšný režisér Emilio Estevez (Mladé pušky) vypráví drama o dvaadvaceti obyvatelích losangeleského Hotelu Ambasador, kde byl 6. června 1968 zavražděn senátor Robert F. Kennedy.

Tohle bude BOMBA!

Angerr

Angerr (hodnocení, recenze)

To zní skoro jak něco od Altmana:) Těším se. Půjde to vlastně k nám do kin?

woody

woody (hodnocení, recenze)

Tohle bude - musí být - kurevsky dobré :-) Příběhy lidí z hotelu ve kterém zastřelili Roberta Kennedyho... Fíha :-)

Blofeld

Blofeld (hodnocení, recenze)

To by mě docela zajímalo, jak jste to už mohli vidět, když to je ještě v postprodukci?

Související novinky

Přátelství je někdy víc než...

Přátelství je někdy víc než...

30.05.2006

JFK vs. RFK - málokomu tento shluk písmen na první pohled něco řekne. Ale Američanovi by patrně byl jasný ihned. Jako válka ve Vietnamu nebo (zmiňované) náboženství, i příběh rodiny Kennedyů stále… (více)

Reklama

Reklama