Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kolekcia videoklipov predstavuje vizuálnu interpretáciu najväčších hitov Aerosmith v necenzurovanej forme.

Tracklist:

1. Deuces Are Wild
2. Livin' On The Edge
3. Eat The Rich
4. Cryin'
5. Amazing
6. Crazy
7. Love In An Elevator
8. Janie's Got A Gun
9. What It Takes
10. The Other Side
11. Dude ( Looks Like A Lady )
12. Angel
13. Rag Doll (eurika)

(více)

Recenze (5)

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Kolekce klipů především k "The Pump" a "Get A Grip" a několik dalších plus vsuvky "making of...". Takže žádná adrenalinová live nakládačka (a vůbec - proč tu nějaká není?) toxických dvojčat a spol., ale protože klipy, to je další nezanedbatelný rozměr "éráčů", stojí to za to vidět, protože vizuální zpracování například k takovému "Amazing", "Angel" nebo " Living On The Edge" předčí i tu nejbujnější fantazii a potvrdí, že klip nemusí být nuda ani pro tvůrce ani pro diváka. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Legendy přetrvají věky...a myslím, že se nebudeme přít o to, že (jako jeden příklad za všechny) třeba taková Dream On legenda je... I když možná by si to zasloužilo další dokument po deseti letech, obzvlášť po tom koncertu MTV na počest (doufám, že ještě dlouho) živoucí legendě. Love Is Sweet Misery... Aerosmith 4Ever!!! ()

Reklama

vk252 

všechny recenze uživatele

Byl jsem na nich několikrát. Neuvěřitelná pódiová šou. "Dědci" Tyler a Perry k neuvěření... Za klipy k Livin´On The Edge a Amazing minimálních 90% :-). ()

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Na můj vkus trochu podbízivá a příliš sladká záležitost, nicméně výborně zahraná, jak je u Aerosmith zvykem. Když se navíc přidá tak neodolatelné stvoření jako je Alicia Silverstone, stejně nelze dát míň než 5*. ()

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama