Reklama

Reklama

Obsahy(1)

David Whitman je expert na nebezpečné látky a kdysi nechtěně nakazil svou rodinu smrtícím toxinem. Teď zjistí při vyšetřování nehody v chemické továrně, že zakázanou látku někdo v tajnosti vyráběl dál. Strážce Müller se při nehodě nakazil a ve zmatku se dal na útěk. David se ho společně s vládní agentkou Holly vydá hledat. Nalézá však jen samé mrtvé lidi a časem odhalí nečekanou pravdu o výrobci toxinu. David a Holly musí kontaminovaného uprchlíka rychle najít a zabránit rozšíření nákazy. Vláda však chce zahladit všechny stopy, takže v nebezpečí jsou všichni tři (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

Dan9K 

všechny recenze uživatele

Nakažen je přesným důkazem filmu, který není tvořen za účelem vytvoření nějakého umění. Je to typická pracovní rutina srovnatelná třeba s prací úředníka. Snímek neobsahuje špetku originality, zato si užijete iracionální chování postav a přežívání těch hlavních z všelijakých důvodů v průběhu příběhu, které je někdy úsměvné. Není to ale zas taková nuda a umírání je docela hezké. ()

jatamansi 

všechny recenze uživatele

Fakt je, že na začátku při smrti Davidovy (Hurtovy) dcery a ženy jsem netušila, co bude dál. Že se z toho stane běžný a vlastně za vlysy přitažený a nepravděpodobný příběh. Sice jsme se museli z LA dostat do Budapešti, která silně připomínala Prahu, a Balaton, naprosto nedefinovatelnou vodu, ale jak jinak do toho dostat terorismus, vlády, zájmy různých stran a institucí. Hurtův přerod od chemika v ekologa křečovitý, i když musím uznat, že ty dlouhé vlasy mu slušely. Michael Brandon alias Dempsey je ovšem padouch hodně pravděpodobný. Nakažený Muller je tak nepravděpodobná postava, dějově, že nemá cenu se jím dál zabývat. Pár kapek krve na jedné tváři a zázračné uzdravení už je mimo hodnocení. Hlavní hrdinky ale nemohou umřít. Ovšem může být někdo nedotknutelný? Někdy stačí jen se dotknout. Ta * je za Hurta a Brandona. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Studiu nejspíš zůstaly nějaké peníze, které muselo kvůli daním bryskně utratit a tak narychlo nechalo spíchnout tohle. Zápletka rutinní až blbá plná logických lapsů, podobně hloupě se chovají i postavy a vzdor vší snaze se člověk občas musí zasmát. Jediné, co mě u toho udrželo, byli herci, ačkoliv i oni si byli zjevně vědomi, čemu se upsali a podle toho se i snažili resp. "snažili". Špatné. 15% ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama