Reklama

Reklama

Příběh tří lidí, jejichž osudy se setkají v ne zrovna správné chvíli. Bývalá narkomanka Cristina žije ve spokojeném manželství s architektem Michaelem a dvěma dcerami. Těžce nemocný Paul má slabé srdce, jeho žena Mary by s ním chtěla mít dítě. Jenže lékaři mu dávají jen jeden měsíc života. Jediná naděje je transplantace. Bývalý trestanec Jack, kterého napravila víra, žije s manželkou a dvěma dětmi a bojuje se svou prchlivostí. Jednoho dne Jack srazí autem muže se dvěma dětmi a ujede. Vzápětí se Cristina dozví, že její manžel a obě dcery zemřely, a Paul dostane zprávu, že se našel vhodný dárce pro jeho transplantaci srdce. Když se pak rozhodne poděkovat rodině dárce, seznámí se s Cristinou, zamiluje se do ní a společně se rozhodnou pomstít smrt jejích blízkých. (TV Nova)

(více)

Diskuze

Lojz@

Lojz@ (hodnocení, recenze)

Dobře natočené, ale kdo se v tom bordelu má vyznat, docela mě to sralo jak to bylo zpřeházené.

Zikus

Zikus (hodnocení, recenze)

Kincl

Spoiler: Nevím, jestli si neděláš srandu, ale samozřejmě že umřel Penn. Jeho transplantované srdce bylo slabé, měl prostřelený hrudník a Cristina mu nemohla dát krev, protože ji měla intoxikovanou drogama.

Zikus

Zikus (hodnocení, recenze)

Bravurní drama. Musím ocenit výborný český dabing, dabéři byli perfektně zvolení a jejich výkon si zasluhuje uznání.

Sabrewulf

Sabrewulf (hodnocení, recenze)

Pode

Zřejmě nechápeš pravý význam slova sračka, jinak by jsi pochopil, že sračkou může být i kvalitní film. 

Turon1

Turon1 (hodnocení, recenze)

Vedel by mi niekto vysvetliť pointu tohoto filmu? Scény som si vedel pospájať, akurát mi nedoplo, prečo sa nakoniec týpek sám strelil. Predpokladám, že nakoniec umrel na chorobu, nie na zranenie. Má tých 21 gramov, o ktorých na konci rozprával, nejaký hlbší zmysel?

Uživatel Patrick_VI. smazal svůj příspěvek.

Patrick_VI.

Patrick_VI. (hodnocení, recenze)

Hvězdy bych dal i 4, nebýt toho režijního způsobu střihu, který mi opravdu, ale opravdu nesedl.

Kleki-Petra

Kleki-Petra (hodnocení, recenze)

Lidi prosim, jak se jmenuje ten herec co hraje toho zahradníka co fouká listí (ve filmu se ukáže asi jenom 3x)???

na příspěvěk reagoval Zikus

real_fidli

real_fidli (hodnocení, recenze)

zajímavej chaos, k tomuto žánru se hodí, mě to ale nesedělo, začal sem se chytat tak od půlky filmu, samozrejme epickej cyklus mezi pár lidmi. Emocemi nabitý film.

eLeR

eLeR (hodnocení, recenze)

takéto mozaiky milujem aj ja ... výborný Penn, Del Toro, Watts

J. K. Lister

J. K. Lister (hodnocení, recenze)

No, líbí se mi filmy ve stylu Pulp fiction, mozaikovité filmy, jehož souvislosti s protagonisty, kteří nás celou dobu doprovází vyustí v závěrečném dějství. Jo, bezva drama.

Šandík

Šandík (hodnocení, recenze)

Pode: To neřeš... Nezdržuj se s blbci a bláto přenech vepřům. Kdo má oči k vidění viděl, ostatní stejně neuvidí. Ale třeba k tomu jednou dorostou...

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Hyena_15

Hyena_15 (hodnocení, recenze)

to ani neviem co domna vrazilo ked som tento film odsudil.. odvolam vsetko.. jak som to prvy krat znenavidel tim viac sa mi to druhy krat zapacilo.. a drzalsom hlavu pane boze .. kde som bol prvy krat ked som to pozeral..fakticky skvelá téma... perfektna rezia.. neuveritelne herecke vykony.. fantasticky film 90 %

Pode

Pode (hodnocení, recenze)

Co to tady všichni melete? Slovem sračka se může ohánět jedině totální imbecil. Hlavně že je očividně obdivuje Predátora, no ja se poseru:D Film nemá chybičku. Boží herci, super scénář.

na příspěvěk reagoval Sabrewulf

Hemp

Hemp (hodnocení, recenze)

Skvělé herecké výkony, skvělá hudba a tíživá atmosféra.

Miki68

Miki68 (hodnocení, recenze)

Jo, Zab má vlastně pravdu. Všechny ve filmu použité zápletky byly už tisíckrát zfilmovány. Je taky možný, i když to nepředpokládám, že někdo už od půlky filmu tuší, jak to nakonec všechno dopadne. Ale to tenhle film nemůže naprosto ohrozit. Mistrovská režie, úžasné (protože přirozené) herecké výkony, skvělá, korespondující hudba a závěrečná katarze, která je schopna citlivější diváky poslat do kolen. Dlouho už jsem neviděl tak dobrý film. Dávám plný počet 5*.

mczemak

mczemak (hodnocení, recenze)

sory, snazil som sa ,ale unudilo ma to k smrti, na Babel sa to nechyta.....

kekinka

kekinka (hodnocení, recenze)

Film 21 gramů má strašně silnou atmosféru a i když do poloviny filmu vůbec nevíte, o co jde, konec spěje k ukázkovému rozmotání...

Zab

Zab (hodnocení, recenze)

To se na mě nezlobte, ale pořád nechápu, co je na tomhle filmu tak objevného!! Xkrát použitá béčková zápletka s orgánem je vyprávěná v přehozeném pořadí scén.. Od poloviny filmu už divák ví všechno a nudou neví coby. Ani dobří herci, ani násilí už to nemůže zachránit.

Erisipela

Erisipela (hodnocení, recenze)

Snímek, při kterém mě mrazí. Surovost a neúprosnost čiší z každého záběru. Hlava mi jde kolem a to nepočítám chronologicky neuspořádaný sled scén. Zkrátka a dobře, po Amores Perros nám Inarritu opět dokazuje svůj kumšt. Jen tak dál:) (mimochodem vážně by mě zajímalo, zda v okamžiku smrti vážně každý ztratí 21 gramů...)

spoke

spoke (hodnocení, recenze)

jeden z nejlepších filmů poslední doby, opravdu silný příběh, benicio del toro prokázal, že je skvělý herec

 (hodnocení, recenze)

Z počátku filmu tomu příliš moc nerozumíte, je to spousta příběhů, zdánlivě nezávislých na sobě. Postupem času ale zjišťujete, že to do sebe začíná zapadat a ten konec... to prostě musíte vidět. Ještě dvě hodiny po skončení filmu jsem o tom musel přemýšlet.

Související novinky

The Last of Us nabírá herního skladatele

The Last of Us nabírá herního skladatele

13.03.2020

Necelé dva měsíce nás dělí od vydání jedné z nejočekávanějších her letošního roku The Last of Us Part II. Pár dní nazpátek přitom bylo oznámeno, že se kabelovka HBO, scenárista Craig Mazin (Černobyl)… (více)

Kniha džungle – Favreau versus Iñárritu?

Kniha džungle – Favreau versus Iñárritu?

09.12.2013

Nedávno jste u nás četli o nové hrané verzi Kiplingovy Knihy džunglí, kterou pro Disneye natočí ironmanovský Jon Favreau. Podle názvu se může zdát, že studio uvažuje i o jiném režisérovi. Pravda je… (více)

Sean Penn a špionážní skandál

Sean Penn a špionážní skandál

25.02.2009

Tak, 81. udělování Cen Akademie máme za sebou a začíná tradiční hra „kdo jako první zlanaří čerstvé držitele Oscarů do svého filmu“. Jako první přichází Doug Liman s politickým dramatem Fair Game,… (více)

Reklama

Reklama