Reklama

Reklama

Z onoho světa

(seriál)
  • USA Beyond
Trailer
Mysteriózní / Drama
USA, (2017–2018), 14 h 17 min (Minutáž: 42–43 min)

Hudba:

Toby Chu

Hrají:

Burkely Duffield, Dilan Gwyn, Jonathan Whitesell, Michael McGrady, Romy Rosemont, Peter Kelamis, Patrick Sabongui, Erika Alexander, Eden Brolin (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(20)

Mladík Holden Matthews, který se po dvanácti letech probudí z kómatu, objeví nové astrofyzikální schopnosti, díky nimž se ocitne ve víru nebezpečného spiknutí. Nyní se Holden musí pokusit přijít na to, co se s ním během uplynulých dvanácti let stalo, a jak žít ve světě, který se v době jeho nepřítomnosti tak výrazně změnil. Největší otázkou ovšem zůstává, proč se to stalo zrovna jemu? Zatímco si Holden snaží zvyknout na to, že je dospělý, tajemná žena jménem Willa ho varuje, aby nevěřil lidem kolem sebe. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (16)

Jouzi.Ef 

všechny recenze uživatele

Sračka nejvyššího kalibru. Je mi ukradený, jestli to přineslo "něco" novýho nebo ne (nepřineslo), ale není mi ukradený, že je to v podstatě bez děje. Když se nad tím zamyslíste, skoro nic se tam neděje a pokud ano, tak serial odpovídá na otázky (pokud tam nějaké vůbec jsou) tak pomalu, vlažně a nudně, že vlastně ztratíte veškerý zájem a už vás to v ani nezajímá. Postavy se chovají naprosto nelogicky, příklady uvádět nebudu, byla by to ztráta času. Hlavní herec mě po celou dobu neuvěřitelně sral, jelikož se chová jako naprostý idiot, doslova primitiv! Nevím, zda je to proto, že je jeho postava tak dementně napsaná, nebo zkrátka neumí hrát... pravděpodobně obojí! Stejné platí o té cuchtě, která ho tam celou dobu uhání, myslím tu černovlasou - to její chování je taky na přes držku - má vybalit karty a nebýt naprostá kráva, která chodí akorát tak kolem horký kaše a hraje si na strašnou chudinku a zároveň hrdinku, která se chvástá, že dělá všechno co může, aby zachránila toho dědka starýho, ale podle mě si ze všeho nejvíc přeje jen to, aby zdechnul, protože pro jeho zachránu udělala akorát tak velký hovno, který po sobě nespláchla a raději by šukala, než řešila nějakýho starce, kterej ji už není schopen patřičně vymrdat anál. Kdyby za ní ten dementík Holden sám nepřišel a neměl tak malé pérko, že se ho raději rozhodl nevytáhnout a nepustil se do velké rescue mise, dědek mohl být kaput a děvka si ji mohla nadále mastit ve svý garzonce prolezlý švábama, kde pořáda bukake po večerech. Škoda, pilotní díl se mi moc líbil, málokdy se vidí tak ohromný propastný rozdíl mezi pilotem a zbytkem série... bohužel, zde se to opravdu zvrtlo v něco více než trapného. PS: Nejhorší moment celé série je večeře "přátel" v 5. díle, kdy jsem se musel jít několikrát vyzvracet z mnoha různých důvodů. Bohužel, podobný pocit mě potkal ještě několikrát... 15 letí a méně, nechť si jednu hvězdu přidají. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Seriál, co začne tak bombasticky, že si už po prvních dvaceti minutách říkám, jak se na tuhle mysteriózní guilty-pleasure budu týden co týden s chutí dívat... Jenže! Pak přijde druhá půle pilotu, a mně dochází, že bych si v tom nenašel vůbec nic novýho, takže i když by mě tenhle teenage x-files mustr nejspíš bavil i napodvacátý, nehodlám mu letos v tý zaplavě tabooů, homelandů a vikingů nakonec věnovat pozornost. Už ne. ()

Reklama

Dan9K 

všechny recenze uživatele

V dnešní seriálové době, kdy se vytváří jeden skvělý za druhým jsem se po opravdu dlouhé době setkal s něčím, u čeho nemíním ztrácet čas, a to mám opravdu výdrž. Tady ale tak nějak po čtyřech dílech cítím, že to opravdu nemá co nabídnout a není tam naděje na zlepšení. Je to moc pro malý děti, je to hloupé, nijak napínavé, není tam jediný zajímavý charakter a vede v tom hlavní postava. Ano, prvních dvacet minut je celkem fajn a pak už je to spíš odpad. ()

sedlo03 

všechny recenze uživatele

Fanouškům podobného žánru se to jistě bude líbit. Dost mi to připomíná nedávné The OA. Herecky to sice často pokulhává, ale příběh je dostatečně zajímavý, aby vás udržel celou sérii. Asi vás to úplně nenadchne v žádném aspektu, ale jako nenáročná žánrová oddychovka ideální. Jedno velké minus však přece jen zmínit musím, a to, že The Realm jako "druhý" svět není příliš zajímavý a rozvedený jen minimálně. To mě vadí a mrzí, jelikož minimálně za začátku to potenciál mělo. Takže se drtivá většina příběhu odehrává v 'našem' světě, což je škoda, i když právě kvůli nepropracovanosti toho druhého možná spíš dobře. Pusťte si to bez přílišných očekávání a budete se bavit. ()

LeitoSE 

všechny recenze uživatele

Seriál má výborné tempo, čo sa týka dejového spádu a aj postavy sa nestávajú po čase natoľko otravnými, ako som sa obával na začiatku. Prefláknutá zápletka so superschopnosťami ma ešte stále dokáže zaujať, no niektoré rozhodnutia tvorcov seriálu celkom silno a úplne zbytočne zrážajú jeho kvalitu dole. Ide hlavne o využívanie zeleného plátna a „CGI“ efektov v týchto scénach, ktorých kvalita je podobná ako pri seriály Sanctuary, no od vtedy už ubehlo pár rokov. Takisto aj isté dejové odhalenia, ktoré sú podané až príliš nábožensky (bez opodstatnenia a náležitej reakcie postáv) a vôbec sa nehodia do mysteriózneho sci-fi seriálu som vnímal značne rozpačito. V každom prípade z traileru som očakával, že to dopadne oveľa horšie, takže nakoniec vcelku prekvapivý priemer. 10/10 - 60% ()

Galerie (530)

Reklama

Reklama