Reklama

Reklama

Francouzská komedie v režii Tonie Marshallové vypráví o dvojici, kterou svedl osud dohromady. Irene Montier Duvalová je bohatá padesátiletá kráska, jejíž ex-milenec je vládní ministr, Darry Marzouki pětatřicetiletý nezaměstnaný outsider, který právě ukradl BMW. Ministr Irene požádá, aby sehrála prostředníka v ilegálním obchodu se zbraněmi mezi Francií a Koreou a tak se stane, že žena s taškou plnou peněz shodou okolností stopne na dálnici Darryho v luxusním autě. Ona ho žádá, aby ji odvezl do Ženevy, on předstírá, že kvůli kampani proti globalizaci míří na summit v Barceloně. Irene přistoupí na jeho hru - mají přece něco společného - a stráví spolu tři dny. Tři nezapomenutelné dny…V hlavních rolích Nathalie Bayeová a Edouard Baer. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (6)

SKreyn 

všechny recenze uživatele

Zvláštna komédia, nie je tam veľa vecí, na ktorých sa dá zasmiať, ale za pozretie to stojí, už len kôli krásnej herečke Mélanie Bernier (hrala napríklad aj vo filme doba kamenná). 2* ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Tak předně nevěřte oficiálnímu textu HCE, protože člověk, co tohle psal, evidentně viděl film z vlaku. Na druhou stranu, nelze se moc divit, protože přinejmenším scénárista nemohl být při smyslech. Proto nevěšte hlavu, pokud za celou dobu nepochopíte, o čem to bylo. Summit se koná v Locarnu, nikoliv v Barceloně, a Irene nestopne Darryho na dálnici, ale on uvidí tašku u silnice, zastaví, zjistí její obsah a rád by s takovou kupou chechtáků ujel. Máte-li rádi vulgarismy, rozhodně vás pobaví nevšední choroba smyslné Mélanie Bernier. A pokud ne, je tu alespoň úžasný hlas Frank Sinatry v jeho I´ve got you under my skin. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama