Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do mexické Tihuany nedaleko hranic se Spojenými státy přijíždí James Rhodes jako pozorovatel organizace pro dodržování lidských práv. S její pomocí se místní zaměstnanci mají rozhodnout, zda chtějí vytvořit unii s americkou společností. Napětí mezi vedením a odboráři narůstá a když se najde sedmadvacet lidských těl pohřbených v opuštěném tunelu, který nechal vykopat místní drogový boss, Rhodes podezírá šéfy, že v této krvavé akci mají prsty. Případ vyšetřuje zásadový mexický policista Claudio Castillo, který se však ocitá pod velkým tlakem, protože do případu je zřejmě zapleten i vicekonzul Draper. Proto varuje Jamese, aby se mu nemotal pod nohama. Pátrání po skutečných vrazích a příběh plný špinavých tajemství se stále víc komplikuje a stopy vedou až do horské vesnice, odkud všechny oběti pocházely. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (11)

tron 

všechny recenze uživatele

Škoda, malo to na viac. Výborná horúca atmosféra Mexika, kde môžete kedykoľvek prísť o život, je vystriedaná triviálnym a prekvapivo nudným dejom, kde dobrý dojem vytvára iba Jeff Daniels ako vlasatý „ochranár“ a „konzul v cudzej krajine“ James Spader ako jeho dávny priateľ, ktorý ale musí dodržiavať už iné pravidlá a je otázne, či starého priateľa, s ktorým si navyše už viac nerozumie, ako rozumie, nezradí. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Celkom milé potešenie z kolekcie lacných dvd. Thriller, ktorý ma zaujal jednak zasadením príbehu do Mexika ako aj rozoberaním témy dodržovania ľudských práv a celkom dobrou "chemickou" zápletkou. Portia de Rossi tiež nie je na škodu a tých cca 100 minút pekne spríjemní. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Poměrně neotřelý námět, který byl pro mexické prostředí jako dělaný, celkem slušné tempo a od trojice Daniels-Collins-Portia de Rossi výborně zahrané. Možná by to chtělo trochu víc šťávy a větší dávku naléhavosti, protože místy film působil vzdor tématu až příliš klidně, ale já byl i přesto ve finále spokojen. 70% ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Tohle neotřelé téma by v rukou jiného režiséra dosáhlo vysokých kvalit. Rowdy Herrington byl na konci své nepříliš úspěšné režijní kariéry dost z formy (jako by v ní někdy byl) a točil jen ve fádním televizním stylu. K ruce měl velmi dobré herecké obsazení, které to bez problémů uhrálo, ale aby do toho přiložil něco méně rutiního i samotný režisér, to už se nestalo. Přesto se tady najde několik silných momentů, zajímavé herecké obsazení má co nabídnout, a navíc už režisér neměl. 60% ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v Portoriku. (GASTON73)

Reklama

Reklama