Reklama

Reklama

KIKI: Pojďme na to!

  • Španělsko Kiki, el amor se hace (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Láska, vášeň, fantázia, humor a sex, o tom všetkom je španielska komédia Kiki: Poďme na to! Počas horúceho madridského leta sa odvíja päť príbehov lásky, partnerských vzťahov a ich vtipných sexuálnych úchyliek. Milenecké páry musia prelomiť spoločenské konvencie, aj vlastné zábrany, aby preskúmali svoje skutočné erotické túžby a obnovili vzájomnú vášeň. Postupne objavujú nezvyčajné zdroje sexuálneho pôžitku, ktoré majú za cieľ okoreniť ich partnerský život. Jednotlivé tabu sú odhaľované jeden po druhom s hravosťou a humorným nadhľadom. (Continental film)

(více)

Recenze (11)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

V podstatě kopíráček The Little Death, tedy několik párů a jejich sexuální trable s úchylkama. Má to pár vtipných momentů, ale obecně nemám moc rád, když se kopíruje něco co už tu bylo. Tvůrci tohoto filmu by si měli definovat dvě slova "tvůrci" a "kopírka", prospěje to jim i divákům. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Kdo viděl, z mého odborného pohledu, mnohem lepšího australského předchůdce, ten může tuhle španělskou kopírku rozhodně vynechat. Bohužel jsem si snímek neužil, protože jsem prakticky po celou stopáž věděl, kterým směrem se bude daná scénka ubírat a s jakou skončí pointou. Očekával jsem alespoň nějaké větší osvěžení a rozmanitost sexuálních odchylek, ale bohužel snímek zkopíroval i tohle. Moje hodnocení je tedy velmi silně zabarveno tím, že mě zkrátka neměl čím překvapit a zbylo tedy jen několik úsměvných momentek. [30 %] ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Originální The Little Death je přece jen o trochu vejš, speciálně zpracování scény z call centra, ale i tahle verze se neztratí. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

U tohoto snímku mě mrzí hlavně to, že se jedná o remake. Remake filmu, který je sám o sobě dobrý. Jeho španělská verze bohužel nic moc nového nepřináší a jede v těch samých vodách. "The Little Death" je tak originální, stejně vtipné, a tak bych si jej asi pustil znovu raději. Ale musí se Španělům nechat, že vtipný film zachovali. ()

AloeB 

všechny recenze uživatele

El amor se hace občas kapku roztodivně. Celkem příjemná příručka, jak si zapamatovat vybrané sexuální úchylky, která dovede diváka přimět, aby začal přemýšlet nad svými vlastními. Potěšení z filmu mi kapku kazí chuť fakt, že jde zcela očividně o remake jiného filmu, jak mnozí zmiňují v komentářích a letmá rešerše mě v tom ještě více utvrdila. To ovšem nic nemění na právu prvního dojmu, které z KIKI mám. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Čistá španielska vykrádačka úspešného Little Death, ktorá ničím neprekvapí, jedine záver má jemne odlišný. V každom prípade ja takýmto filmom dávam suverénne podpriemerné hodnotenia, nakoľko natočiť remake dva roky starého filmu je nanajvýš trápne a vyslovene účelné s cieľom na tom zarobiť. A okrem toho je to o poznanie horšie ako originál. 40 % ()

De Large 

všechny recenze uživatele

Trochu nadpriemerný artový film. Dobre sa na to pozerá, herci fajn, scenár fajn, ani ten hollywoodský záver mi nevadil tentoraz.. ()

Nolanster 

všechny recenze uživatele

Ísť do kina na španielsky, francúzsky, alebo taliansky film je vždy pre mňa malou oslavou. Otázkou len zostáva, či ma darček prekvapí brutálne, alebo len máličko. Je úžasné si oddýchnuť od amerických filmov a nasávať plnými dúškami túto zmes rozkoše, temperamentu, neskrývaného optimizmu a erotického chvenia. The Little Death, dobre. Áno. Ale filmy týchto krajín a ich neopakovateľnú atmosféru nenahradí nič, či je to originál, remake, predloha, hocičo. Absolútne prirodzené herectvo, chuť a nadhľad každého jedného z nich, vypointované scény a kombinácia rôznych vzťahových prvkov robia film zaujímavým a zaraďujú ho tak medzi to najlepšie, čo tieto krajiny vedia za rok mainstreamovo ponúknuť. Krásna naivita, podmanivá absurdita, chlad Madridu, ale teplo pobreží. Bože, začínam byť poetický, budem končiť. A som veľmi rád, že si tento film našiel cestu aj do multiplexov. Na záver len malý odkaz - čo bráni našej malej chtivej zemičke, aby sme konečne prestali točiť tie postkomustické rozťahovacie srágory a pokúsili sa nad životom pousmiať? Dať dokopy scenár predsa nemôže byť problém s osobnosťami, ktoré sa na Slovensku pomaly odmlčiavajú... ()

Reklama

Reklama