Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sinan je mladý a úspěšný lékař, který pracuje v nemocnici na pohotovosti. Žije sám, užívá si klidného a bezstarostného života do doby, než ho jednoho rána probudí hlasité zvuky. Zjistí, že je dělá mladá dívka, která se právě stěhuje do sousedního bytu. Když mu navíc rozbije auto, Sinan doufá, že ji už neuvidí. V nemocnici se však dozví, že bude mít novou asistentku. Tou je právě Nisan, se kterou se seznámil během nešťastného rána. Všechno se ještě zkomplikuje, když Sinanova starší sestra Ayla začne také pracovat ve stejné nemocnici. Navíc požádá svého bratra, aby s ním mohla na chvíli bydlet, než si najde vlastní byt. (AXN)

(více)

Recenze (3)

Kri-kri 

všechny recenze uživatele

Kdo má rád ztřeštěnosti o příliš agilních ženských ve stylu argentinské Kachorry a Jsi můj život a zvlášť pokud diváku nevadí, že děj často nedává smysl, pak se může zhlédnout i v této turecké komediální červené knihovně. Zde je ovšem nutné smířit se s tím, že zejména u prvních dílů je děj vyloženě prvoplánový a předvídatelný. Po pár dílech se to mírně zlepší a divák se občas i zasměje, ale ve druhé polovině seriálu je to absolutní katastrofa. Nejenže od druhé půlky 46. dílu až do konce bez jediného slova vysvětlení zmizí několik důležitých hlavních postav včetně Dr. Berzana a Sinanovy sestry Ayly, načež se namísto ní zničehonic odněkud vynoří Sinanova matka a jiná jeho sestra Melek, o které doposud nepadla jediná zmínka, zmizí i Malikova psychopatická stalkerka Yildiz. Taktéž je Nisanina domácnost ochuzena o jejího psa Dědu. Překvapivě nejvíc humoru obstarává Abidin, i když i jeho původní linka, kdy pracoval pro mafii nějak prapodivně vyšumí do ztracena, stejně tak i Nisanin pronásledovatel. A ten špitál, to je kapitola sama o sobě, spíš to má mnohem blíž ke cvokhauzu. Veškerá zranění se tam léčí infuzemi a srdceryvným partnerským poradenstvím, od takto kvalifikovaných lékařů bych si nenechal ani změřit teplotu. Závěr je totálně odfláknutý, vyřešený v podstatě v pěti minutách a s mnoha nedotaženými dějovými linkami. Sice jsem to poctivě dokoukal až do konce a několikrát jsem se i zasmál (zvlášť mě dostaly Abidinovy hlášky typu že s Ipek se rýmuje čípek nebo "Šéfe, mám ho sejmout?" "Copak jsem karta?"), za ten fušérsky odfláknutý scénář jakoby psaný žáky základní školy, plno nesmyslů, nedotažených a nevyřešených dějových linek a mizení postav bez vysvětlení víc jak lepší 1 * a 25% udělit nemohu. Bylo by to nespravedlivé vůči tureckým seriálům, jimž jsem pro jejich vyšší kvalitu udělil 2 *. ()

erisibillova 

všechny recenze uživatele

Na prvy dojem mi to prišlo moc upištané a nezmyselné. Iba náhodou sa takmer zhodujú mená hlavnych postáv.že? Nisan a Sinan. Čakala som viac akcie, ako napr aj v Emergency alebo Dr. House. Trošku je to nepremyslené iba z tej stránky. Predsalen sa k tomuto seriálu rada vraciam a pustím si z času na čas. Dá sa na tom aj dobre nasmia. Zatial som videla cca 40 casti, a najviac som si oblúbila Abidin-a. Chudáčik motáčik sa stále dostane do prúserov,ale vždy sa mu z toho podarí vykorčulovať. ()

Reklama

Galerie (769)

Reklama

Reklama