Reklama

Reklama

Epizody(39)

Obsahy(1)

Rodokmen má pokračování. Jotaro, vnuk Josepha Joestara, přijíždí do města Morió varovat svého příbuzného Josukeho Higašikatu před nebezpečnými novými pány postoje. (Netflix)

Recenze (8)

SonGokussj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když jsem poprvé viděl trailer, myslel jsem, že to bude horší jak zpackaný revive Stardust Crusaders oproti minulému, o dost lepšímu starému zpracování... ALE! Příjemně překvapilo. Jojo se vrátil do své klasiky a útočí na nové, dosud zas tak moc neprozkoumané vlně :-) MANLY!!! || Edit 29 EP || Kdo nekoukal, začněte. Taková pestrost charakterů, nápadů, situací, komentářů, to jen tak nikdo nevymyslí. Myslel jsem, že to bude barevná blbost a ono je to úžasné! :-D Neskutečné. Konec: Dokoukáno. To byla jízda!!! Musím uznat, že se Jojo seriál od seriálu lepší a to, co začínalo jako "přehanené barvy a příběhy v pouze jednom městě" se rozvinulo do krásné říše všemožných charakterů a bizardních setkání. Co díl, to nějaké překvapení, znovu-koukatelnost vysoká a už teď mám chuť se na to podívat od začátku. Autor JoJo příběhů se viditelně zlepšuje a ti, co mu to zanimovali, se drželi předlohy jak jen to šlo. Výsledek je naprosto famózní :-) Nehodnotím jinak než Manly 95 % ()

DIO 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jmenuji se Jošikage Kira. Je mi 33 let. Můj dům se nachází v severovýchodní části Morioh, kde jsou všechny vily, a nejsem ženatý. Pracuji jako zaměstnanec obchodních domů Kame Yu a každý den se vracím domů nejpozději v osm hodin večer. Nekouřím, ale příležitostně se napiju. Do jedenácti večer jsem v posteli a dávám si pozor, abych spal osm hodin, ať se děje cokoli. Poté, co si dám sklenici teplého mléka a před spaním se asi dvacet minut protahuju, obvykle nemám problém usnout až do rána. Stejně jako miminko se ráno probouzím bez únavy a stresu. Při poslední kontrole mi bylo řečeno, že nemám žádné problémy. Snažím se vysvětlit, že jsem člověk, který si přeje žít velmi klidný život. Dávám si pozor, abych se nezatěžoval žádnými nepřáteli, jako jsou výhry a prohry, kvůli kterým bych v noci nemohl spát. Takto se vyrovnávám se společností a vím, že mi to přináší štěstí. I když, kdybych měl bojovat, s nikým bych neprohrál. 10/10 ()

Reklama

Recenzon 

všechny recenze uživatele

Nejlepší part zatím, co Jojo může nabídnout (podle mě). Zprvu město Morioh vypadá jako mírumilovné barevné městečko, dokud se tam nezačnou Pepohvězdicovi mlátit s nepřáteli. Miluju, jak si tvůrci pohráli s barvami a obloha je žlutá (působí to zajímavě). Jak už samotný název anime, napovídá, tak o bizarnost tu není nouzi, ale to je takové kouzlo Jojo. Souboje jsou kreativní a originální, jak se u Jojo dá už čekat. Hlavní postavy jsou mega fajn a člověk jim rád fandí. A ještě se tu objeví Joseph Joestar akorát už dost starej a senilní (všechny to jednou čeká no). ()

Furmi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

39x39.... Josuke ukončený. Najnovší part Joja bol super. Bol síce pomerne dosť rozťahaný oproti predchodcom no u takých Egyptov som sa nudil už u druhého partu po pár dieloch. Tento Jojo dal prednosť šírokej škále rôznych postáv a ich príbehom. Síce je v hlavnej línii príbehu o dosť slabší a je tam odklon od celkovej hlavnej línie JoJa ale to nevadilo. Je to zas a raz klasický, bizardný a praštený JOJO v úplne novom Looku ktorý mi neskutočne sadol a myslím si že aj vďaka nemu táto séria dopadla nad očakávania. Len tak ďalej, dúfam že to malo úspech aj u japoncov a produkcia sa odhodlá ísť ďalej. Budem sa nesmierne tešiť. 81% ()

Herr_Karotte 

všechny recenze uživatele

Tohle asi neni uplne muj salek caje. Skoncil jsem u 20. dilu. Zacatek byl celkem dobrej, ale pak to slo do kytek a bylo to az moc roztahany a moc infantilni... Komu se libi epizodialni anime, tak si prijde na svou, kdo by vsak hledal nejaky silny, rozvijejici se hlavni dej, tak toho to asi zklame jako me. ()

Galerie (744)

Reklama

Reklama