Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Show se konala 1. května 2016 v Allstate Arena (Rosemont, Illinois). Jedná se o čtvrtý ročník akce Payback. Na této show se sešlo osm zápasů.

1) Kickoff: Dolph Ziggler vs. Baron Corbin
2) Kickoff: Kalisto vs. Ryback (United States Championship)
3) SAWFT vs. The Vaudevillains 
4) Kevin Owens vs. Sami Zayn
5) The Miz vs. Cesaro (Intercontinental Championship)
6) Dean Ambrose vs. Chris Jericho
7) Charlotte vs. Natalya (Women's Championship)
8) AJ Styles vs. Roman Reigns (World Heavyweight Championship) (TheSpearCZ)

(více)

Recenze (3)

Bobik9 

všechny recenze uživatele

ENZO AMORE, BIG CASS VS. SIMON GOTCH, AIDEN ENGLISH - 2* - Nic se tam vlastně nestalo. Velmi krátké a je to škoda, protože jsem na ně byl hodně zvědavý. KEVIN OWENS VS. SAMI ZAYN - 3* - Výborný příběh, ale ten zápas nebyl tak slavný, jak se tvářil. MIZ VS. CESARO - 3* - Dobří wrestleři, ale znovu. Chyběla ta nadstavba, troška té šťávy, co je potřeba, aby jste si ten zápas zapamatovali. DEAN AMBROSE VS. CHRIS JERICHO - 4* - Nejlepší zápas celé show. Ostatně , jak u těchto dvou bývá zvykem. Málokdy je vidíte ve slabých zápasech. CHARLOTTE VS. NATALYA - 2* - Bohužel se divas zase vrací do starých kolejí a jejich zápasy nejsou moc o wrestlingu. AJ STYLES VS. ROMAN REIGNS - 3* - Slabší než jsem čekal. Přesto ten zápas měl celkem náboj, to ano, ale prostě plán WWE s Romanem je stupidní. ()

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele

Skvělá show. Playback se mi líbil o něco víc než WrestleMania a to jak tématem, které nasadil Owens se Zaynem, tak hlavním tahákem. Škoda zranění Enza. Díky bohu za žádný debut. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (1)

  • Oficiální skladbou show je píseň „We Don't Have to Dance“ od Andyho Blacka. (TheSpearCZ)

Reklama

Reklama