Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je to už deset let, co si Perryho (Billie Joe Armstrong) kapela dala "pauzu". Perry se však stále marně snaží přizpůsobit běžnému životu (což mimo jiné obnáší práci v rodinném obchodu s nářadím). Když však jeho žena, velice úspěšná právnička Karen (Selma Blair), i jeho dcera Salome (Madisyn Shipman) zapomenou na jeho čtyřicáté narozeniny, Perryho bratr Jake (Chris Messina) se z lítosti rozhodne dát mu peníze na obří extravagantní punk rockovou párty v luxusním hotelu v New Yorku. Na této párty se bujaře střetne jeho punková minulost s jeho realitou středního věku, když potká své šílené kamarády z bývalé kapely a také starou lásku Christy (Judy Greer), která je nyní manažerka a nabídne mu šanci znova oživit jeho pohaslou kariéru. (johnson)

(více)

Recenze (18)

sochoking 

všechny recenze uživatele

Film som si stiahol kôli Messinovi. Ukázal sa v ňom tri a pol minúty! Nevadí, pár momentov bolo vtipných. Predsa len to je jeden z tých druhov filmu, že neviete, či herci sú neherci, alebo či to všetko len hrajú. ()

Coleator 

všechny recenze uživatele

Jako člověk, který čekal ve frontě před Tipsport Arénou v mrazu víc než 4 hodiny, abych měl na koncertě Green Day co nejlepší místo, jsem dal tomuhle filmu šanci i přes nízké hodnocení... Kromě Armstronga tady není vůbec nic, proč by tenhle film stál za vidění - a to je ve finále dost málo... Hlavní hrdina pořád na něco zapomíná, po strašné době si vzpomene, tak zase běží jinam to zařídit, a díky tomu zapomene na spoustu dalších věcí... V nejlepším případě průměrné po všech stránkách - 40% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Kdyby tam některé postavy nebyly tak trochu zbytečné a vy si tohle na konci neuvědomili, tak by to byl super film. Takové jedno hezké nahlédnutí do života muže, který si pořádně ještě neuvědomil, co vlastně chce. I tak je to ale hodně dobré a já jsem se sledováním snímku bavil a furt jsem čekal na to, jak to dopadne. Příjemné. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Asi nebudem jediný, koho Billie Joe Armstrong zlákal k tomuto filmu. No napokon dosť bieda - od námetu, cez scenár, až po samotné postavy. Neviem, ale na tejto sfilmovnej kríze stredného veku v podaní deprimovaného Perryho nenachádzam nejaké extra pozitíva. A rozflákať pár tisíc za kompenzáciu zabudnutých narodenín, no fakt úchvatný nápad. Osobne som čakal naozaj viac, hoci Billie ako herec celkom ušiel. Ale film o hranice priemernosti ani len nezavadil! ()

roorybacky 

všechny recenze uživatele

Šíleně podhodnocenej film; naprostej nářez. Dostal jsem po jeho zhlédnutí chuť dál a víc hrát na kytaru a nevzdávat se svýho snu mít jednoho dne kapelu. ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele

Beru to tak, že to je něco jako debut pro Lee Kirka, což sice není, ale i přesto... film je dobře naladěný k vydání nového alba Green Day a já nějak předpokládal, že se mi to bude líbit. A taky že jo. Tenhle film rozhodně není kus, který by byl nějak extrémně dokonalý a originální, ale podle mne zde nešlo o nějaké klišé a kýč, když už. Tenhle film funguje dobře a natož, že Billie není herec, tak role v jeho podání byla dobrá. Taky jsem se dokázal vcítit do hlavní postavy a prožívat její příběh jako by byl můj plný empatie. Natož, že nejde o nic průlomového nebo tak, tak podle mne úspěch. ()

kvaranek 

všechny recenze uživatele

Ruku na srdce...všichni jsme na to koukli kvůli Billiemu a Billieho tam bylo požehnaně. A teď tu druhou ruku na srdce...mám pro toho pána slabost. Hvězdička za obsazení Billieho, hvězdička za písničku Ordinary World, hvězdička za běžecký výkon Billieho, hvězdička za příjemnou atmosféru a hvězdičku pro mě, že jsem nespálila pop corn= 5 hvězdiček a 86 minut s Billiem ve Vašem obýváku. <3 ()

jasse 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie, s dobrou výchozí situací (rocker za zenitem, úspěšná manželka, naštěstí talentovaná dcera), ale jinak poměrně nudné. Co jsem však ocenila, byl herecký výkon Billieho, na to, že není herec, to bylo výborné, fakt ho musím pochválit. A ten song, který se jmenuje stejně jako film a který je i na nové desce Green Day, je nádherný. (Co máš z toho, Perry, mramor se amoniakem opravdu čistí, to jen tvůj bratr je holt moc chytrý). ()

Jimmy15 

všechny recenze uživatele

Co bych to byl za fandu Billieho, kdybych se nepodíval na tenhle film? Jasně nejedná se o žádný zázrak a člověk od toho nemůže čekat moc. Od začátku víte, jak to dopadne, ale to nic nesráží na té ukázce amerického stylu života a celého toho prostředí. Ale jo, těch 5* tomu asi dám. ()

dandy11 

všechny recenze uživatele

Bylo by to za dva podtácky...ale pro fanouška Green Day....no jak jinak, hvězda navíc za Billieho a písničku z Revolutian Radio "Ordinary World" ()

Dominator787 

všechny recenze uživatele

Film bych doporučil snad jen fanouškům Armstronga, ostatním nic nenabídne. Dokola omílaný příběh o muži ve středním věku, co neví co se životem a ještě v tomhle tuctovém podání.. To už fakt nikoho nevytrhne. ()

tynusxxx_ 

všechny recenze uživatele

Promiň, Billie, ty moc dobře víš, že tě zbožňuju, ale zkrátka více jak tři hvězdičky dát nemohu. Herecké výkony byly fajn, vtípky fungovaly, ale to je tak všechno. Zápletka byla o ničem, v podstatě se tam celou dobu nic moc nedělo. Jsem opravdu zklamaná, vzhledem k tomu, jak dlouho jsem film očekávala, ale i tak se jedná o příjemnou a velmi průměrnou komedii. ()

lubostar 

všechny recenze uživatele

Male uchylne domace video Billy Joe Armstronga v hlavnej ulohe. A nie, nie je to sex tape, je to nieco este ovela horsie, je to rodinna komedia. Aj ked, ono to vlastne ani nie je komedia. Je to len rodinne nieco, kde ti je cely cas trapne za to, ake to je cele nevtipne. Pripomina mi to niektorych slovenskych literarnych autorov, ktori si samovydavaju knihy, pretoze pisu tak zle, ze im to nikto iny nevyda. ()

Sara007 

všechny recenze uživatele

Před shlédnutím filmu jsem se hrozně těšila na to, až ho uvidím, protože v něm hraje frontman mé oblíbené skupiny. Bohužel, po shlédnutí jsem byla trochu zklamaná, protože děj byl skrátka o ničem. Celý děj filmu se odehraje během jednoho dne. Po celou dobu jsem čekala, že se stane něco zajímavého, nastane nějaký zlom v ději... A ono nic. Vůbec nic se nestalo. Na druhou stranu některé vtipy byly povedené a B.J. Armstrong, jako taťka od rodiny v krizi středního věku, vypadal velmi důvěryhodně. Film doporučuji jako příjemnou oddechovku. ()

bowow 

všechny recenze uživatele

Pokud mate radi Gobbliny, tak tady jeden vylozene rozkosny je. ma dve deti, prodava v zelezarstvi, ve svoji okouzlujici roztrzitosti stale zapomina a utika k minulosti ... A ted vazneji. Perry Miller kouzelne prichazi na to, ze stare casy se uz nikdy nevrati. Film plyne poklidne, lehce smutne, tak nejak nijak.... Nicmene.... "Where can i find the city of shining lights, in an ordinary world..." What an awesome yet pathetic moment. I dont know, man, ale tento opravdu vysoce pateteticky film me nostalgicky bavil. I kdyz se porad nemohu rozhodnout, jestli BJ umi hrat nebo ne. Hm. No zkratka si rekneme, ze tuhle polohu mu verime. ()

DyingAngel 

všechny recenze uživatele

Keby tu nehral Billy Joe, ani jednu hviezdu nedám. Hľadieť na punk rockového speváka, ktorý žije odrazu slušným, obyčajným životom... to bola silná šálka kávy. Neuverila som im to hranie sa na milú, usporiadanú rodinku a celý ten jeho životný štýl a lá poďme si dať vafličky do postele a pivo piť jedine, keď je na stole podpivníček, ma znechucoval. Nedokázala som to ani dopozerať... ()

Reklama

Reklama