Reklama

Reklama

Epizody(24)

Obsahy(1)

Shun Asanaga je mladý student se zájmem o kameny, horniny a různé krystaly. Jednoho večera, když se otec nevrátí z práce na důležitou rodinnou akci, se Shun rozhodne jej navštívit v práci. V otcově kanceláři upoutá Shunovu pozornost velmi zajímavý krystal. Když se jej dotkne, tak se stane velmi zvláštní věc a mladý Shun je náhle přenesen do světa jménem Endra. V tomto světě žije mladý princ jménem Emilio, který velmi intenzivně nesnáší svého otčíma krále Delzaina, který jej připravil dle jeho vlastních slov o vše, na čem mu kdy záleželo. Vzhledem k faktu, že je Emilio již ve věku, kdy se může stát králem, rozhodne se chopit zbraně a krále ve spánku zavraždit. Bohužel se ukáže, že Emilio není tak silný, jak si myslel, a tak jeho plán selže, což vede k jeho uvěznění. V momentě, kdy je Emilio uzamčen v cele a začíná ztrácet naději se náhle na druhé straně mříží zablýskne světlo a objeví se Shun. Tak se potkávají dva chlapci z velmi rozličných světů, kteří se však spojí, aby dosáhli svých cílů. (Jeoffrey)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

DaweForeman 

všechny recenze uživatele

Vzdáno po pátem díle. Jedno tomuhle musím uznat a to jest originálnost prostředí, které se odehrává sice v jiném světě, ale to je uvnitř Země - konkrétně kolem jádra. Na druhou stranu ale, když se člověk nad tím zamyslí, tak to zní jako hrozná hloupost, ale dejme tomu, ten svět by si to dokázal obhájit - přece jenom jde o tajemství že?. Zbytek už chválit vůbec nemůžu, příběh je naprosto o ničem, ty dva hlavní hrdinové jsou oba dva na ránu, kdy ten princ je opravdu zhýčkanej a neschopnej, kdežto ten druhej úplně netrpělivej a hloupej. Nemusím ani zmiňovat, že mě dojímalo to, jak se pořád Shun vrhal do těch soubojů s mečem, když s ním ani neumí pořádně zacházet - reálně by byl mrtvej hnedka po prvním souboji. Na druhou stranu postava Alicie a jednotlivých rebelů už byli konečně zajímavé (když nebudu zacházet do určitých negativních drobností). Obecně pak animace byla nižšího průměru a hudba nijak výjimečná. ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Podivná fantasy variace na Cestu do středu Země, která je - dutá !?! V hlavních rolích 2 chlapci co se špičkují, z hrudi jim vylézají meče a nakonec se spojí... proti společnému nepříteli. Aby to nevypadalo tak úplně hloupě, tak se k nim přidává docela slušně nesnesitelná a opravdu hodně nesympatická slečna s podivným drakem, který nejen že působí jako vcelku děsný maskot tohohle kousku, ale je zároveň i její ultimátní zbraň a nechtějte ani vědět co ještě... Dál pak přichází vědec, který je také "strašný sympaťák" a který stejně jako většina zdejšího osazenstva jako šváb přežije skoro cokoli. Cestou potkáme zdejšího Robina Hooda, který asi jako jediný není totální a nesnesitelný retard a jeho "veselou partu" podivných existencí. Zjistíme, jak udělat politický převrat naprosto nudně a debilně a zažijeme zvraty, které by všude jinde fungovaly překvapivě, ale tady to prostě jenom neskutečně nudí. Příběh není nikterak geniální a tak se dá dost přesně odhadovat, kam to půjde a ani ty nejpřekvapivější dějové obrátky nepomohou tomu, aby to zaujalo, protože jak jsem už zmínil, to provedení je hrozné. Emoce jsou nepochopitelné a konverzace ve stylu "Sorry, zapíchnul jsem ti otce..." "To je v pohodě, stejně to byl debil, ale ty si ještě větší..." se objevují až příliš často. Z dialogů mezi hlavní dvojicí jsem měl zkrátka pocit, že koukám na něco jako Blbý a blbější (nebo, když už si jsme u filmů s Jimem Carrey, tak možná "Blb, ten druhý Blb a Dylina"), ale bohužel zdejší verze není ani trochu vtipná. K tomu si přidejte strašný oppening i ending a animaci zbytečně hýřící barvami a máte něco na co se nedá dívat. Zkrátka tady nebylo v pořádku kromě jedné postavy a původního zajímavého nápadu o duté Zemi vlastně skoro nic a já jsem sám sebe překvapil, že jsem tuhle jízdu přežil až do konce. No a za ten fakt, že jsem to dokázal dokoukat tomu nakonec dám jeden bodík, co to zachrání před odpadem, protože zase jednou připomenu, že Pupa byla horší, i když ne o moc... 1/10 ()

Reklama

janovrom 

všechny recenze uživatele

Nepříjemnější postavy snad vymyslet nešly, ukřičené, hádájící se, v životě asi neslyšeli o tom, že se dá i mluivt normálním hlasem a neřvat... Bohužel zabírají na "plátně" příliš mnoho času. Inu, co se dá čekat, když se jedná o hlavní hrdiny. ()

Galerie (41)

Reklama

Reklama