Reklama

Reklama

Velký útok zombies

  • Itálie Incubo sulla città contaminata (více)
Trailer

VOD (1)

Z dílny otce kanibalského subžánru Umberta Lenziho pochází horor, nepřehlédnutelný pro své naturalistické pojetí a oživení legendy jménem zombie. Na letišti má přistát letadlo s Dr. Kramerem z jaderné elektrárny, kde došlo k nehodě. Letadlo však nekomunikuje s řídící věží a na plochu je přivolána plně vyzbrojená vojenská jednotka. Po přistání se na překvapené vojáky vyřítí z útrob letadla tlupa hladových zombie, které nelze ničím zastavit. A tak si tlupa nesmrtelných monster dát nejprve předkrm v podobě vojáků a potom se neohroženě vydá poobědvat do televizního studia a nemocnice. Cestou zabíjejí vše živé a geometrická řada zombíků se nezadržitelně rozrůstá. Dokáže tyto nechutné nemrtvé vůbec někdo zastavit? (Řitka video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (106)

Shit 

všechny recenze uživatele

Myslící a inteligentní zombáky mam rád asi tak stejně jako vězni kluzký mejdlo, takže tohle mi rozhodně moc nesedlo, kór když Lenziho vizuální ztvárnění zombáku vypadá spíš jako když si někdo vymáchal hlavu v tejden nespláchnutým záchodu. A aby toho ještě nebylo málo, tak do třetice všeho špatnýho se nekoná ani žádný gore představení, nýbrž se to odbyde krvavou šmouhou na krku oběti a občas nějakým tim bodnutím nožem. Fakt slabota ()

Gaskin odpad!

všechny recenze uživatele

Ač jsem se snažil, jak jsem chtěl, tenhle film jsem vůbec nepochopil. Absolutně nesmyslná zápletka o nakažlivé radiaci, zombie se objevují v místech bez přístupových cest z čistého vzduchu, apod... Naprosto tupé dialogy typu "já sem generálova dcera a nebudu ho poslouchat, chci jet na chatu zombíci nezombíci" připomínají něco jako "já sem zabiják s velkym nožem a jdu rozkuchat tamtu krvavou bloncku, bacha na mě!".. a co mi vadí nejvíce - naprosto, naprosto špatně vytvořené zombie. Nejen, že běhají, ale jejich svalové koordinace je naprosto bezchybná a očividně mají jakési logicky nelogické myšlení - zombie například otevře výtah ze strojovny jakýmsi kolem, přestřihne telefonní kabel... používají palné zbraně a s bezchybnou nesmyslností uřezávají ženám bradavky a prakticky každé ženě nezapomenou rozepnout košili, než zaútočí. a tak dále a tak dále. ()

Reklama

duklak2 

všechny recenze uživatele

Jednou mě napadlo, že si seženu nějaký film se zombíky. Po dlouhém hledání jsem našel tento. Nalákal mě POMO, který ve svém komentáři uvedl: Pozor! Tentokrát sa nejedná o žiadne lacné béčko, ale o ambicióznu medzinárodnú koprodukciu s davovými scénami, vrtulníkmi a spústou streľby so samopalov! Mé očekávání po přečtení děje bylo veliké. Bohužel jsem velice zklamán. A přitom to tak skvěle začalo. Přistálo letadlo, které nekomunikovalo s řídící věží. Přijeli k němu vojácí a po chvíli z letadla vystupují nesmrtelní zombíci, kteří jsou nezastavitelní a všechny vyvraždí. Začíná opravdový masakr. Po asi 25 min. mě to celé začlo totálně nudit a moje pusa se zíváním otvírala dokořán:-). Za veliký zápor filmu považuji nízko posazenou laťku v podobě děsivé atmosféry. Mě to celé přišlo jako komedie a ne jako horor, kde chodí oživlí nebožtíci. Ani nevím za co dávám 1 hvězdičku! ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Prostě strašná blbina. Ale jsem rád, že se mi film povedlo sehnat na dvd. Nenechte se zmást názvem, se zombies v pravém slova smyslu se zde nesetkáte. Jedná se o "nakažené". Prostě lidi jako ostatní, někteří vypadají úplně normálně, někteří mají nalepené nějaké ty masky (velice špatně zpracované). Používají předměty, střílí ze samopalů, řídí vozidla, týmově spolupracují atd. ... Takže "tradice zombies" je zde úplně pošlapána, ale pokud je berete jako "ty nakažené", pak je to ok. No musí se uznat, že film má výbornou typicky italskou dobovou horrorovou hudbu, která dodává hodně na atmosféře. Celé je to hodně akční, prostě na začátku se vyvalí hromada zombáků z přistanuvšího letadla a už se jede...vraždy, mordy, střílení, sekání, bodání, řezání, cucání krve, pár vyjímečnějších gore záběrů se také najde. Akce až do konce. Jenže ... všechno otřesně a amatérsky zpracované. Gore efekty příšerné, herecké výkony tradičně "velmi nevýrazné" (řev některých obětí je ovšem skutečně nervy drásající...). Film by byl technicky i dobře zmáknut, kdyby se neobjevovali ti zombíci, jakmile jsou na scéně, nevěřícně kroutíte hlavou. Jistou kvalitu to ovšem v rámci starých gorefestů má a film by neměl být opomíjen a zapomenut, věřte že jsem viděl ještě mnohem horší ... ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Tohle je patrně jedna z prvních zombáren, co jsem kdy viděl. Prsa. Bratr to v 90/91 roce dotáhl na ohrané videokazetě v osmé kopii a já na to čuměl jak pako. Prsa. Pravděpodobně jeden z průkopníků adrenalinových zombie - rychlých, přemýšlivých a schopných. Prsa. Příběh je docela tuctový, masky až moc "teatrální" (jakože přehnané), ale má to pár zajímavých scén a nápadů, triků a slušného gore. Jo, a taky prsa. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • Film bol zakázaný na Islande. (Paldiny)

Reklama

Reklama