Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ten bezpochyby nejvýjimečnější dům v Los Angeles patří Nicku Vanderparkovi (Jack Black, Škola rocku) nejprachatějšímu vynálezci zázračného odstraňovače psího trusu pod názvem Vapoorize. Obrovské sídlo s komplexem bowlingových drah, dobytčích ohrad, vinic a kolotočů přivádí jeho souseda Tima Dingmana (Ben Stiller, Riskni to s Polly) k šílenství. Hlavně proto, že se Tim mohl také brodit v penězích, kdyby měl také tu šanci investovat. A tak poté, co ztratí práci a jeho manželka ho nechá v bryndě, obrátí se Tim na jedinou osobu, která mu může pomoci - J-Mana (Christopher Walken, Stepfordské paničky), podivného hipíka, který má v každé situaci potrhlé nápady. Fantastická černá komedie o tom, jak dobrého člověka zkazí úspěch jeho souseda. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (124)

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Ví majetku, víc starostí. Kolik je i mezi námi takových, co mohou mít i zlaté kliky, ale neví co dělat, jak trávit čas do okamžiku své smrti? Čím ho naplnit? A tak hledají. Někdy už pozdě, neb věk jejich jim už tolik možností nedává... Závist je běžnější, láska je vzácnější. Kdo si myslí, že boháči mají plnější život, než chudáci, tak se pletou. Proč je tolik filmů o boháčích, co nevědí čím naplnit život a o chudácích, kteří ho naplňují? Ale může to být i naopak. To se taky nedá vyloučit, že? ()

cherita 

všechny recenze uživatele

Tohle je přesně ten typ rolí, které u Stillera nenávidím. Tenhle chlap může hrát buď normální, sympatické, mírně komické hrdiny (Rabín, kněz a krásná blondýna), anebo totální idioty, na kterých není normální vůbec nic (Vybíjená, Zoolander). Ale kompromis v podobě průměrného člověka, jemuž se stávají šílené věci a který se mi "osvědčil" už u Fotr je lotr, to fakt není dobrý nápad. Co se týče samotného filmu, tak dvě hvězdy za Rachel Weisz a Walkena postřeleného šípem. ()

Reklama

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Vzácný případ toho, kdy se sejde parta talentovaných lidí a natočí něco TAK špatného, že to až nechává rozum stát. U Levinsona jsem ochotný to pochopit, protože měl své slabší chvilky a to samé se dá říct prakticky o každém, kdo se na film podílel. Ale proč si proboha talentovaní komediální herci Stiller a Black, tohoto času zažívající své nejplodnější období, vybrali k natočení zrovna Závist?! Kvůli té jedné zábavné scéně s koněm, která vykrádá Starsky & Hutch? Kvůli Christopheru Walkenovi v roli santusáka?! A nebo jim skutečně "zmizík hovna" přišel tak zábavný? Já snad ani nechci znát odpověď... ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Blackův nejhorší výkon, Stillerův nejhorší výkon, vše zachraňující Christopher Walken. Film o ničem, co by stálo za řeč. Snad jen sympatická Rachel Weisz, jako vždy skvělý Walken, neurážející hudba...Zápletka, která je možná trochu originální, ale opravdu jen trochu, je srážena trapnými pokusy o vtip a špatnými herci. Co na tomto stálo čtyřicet melounů absolutně nechápu. Hrůza ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí tohoto filmu se vůbec nedivím, že jsem o něm do inkriminovaného momentu vůbec nevěděl. Sice se v něm objeví jak Jack Black tak Ben Stiller. Krásu pak vyhání Rachel Weisz, což je herecký ansámbl pro americkou komedii vysloveně snový. Jenže to by hlavním tématem filmu nesměly být psí hovna. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (1)

  • Film byl v amerických kinech velice neúspěšný, proto byl v Evropě uveden rovnou na dvd a vhs. (Pumiiix)

Související novinky

HBO chystá sci-fi od autora Jurského parku

HBO chystá sci-fi od autora Jurského parku

28.08.2020

Zatímco se seriálový Westworld pomalu chystá na svoji čtvrtou řadu, kabelovka HBO už si mezitím od autora knižní předlohy (a mraky dalších děl) Michaela Crichtona vyhlédla další projekt. Tentokrát se… (více)

Reklama

Reklama