Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mike dostane od své matky nabídku, že prodá šperky a dá mu peníze pro start podnikání. Mike nabídku odmítá. Burák jeho chování nechápe. Matka pak organizuje večeři s Mikem a Klárou. Klára svou roli snoubenky před matkou sice hraje dál, ale Mikeovi řekne, že jí ta celá lež nepřijde jako dobrý nápad a že se večeře nezúčastní. Mike to chápe a Kláru na večeři omluví. Matka před odjezdem navštíví Kláru, aby u ní nechala obálku pro Mika a mile jí překvapí, že Klára má Didi. Když Klára předává obálku Mikeovi, znovu mu připomene, že se jí nelíbí, že matce lže a teď je do toho zatažená i Didi. Žádá Mikea, aby matce řekl celou pravdu. V obálce je velká suma peněz. Mike pochopí, že matka šperky prodala. Chce je vykoupit zpět. Burák ho chvíli přemlouvá, aby si peníze nechali, ale pak obchodníka najde. Mike zve matku ke Kláře, aby jí řekl pravdu a vrátil peníze. Ale díky Kláře se matka celou pravdu nedozví.

Bédu vyděsí, že Manka chce miminko a ještě ho nahání po telefonu Zdenička. Aby Zdeničku uklidnil, slíbí jí že za ní přijede. Mance zalže, že musí na kompletní prohlídku u lékaře. Jenže Zdenička se po jeho odjezdu objeví U Slepiček. Rozhovor s Mankou zdánlivě nedává smyl. Překvapený je pak i Béda, který Zdeničku potká cestou domů. Nechápe její jednání a bojí se, že vše prasklo. Ale Manka se mu vrhne kolem krku a on tak pochopí, že měl kliku.

Soňa jako „renátin člověk" funguje. Díky jejímu bonzáctví si Junior stihne připravit výmluvu, proč vyhodil dodavatele zeleniny, velkého přítele Trébla. Renáta chce demonstrovat, že jdou správnou cestou a Robert vymyslí brunch. Junior má za úkol, pozvat Trébla. Jenže brunch se vymkne kontrole a Renáta zuří, že je to bude stát balík. (TV Prima)

(více)

Reklama

Reklama