Reklama

Reklama

VOD (1)

Elitní ostřelovači Brandon Beckett (Chad Michael Collins) a Richard Miller (Billy Zane) měli za úkol chránit plynovod před teroristy, kteří se chtějí prosadit. Když začátek bitvy s nepřítelem vede k tomu, že ostřelovači jsou zabiti tajemným střelcem, který znal jejich přesnou polohu, vzrůstá napětí kvůli podezření z úniku informací. Je mezi nimi někdo, kdo spolupracuje s nepřítelem? Je mise jen zástěrkou pro jiné aktivity? Tahá za nitky plukovník? (Filmbox)

(více)

Recenze (27)

mzss1 

všechny recenze uživatele

|66%| No vida, jedná se o již šestý film této nepříliš známé a úspěšné béčkové série. Sice se budu asi jako papoušek opakovat. To co zde napíši, jsem psal už v předchozím pátém snímku, ale pro osvěžení to celé zde shrnu. První dva filmy jsou u mě nadprůměrné béčka na lepší 3*. Třetí film je zatím nejhorší, kdy to ani Berenger nevytrhl – slabá 1*. Čtvrtá část je už bez Berengera, ale o něco lepší než ta třetí, tudíž adekvátní 2*. Předchozí pátý film je nečekaně lepší a trochu se už pokouší vyrovnávat jedničce a dvojce. Takže v pětce mě hodně bavili postavy a co zde v tomto novém šestém béčku o Sniperech? Rozhodně je největším pozitivem akce. Na tak nízký rozpočet jí je jednak dost a jednak mi přijde, že byla solidně natočena. Samozřejmě znám lepší videobéčkařské režiséry, ale i tak si po této akční stránce nemůžu moc stěžovat. Pár pranic se tu také najde. Spíš jde o přestřelky, jak už sniperské, tak i obyčejné. Hudba je dobrá, stejně jako v pětce. Žasl jsem, že se tu najde i plno solidních výbuchů. Příběh je trochu rozmanitější a chvílemi moc nezaujme. Stejně tak jako postavy kdy mě hlavně bavil Chad Michael Collins v roli Brandona Becketta (syna Thomase Becketta). Billy Zane jako postava Millera mě už moc nebavila. Takže kdyby byl lepší a přehlednější příběh, lepší postavy, přidat v akci nějaké souboje či pointu na konci, možná už bych dal 4*. Nevadí, přesto je to solidní jednohubka, ke které se možná někdy vrátím. Ani mi nevadilo, že zde nebyl Berenger, třeba se ho dočkáme v případném sedmém dílu. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Snajpr zlobil.. nechtěl střílet haranty, tak byl poslanej do nějakejch alp plnejch rusáků a teroristů, kde se mi to celkem ješte docela líbilo, ale jak si ho Zejn zavolal zpátky, tak mě přepadla nuda a pomalu ubýhající čas. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Jedna z těch donekonečna dojených sérii, která nemá s původním filmem (vyjma Zanea) nic společného. Když si vzpomenu na původní film z 93. je smutné pozorovat kam se film dostal. Pořád to je ale snesitelnější než nové Seagalovky. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Ďalšia americká propaganda. Šírenie demokracie tentokrát neobišlo ani Gruzínsko, a tak si bradatí pastieri naplno mohli užiť láskavý prínos pomocou dronov, raketometov a skrytých zbabelcov, rozumej ostreľovačov. Chvíľu by si človek mohol pomyslieť, že snáď ide o komédiu, keď sa nafukovacie člny neponoria do vody ani po desiatkach utŕžených rán. Scenár je slabší, o hercoch sa asi nedá hovoriť, všetko je založené čisto na bezuzdnej streľbe ako z nejakej PC hry. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Billy zase potěšil a tenhle další díl taky nejsem zklamaný já prostě někdy dostanu fakt málo ke spokojenosti. ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Aneb když očekávání je nižší, než výsledek. Díky hodnocení jsem vážně nečekal téměř nic. Jenže se konalo velmi příjemné překvapení. Konečně jsem viděl po nějaké době naprosto parádní přestřelky, kdy nebylo potřeba vystřelit 120 nábojů, než nějaký trefil cíl. Akce je opravdu vydařená a je radost sledovat jak již zmíněné přestřelky, tak i práci sniperů. Hodně mě bavily i lokace především ta zimní. Příběh je tupoučkej, ale o to nejde. Jen se díky němu postavy nějak posouvají aby mohla vygradovat další akce. Jediné mínus je, že místy jsem nevěděl kdo koho zasáhl a kdo střílel. Byly to ojedinělé případy, ale stávalo se to. Celkově ale super zábava a rád dám 4tou hvězdu. 70 procent. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Billy Zane je zárukou toho, že by snímek mohl být docela sranda. To v tomhle případě rozhodně platí, a tak se můžete těšit na pár jeho celkem ucházejících dialogů. Snímek ale funguje i v akční rovině, kdy některé ty odstřelovačské scény jsou skutečně docela dobré a napínavé. Sníper v moderním provedení je fajn. ()

Tony.cs 

všechny recenze uživatele

Očekával jsem další levné béčko s hloupým příběhem a špatnou režií. A dostal jsem plnohodnotný film, vcelku zručně natočený. Výprava byla hodně solidní, vzhledem k tomu, že na některých digitálních explozích byl znát nízký rozpočet. Jsem mile překvapen a proto dávám v rámci žánru za pět. Jinak bych mu dal čtyři. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Táto séria sa ku mne dostáva tak nepravidelne, že nemám šancu odsledovať nejaké nadväznosti alebo koncovky predošlých dielov. našťastie, každý další diel je unikát a Zane je stále tam, živý a pri sile, to mi stačí. Tá sekvencia v horách bola veľmi fajn. Lebo snajprovanie mudžahedínov v stoji na lúke nie je veľmi vzrušujúce. Ale jednotky na hlavu od prestarnutého negra s AKčkom cez škulinku v štíte. Dvakrát. Proste jedna dobrá prestrelka a veľa nezmyselných prestreliek. Ale stále si to ešte drží status poctivého Bčka. 2 z 5 ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Serie Sniper má celkem stabilní tendenci průměru a toto šesté pokračování mi přijde dokonce o něco nad průměrem. A to je třeba ocenit. Don Michael Paul už má akční podívanou celkem v ruce (ví jak zařídit aby to vypadalo dobře a ani nemusí zběsile stříhat nebo klepat kamerou). Po dějové stránce se sází na klasiku (a to včetně střídání lokací aby se vyprávění oživilo) a zároveň diváka příliš neuráží svou hloupostí. Opět se celkem pěkně rozvíjí celková myšlenka série (I na starého Becketta v dialozích došlo :)) což i potvrzuje přítomnost Billyho Zanea. Za sebe tedy říkám sem s #7. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Prvních cca 20-30 minut celkem solidních, pak to ale začlo jít do kytek. Klasická zápletka "máme mezi sebou asi krysu", nudné dialogy a pár přestřelek, které si byly podobné jako vejce vejci. Po tom zajímavém úvodu zklamání. ()

doctor20 

všechny recenze uživatele

Udatní americkí odstrelovači opäť raz dokázali, že nemajú dostatočne zdatného protivníka. Dej je skutočne jednoduchý, ale prestrelky a súboje sniperov sú fajn. A v takomto už na pohľad lacnejšom B-éčku o sniperoch predsa ide práve o to. Takže 4* za udatných bojovníkov, odhalenie zrady, love story na pozadí vojnového konfliktu, samostatné myslenie vojakov a samozrejme za amerických odstrelovačov. ()

desade 

všechny recenze uživatele

Čo myslíte, ak strieľa americký vrtuľník z guľometu zo vzduchu na nepriateľských mudžahedínov, plaviacich sa na gumených člnoch a niekoľkých odrovná, prederavia sa aj ich člny? Alebo, keď sa americký ostreľovač zgúľa zo strmého kopca, bude mať tú istú palebnú pozíciu, ako na kopci? Takže moc logicky nerozmýšľať a užiť si "ekšn". Kto to nevie, nech sa ide radšej poprechádzať do priestoru vyhradenému k venčeniu psov a nepozerá pod nohy. Zážitok ten istý, ale bude v tom logika. ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Séria ktorá pokračuje v tom, že sa v nej na striedačku objavujú obe hviezdy z prvotiny peruánskeho režiséra Luisa Llosu, v tomto prípade je to síce bez Toma Berengera (rodinné zastúpenie - filmový syn Brandon) ale s Billym Zanom. Film dá divákovi všetko to, čo sľubuje v názve - niekoľko ostreľovačov, nič menej a bohužiaľ nič viac. Pokiaľ sa na prestrelky dá bez nejakej vážnejšej zdravotnej ujmy pozerať, samotný dej je ako počítačová hra zložená z jednotlivých misii. Misia číslo 1 - Hlavná misia osloboď rukojemníkov, vedľajšia misia - zachráň ich všetkých. Misia 2 - Ochráň bohatého gruzínskeho podnikateľa. Atď. V hre sa vcelku dá prehltnúť fakt, že misie na seba nejako logicky nenadväzujú a navyše, každá z nich dá hráčovi nejakú odmenu. V tomto filme to bohužiaľ dosť vadí, Brandon Beckett sa potuluje po Blízkom východe i Kaukaze a strieľa čo sa mu dostane pred zameriavač. Pri tom sa ani príliš nesnaží byť nejako lepšie zamaskovaný. Rovnako hlúpo sa správajú aj jeho spolubojovníci a Billy Zane s väčšinu filmu pohybuje niekde v riti, pričom spolu komunikujú zväčša cez telefón. Jedna hviezda za kyticu headshotov a druhá za Ravila Isyanova a jeho elitného ex-sovietskeho ostreľovača parodujúceho Johna McClaina z Die Hard. Mimochodom, je to jeden z tých filmov, kde doktora netreba, každá strela zabíja... ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Klasická snajprovina, kde se borci honěj s flintama po kopcích a čuchaj k sestřelenejm frndám, vokořeněný to je ázerbajdžánem nebo něčím takovým , a samo nechyběj nesmrtelný hlavní figury. Černej megašéf je very trapnej, ale víc než ten, mě srala tak nadržená bárbína, kterou jsem skrz blond háro podezříval, že chce vojet a pak sejmout naše hochy, postupně jsem však zjistil, že je asi lesba, takže jsem ji podezíral je z toho sejmutí, a konečně závěrem si podala tlapku s jedním hlavním akčňákem, takže asi kupodivu chtěla jen vylízat kundu. No tak nějak mi to přišlo, víc jsem v tom nenašel, ale jako celek i přes to jaký to je laciný, to nějak zázračně funguje. ()

intro 

všechny recenze uživatele

Trochu nadhodnotím a dám 4 hvězdy, ale myslím si, že Sniper: Ghost Shooter na ně má. 90 minut jsem se skvěle bavil, film příjemně odsejpá, přestřelky taky dobrý. No prostě vydařený akční film. Doporučuji. ()

Mikecat 

všechny recenze uživatele

Pokracovanie uspesneho snimku Sniper s T.Berengerom, ktory dokazuje teoriu, kde menej je niekedy viac. Samozrejme americke zidovske nahravacie spolocnosti nas krmia nenavistou voci moslimom a amerika zachranuje svet. K pribehu skor povedane k deju lebo pribeh tu bohvieaky nieje, teroristi sa naburaju do americkeho systemu sledovania dronov a pomocou nich odpaluju americke jednotky aj sniperov, nasleduje hon na teroristov, kde hlavny hrdinovia prezivaju vybuchy bomb v tesnej blizkosti, kamera a sceny sniperov a ich subojov celkom slusne, keby bolo tieto detaily trocha prepracovane a hodnovernejsie urcite by stuplo aj hodnotenie, ale zaklad je rychlo natocit predat a pokracujeme v kolobehu distribuovania vykalov. ()

Reklama

Reklama