Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Montgomery Brewster je neúspěšný baseballista, který právě zjistil, že je příbuzným zesnulého multimilionáře Rupert Horna. Pradědeček mu odkázal majetek v hodnotě 300 milionů. Má to pouze jeden háček - během příštích 30 dnů musí utratit 30 milionů. Když se mu to podaří, dostane celých 300 milionů. Zdá se to jednoduché. Pozor, ale má to svá pravidla. Peníze nesmí utratit za žádné hmotné statky, na konci nesmí vlastnit o nic víc než na jejím začátku. Vzhledem k intrikám správců to nebude mít jednoduché, naštěstí má na své straně chytrou přítelkyni a věrného spoluhráče. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (66)

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Osmdesátková komedie mnou viděná v našich devadesátkách, tudíž mi mohlo být tak 14 či 15 let. Tehdy se mi to docela líbilo, nevím, jak bych to ocenil dneska. Někteří tu zmiňují prý velmi podařený slovenský dabing Nogy a Skrúcaného, ten jsem ovšem neměl tu čest poznat, standardní český dabing však pokud se pamatuju nebyl špatný. ()

kobejn 

všechny recenze uživatele

Tendle film tu dávali snad ještě před rokem 89, no ale já ho poprvé viděl až dnes, což považuju za neuvěřitelný. Proč jsem ho neviděl už dřív jako každej normální člověk? Nevim, fakt nevim. Byl to jeden ze dvou filmů WH kerý sem dosud neviděl, což už teď teda neplatí, teď už zbejvá jen Geronimo. No a co k filmu? Nikdy by mě nenapadlo, že sem se takovou dobu vyhýbal filmu, kerej je tahkle dobrej, ten film je dokonalost sama, perfektní od začátku dokonce, trochu jako naše Dědictví, skvělý a byl bych rád, kdyby mých 5* hodilo ten film do červenejch, což se ale nestalo. Pro mě ale 100%. Jo a ještě k dabingu - ten byl taky skvělej, dobře to ti brňáci v tom 93 nadabovali, jen co je pravda. ()

Reklama

Chema4 

všechny recenze uživatele

Brewsters Millions je komédia s pútavou zápletkou, ktorú som zhltol v očakávani že uvidím veľké množstvo zábavných okamihov. V tomto očakávaní ma držal naozaj dlho, než som si stihol uvedomiť, že film je až moc predvídatelný. Veľkú predvídatelnosť dávam za vinu nesmelému scenáru, ktorému chýba predovšetkým väčšia dôvtipnosť. Netreba teda dúfať že sa budete hrdelne smiať až si z toho jeden cvrkne do gatí, je to skôr príjemne plynúca komédia na večerne odreagovanie, alebo zabitie nudy. ()

Sygauras 

všechny recenze uživatele

Nesmála jsem se asi tak jako ostatní, ale pobavilo jak musel utratit tolik peněz aby mohl získat ještě víc. Zvláštní film, u kterého ta sranda zase nebyla tak velká jak bych očekávala. Richard Pryor, bude pro mě, vždy ten slepý týpek co se dal dohromady z hluchým, a pak spolu komlikovaly život jednomu poldovi. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Montgomery Brewster (Richard Pryor) sní jen o tom, že se stane profesionálním hráčem baseballu a tím si vydělá na slušné živobytí. Když jej při zápasech začne sledovat cizí chlapík, předpokládá, že je od hledačů talentů a dveře na profesionální dráhu má otevřené. Ale chlápek patří k právnické kanceláři, kde se Monty dozví o tom, že mu jeho dědeček odkázal 300 milionů dolarů. Má to ale jeden háček - aby ukázal, že si peníze zaslouží, musí během jednoho měsíce utratit 30 milionů dolarů a nesmí mu zbýt ani penny... Když jsem si na tento filmeček nedávno vzpomněl, žil jsem v představě, že zde hlavní roli hraje Eddie Murphy (asi jsem si to nechtěně spojil s hodně podobně laděnou Záměnou). Ale Brewsterovy miliony jsou trochu o něčem jiném - ale neméně zábavné. Sice si myslím, že z tématu šlo vytřískat o trochu víc, ale i tak jsem docela pěkně bavil (některé nápady jsou vyloženě dokonalé - poslat pohled s vzácnou známkou, paráda)... ()

Galerie (62)

Zajímavosti (2)

  • Toto je již sedmá filmová adaptace stejnojmenného románu George Barr McCutcheona z roku 1902. (mi-ib)

Reklama

Reklama