Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Proslulý archeolog Robert Burns (STEVEN SEAGAL) najde ve starověkých ruinách východní Číny vzácné artefakty. Měly by být zrestaurovány, ale čínská mafie Tong má vlastní plány. Burns zjistí, že mafie využívá cenné památky jako schránky k pašování drog do zámoří. Od té chvíle si nemůže být jistý životem. Je falešně obviněn ze smrti svého asistenta a uvězněn. Po propuštění je zapojen do vládního plánu na likvidaci mafie a stává se návnadou v nastražené pasti... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (183)

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda za ten potetovaný hrudník spoře oděné sympatické slečny, která se tam mihla zhruba v půlce filmu. Zbytek je bohapustá pitomost bez hlavy a paty. Forma viditelně vyžraného Štefana šla dolů a už tak mizerný scénář nebylo čím vylepšit, když akční scény byly spíš k smíchu. Promiň, Štefane, ale prsama to nejde zachránit vždy. Zvláště, když to není péčko, ale béčko. 10% ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Steven nahodí černý brejle a výraz typu "jestli na mě budeš takhle blbě čumět tak ti jí smahnu" a jde pomstít svou rodinu. Celý film je asi stejně tak nápaditý jako český překlad názvu filmu, takže asi nemá smysl psát víc. Pan režisér to sice zkoušel ještě vyšperkovat pár bullettimy a několika kamerovými fígly, ale ty působily spíš vtipně než vážně. Zkrátka Steven věří, že se mu podaří natočit ještě nějaký ten hit typu Přepadení v Pacifiku, ale faktem je, že jeho forma už je zdá se dávno pryč a vzhledem k aktuálním Stevenovým tělesným proporcím tomu nevěří snad už ani Stevenovi skalní fanoušci. ()

Reklama

Pajčus 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem, že to bude trapný film, ale že bude točený téměř bez scénáře, to mě poněkud překvapilo. Umělecká kamera a novodobé trikové záběry (kamera sledující vystřelenou kulku) mě sice potěšily, ale do filmu mi jaksi nepasovaly. Celý film je tak nějak poslepovaný z puzzle kostiček, které k sobě nepasují. To se týká jak vizuální hodnoty, tak příběhu. Objemné tělo Stevena Seagala maskováno různými podivnými obleky a zřejmě snížená schopnost pohybu nutila filmaře, aby byly při bojových scénách vidět pouze detaily jeho těla. Většinou to byly zrychlené záběry na ruce, což byla opravdu nuda. Ze začátku to vypadalo zajímavě, ale čím byl film dál ve svém průběhu, ztrácel dech. Nepočítám příběh, jeho hodnota byla nulová, mám na mysli spíš kameru a efekty. Dávám jednu hvězdičku za to, že jsem to dokoukal. :) ()

boyd. 

všechny recenze uživatele

Tak tímto filmem začína šňura totálních kravin, které Seagal natočil a zatím se ji nepodařilo dodnes (14.6.2006) přetrhnout. Ty stupidní scény, když u stolu partička těžkých bossu řeší celý film to, že se potřebují zbavit Seagala jsou k smíchu! Když už podobná scéna hrála asi po osmé začal jsem se smát na celý kvartýr. Steven je alespoň jednoho po druhém likviduje a tak židle na konci filmu zejí prázdnotou a posledního padoucha smrt taky samozdřéjmě nemine. Seagal se snaží pomstít těm, kdo zabili jeho ženu, klasicky už již provařený příběh v bleděmodrém jsme mohli vidět i jinde a lépe. Steven Seagal už hold stárne a nedá se od něho čekat, že se bude bít jako zamlada, ale proč se o to pořád pokouší, když ví, že to takhle dopadne to opravdu netuším. Akce je lepší než v jeho minulém filmu (Cizinec), ale to rozhodně není žádné plus. Jedna* z nostalgie a protože jméno Steven Seagal pro mě má pořád nějakou váhu. ()

AntiasKing odpad!

všechny recenze uživatele

Bóóóže ... nuda, děj žádný ... Segal jen chodí z místa na místo, navíc ani neuroní jedinou slzu za svoji ženu, kterou v každém druhém svém filmu zabijou a Sagal se jde mstít...proč se to furt točí dokolajen s jinými záporáky. Všimli jste si, že skoro na každém plakátu svého filmu drží pistoli. Už je to trapas...15% ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Sofii v Bulharsku. (rafix)

Reklama

Reklama