Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Proslulý archeolog Robert Burns (STEVEN SEAGAL) najde ve starověkých ruinách východní Číny vzácné artefakty. Měly by být zrestaurovány, ale čínská mafie Tong má vlastní plány. Burns zjistí, že mafie využívá cenné památky jako schránky k pašování drog do zámoří. Od té chvíle si nemůže být jistý životem. Je falešně obviněn ze smrti svého asistenta a uvězněn. Po propuštění je zapojen do vládního plánu na likvidaci mafie a stává se návnadou v nastražené pasti... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (183)

salahadin odpad!

všechny recenze uživatele

"Silent! I will kill you!" (Achmed, the dead terrorist). To je tak, vše, co mě napadá po skončení další seagalovky, která mi čestně ubrala sil na podobné majstrštyky. Kurňa - proč si Seagal hraje na archeologa, ví vůbec, co to je? Ne ted vážně, Seagal má dvě výrazové polohy - jedna s nožem, druhá s nějakou gumovou pistolkou. Sly a Arnie byli aspoň zábavní (a to dost), Seagalovi schází ta správná hladina sebekritiky. ()

Khumbac 

všechny recenze uživatele

Ach jo...za posledni roky jedna z nejvíce hrozných chvil mého života. Takové mrhání času. A jen proto, že se mně nechtělo spát. Kdybych si raději dočetl tu knihu co mám na nočním stolku....říkal jsem si:"Kouknu na nějaké Segalovské finty v boji" a viděl jsem, jak proti sobě placají rukama jakoby zahàněli kupu much. NO A TEN VYGRADOVANÝ KONEC...zpuchloň hodil z okna samorajský meč a tímto přesekl nejslavnějšímu a nejhlavnejsimu mafiánovi hlavu. To byla teda pecka vážení. ()

Reklama

agathon 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně bezduchá a prázdná záležitost, která se ale všema svýma pohříchu nízkorozpočtovýma prostředkama snaží vypadat jako nějaký mix Matrixu a Mission Impossible. Jako by si někdo v produkci řekl, že ty digitální kulky dopadající v úvodní scéně na hrdinovo auto, naprosto otravný nájezdy kamery (asi mající vzbuzovat napětí) nebo lokalizující podtitulky a la JAG (po deseti minutách už jenom obtěžující) jsou fakt cool a když to umí jinde, tak mi to přeci zvládnem taky! Nic z toho pochopitelně cool není, nikdo to ani náznakem nezvládá a film je neuvěřitelně blbej. Tlustý Seagal, docela ucházející (i když pořád monotónní) hudba a neuvěřitelně komický (což rozhodně nemyslím jako pochvalu) bitky. Ale byly tam docela hezký holky a párkrát jsem se navíc od srdce zasmál. ()

AntiasKing odpad!

všechny recenze uživatele

Bóóóže ... nuda, děj žádný ... Segal jen chodí z místa na místo, navíc ani neuroní jedinou slzu za svoji ženu, kterou v každém druhém svém filmu zabijou a Sagal se jde mstít...proč se to furt točí dokolajen s jinými záporáky. Všimli jste si, že skoro na každém plakátu svého filmu drží pistoli. Už je to trapas...15% ()

Rousse odpad!

všechny recenze uživatele

No podívejme, jak je ten Steven renesanční člověk - on fakt zvládne všechno... Jednou je to chození po střeše rozjetého vlaku, jindy zase likviduje biologické zbraně. Poté vymýtí (sám samotinký podotýkám) kvůli 12-leté kamarádce, se kterou si dopisuje , obchod s bílým masem no a tady je zase archeolog a opět sám samotinký vymýtí celou čínskou mafii. To je prostě muž snů... Tak a teď co neumí - momentálně už neumí hrát, hýbat se a ani to svoje Aikido - bohužel - je z něj tlustá hora sádla a podle toho tenhle film taky vypadá. To, že scénáristovi by měli zlámat všechny prsty, které se podílely na psaní scénáře do počítače, to pomíjím. Stupiditu dialogů taky pominu - ale proč tam proboha furt cpou rádoby akčního tlustýho Seagala? To nepochopím! ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Sofii v Bulharsku. (rafix)

Reklama

Reklama