Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Proslulý archeolog Robert Burns (STEVEN SEAGAL) najde ve starověkých ruinách východní Číny vzácné artefakty. Měly by být zrestaurovány, ale čínská mafie Tong má vlastní plány. Burns zjistí, že mafie využívá cenné památky jako schránky k pašování drog do zámoří. Od té chvíle si nemůže být jistý životem. Je falešně obviněn ze smrti svého asistenta a uvězněn. Po propuštění je zapojen do vládního plánu na likvidaci mafie a stává se návnadou v nastražené pasti... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (183)

MM11 

všechny recenze uživatele

Seagalovy filmy, na ty se v poslední době dá koukat pouze na vlastní nebezpečí. Tenhle film je opravdu "zabiják" a můžu jen doufat, že se "kazič" Oblowitz se Seagalem už nikdy nespojí. Zabiják má zajímavou vlastnost, po celou dobu se zdá, že vidíte teprve začátek a snímek se ještě rozhoupe. Tenhle otravný pocit zmizí s naběhnutím titulků... Seagal se zřejmě rozhodl, že je mu všechno jedno a točí co mu pod ruku přijde. Tyhle shity jsou sice lepší než to co točí třeba Lundgren, ale porovnávat se s takovou nulou jako je Dolph, to dokazuje, že je na tom Steven bledě. ()

Jeremiah 

všechny recenze uživatele

Připravili ho o práci, zabili mu manželku, zapálili dům - vzali mu vše a ještě se ho pokouší opakovaně zabít. A to neměli dělat, protože si zvolili špatného člověka a probudili v něm tygra zabijáka, známého dříve jako DUCH . Typický ničím neobvyklý film Stevena Seagala, kterému dávám své 2 * za scénáristický nápad, bojové akce a za pocity, které ve mě ten děj vyvolává ( např. hláškou - kdo krade málo, skončí na dlouho ve vězení, kdo krade ve velkém, stane se králem ) !! ()

Reklama

salahadin odpad!

všechny recenze uživatele

"Silent! I will kill you!" (Achmed, the dead terrorist). To je tak, vše, co mě napadá po skončení další seagalovky, která mi čestně ubrala sil na podobné majstrštyky. Kurňa - proč si Seagal hraje na archeologa, ví vůbec, co to je? Ne ted vážně, Seagal má dvě výrazové polohy - jedna s nožem, druhá s nějakou gumovou pistolkou. Sly a Arnie byli aspoň zábavní (a to dost), Seagalovi schází ta správná hladina sebekritiky. ()

Pajčus 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem, že to bude trapný film, ale že bude točený téměř bez scénáře, to mě poněkud překvapilo. Umělecká kamera a novodobé trikové záběry (kamera sledující vystřelenou kulku) mě sice potěšily, ale do filmu mi jaksi nepasovaly. Celý film je tak nějak poslepovaný z puzzle kostiček, které k sobě nepasují. To se týká jak vizuální hodnoty, tak příběhu. Objemné tělo Stevena Seagala maskováno různými podivnými obleky a zřejmě snížená schopnost pohybu nutila filmaře, aby byly při bojových scénách vidět pouze detaily jeho těla. Většinou to byly zrychlené záběry na ruce, což byla opravdu nuda. Ze začátku to vypadalo zajímavě, ale čím byl film dál ve svém průběhu, ztrácel dech. Nepočítám příběh, jeho hodnota byla nulová, mám na mysli spíš kameru a efekty. Dávám jednu hvězdičku za to, že jsem to dokoukal. :) ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Ako sa vraví: neserte archeológov! O tom, ako jeden spravodlivo naštvaný, čo sa ako decko príliš díval na Indianu Jonesa, vykosí po polke sveta polku všetkých čínskych mafií. Ukazuje tak spolu s Indym, o aké drsné povolanie sa jedná, čo vedia iba tí, čo niekedy robili v daždi a mraze archeologickú sondu s rozpadajúcimi sa krompáčmi. Bez ohľadu na absolútnu nezmyselnosť filmu je ZABIJAK dostatočne svižný a poriadne tvrdý, SS je tu ako duch rozsievajúci skazu a preto mám tento kúsok napodiv ešte celkom rád. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Sofii v Bulharsku. (rafix)

Reklama

Reklama