Reklama

Reklama

Kanye West: Flashing Lights

(hudební videoklip)
  • USA Flashing Lights
všechny plakáty
Hudební
USA, 2008, 3 min

Recenze (5)

simi78 

všechny recenze uživatele

parádní hudba, ne uplně tak parádní vizál, ale pořád plní svoji práci hodně dobře, smůla že video verze je zkrácená verze. ()

Reklama

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"WOOD FLOORS IN THE NEW APARTMENT, COUTURE FROM THE STORE'S DEPARTMENTS" ---------------- Jedna z troch verzií videoklipu k skladbe 'Flashing Lights' a zároveň Kanyeho najobľúbenejší klip, ktorý nemohol režírovať nikto iný, než Spike Jonze (a síce mohol – Hype Williams). Zmiešané pocity sú na mieste, pretože tu vidím/cítim dve veci – rozhodne nejaký ten "artistic vibe" a zároveň úplné prázdno. Nepodarilo sa mi spojiť si obsahovo skladbu s videoklipom, jedine, že by sa role obrátili. Ide však i tak o najlepší klip zo všetkých z albumu Graduation. Mohavská púšť, Mustang Bullitt, Rita v kabáte z činčily a Jonzeho snímanie okolitého prostredia... Za mňa spokojnosť, ak to pozriem ešte pár krát, dám za štyri. ------ KLIP: 3* / SKLADBA: 5* (x / x) ()

Zajímavosti (3)

  • Auto vo videoklipe nie je obyčajný Ford Mustang, ale špeciálna varianta Bullitt, ktorá vyšla taktiež v roku 2008. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama