Reklama

Reklama

Mamka a taťka

  • USA Mom and Dad (více)
Trailer 1

Když davové šílenství neznámého původu způsobí, že rodiče z poklidného předměstí obrátí svou zlobu proti vlastním dětem, Carly Ryan (Anne Winters) a její bratr Josh (Zackary Arthur) musí bojovat o holý život a bránit se surovým útokům ze strany těch, kteří je přivedli na svět (Nicolas Cage a Selma Blair). (Bontonfilm)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (216)

BoPo 

všechny recenze uživatele

Príjemné prekvapenie, ktoré síce ku koncu trošku strácalo na zaujímavosti, ale prinieslo celkom vydarený boj o život. Herecké mŕtvolky Nicolas Cage a Selma Blair tu rozohrali rodičovskú verziu Zombielandu a treba uznať, že im postavy frustrovaných rodičov padli ako uliate. Škoda, že tvorcovia nemali väčší rozpočet, pretože by sa mohli pustiť do vyložených jatiek. Takto bodujú skôr vydareným zachytením mentality rodičov a puberťákov, a ich bežných sporov, ktoré v tomto prípade naberú zaujímavý rozmer. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Už od začátku je divákovy zřejmé, že jde o béčkový film. To je vidět na režii či kameře. A také se dlouho ptáte, co to je sakra za kravinu?! Ale jak se to rozjede, tak vás ten příběh fakt zaujme. Svět se zblázní a všichni rodiče chtějí zabít své děti. A jak pak do toho baráku vpadnou i děda s babičkou a chtějí se všichni zabít, tak to je fakt hustá zábava. :-D Jen škoda toho konce, protože vůbec nevíme, jak to dopadlo. ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele

Musim se přiznat,že jsem to čekal o dost horší.Hlavně s přihlédnutím k posledním Nikyho filmům.Ale zas taková hrůza to nebyla..Sice by se z toho dalo vykřesat vo dost víc,protože některý scény v druhý půlce filmu fakt postrádaly dynamiku,ale budiž.Co je ale horší,uspěchanej,doslova ukouslej konec.A co bude,jako.To je všechno?50%. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

All work and no play makes Nick a dull boy.. Jako by zpod deštníku padaly kapky nebo bodyguard oddělal vlastního prezidenta. To je vzpoura rodičů pod taktovkou crankovitého Taylora, který spíš než na gore sází na černý humor a tvůrčí nápaditost (přiznávám, na Henriksena jsem po úvodních titulcích zapomněl a až u domovního zvonku mě to trklo). Scéna s konstrukcí a demolicí kulečníkového stolu pak trefně vybrousila ten satirický profil. Rodičovství je nekompromisní kastrace, ale zároveň obrovská výzva.. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Hororov, kde deti zabíjajú svojich rodičov, tu už niekoľko bolo, tak prečo to neskúsiť opačne, že. Proti nápadu nemám nič, ale takmer všetko ostatné mi vadilo. Nicolasa nepovažujem za zlého herca, ale v tomto filme ma viac iritoval ako bavil. Odľahčený štýl je fajn, ale toto bolo podľa mňa až príliš. Kto čaká masaker detí, sa samozrejme nedočká, gore žiadne, napínavé to tiež nie je, a vtipné ani omylom. Najviac ma vyložene srali flashbacky, najmä keď vyskočili počas nejakej akčnej scény. Načo to bolo dobré? Prvá hodina bola len pobehovanie a nuda. Ešte že Lance Henriksen to zachránil, takže v závere to celkom ožilo. Inými slovami, akonáhle ma to začalo baviť, už aj nasledoval koniec. Sklamanie na celej čiare s niekoľkými dobrými momentami v záverečnej tretine. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (4)

  • Celosvětová premiéra proběhla 9. září 2017 na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu. (BMW12)
  • Natáčalo sa v meste Louisville, Kentucky. (Scraffy)
  • Nicolas Cage v době uvedení filmu řekl, že to je jeho nejoblíbenější film za posledních deset let, který natočil. (BMW12)

Reklama

Reklama