Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Detektiv Jack (SAMUEL L. JACKSON) se při pátrání po ztraceném dítěti nešťastnou náhodou stává rukojmím prchajících bankovních lupičů. Hlídáním zajatého policisty je pověřena půvabná milenka šéfa gangu Erin (MILLA JOVOVICH). Mezi oběma se začíná rodit zvláštní vztah, kterým se Jack zaplétá do nebezpečné hry. Může věřit Erininým citům nebo se stává obětí chladnokrevné manipulátorky toužící po penězích? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (47)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Režisér Bob Rafelson je rovnako neznámy ako Hra o čas, no myslím si, že natočil len slabý béčkový film, do ktorého sa absolútne nehodil herec formátu Samuela L. Jacksna a herečky Milly Jovovich. Myslel som, že keď počujem také zvučné mená ako Samuel L. Jackson a Milla Jovovich, tak sa dočkám slušného hereckého prevedenia oboch hercov a rovnako dobrého filmu. Ku kladom filmu určite patrí vzťah medzi Jackom a Erin, ktorý sa zrazu začal rozvíjať a už som si povedal super, konečne prídu lepšie minútky a možno aj nejaká zápletka. Nesplnilo to ale moje očakávania. Aspoň že tá Milla je tak neuveriteľne sexy a to môžem povedať aj teraz po 11 rokoch od premiéry tohto filmu. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Je teda pravda, že Hra o čas je torchu netradičně pojatý krimi, ale neni to tak hrozý, jak se podle hodnocení může zdát, sice potenciál Jacksona, kterej v něm je, nebyl rolí, kterou měl, moc využitej, ale špatnej nebyl a Milla Jovovich jabysmet.Děj je založenej hlavně na dialozích a ty jsou v rámci možností kvaltní, takže dokážou většinou scén o ničem pozvednout na takovou úroveň, aby se to dalo aspoň skouknout, ale od takových hvězd sem čekal trošku víc, teda hlavně od Jacksona ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

No tak tohle byla sila. Nikdy bych neveril, ze Samuel L. Jackson, Milla Jovovich a Stellan Skarsgård dokazou natocit takle dementni film. Dokonce bych i prezil dost slabou zapletku, kdyby vse nebylo tak desne pomale a nudne. To co se ve filmu stane by vydalo tak na 30 minut a ne na 100. Jedinej duvod, proc jsem to dokoukal, ze jsem nemel nic jinyho na praci. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Takže po úvodních titulcích, které vypadají jak z osmdesátých let, vás ohromí strhující zápletka, ve které se černý šerif z oddělení krádeží aut (který má velmi hezky zařízený byt a ve volném čase se baví hrou na violoncello) setká s bílou paní a společně (nebo jak se nám někdo snaží naivně vnutit myšlenku, že ona má svoje vlastní cíle a pan policajt je jen její nástroj) se snaží přežít a získat k tomu možná něco navíc...a pak se to všechno tak nějak vyvrbí úplně jinak než se může zdát, nebo tak jste si mysleli, pokud jste si vybrali ty pravé scény a v hlavě si je prohlásili za pravdivé. Nebýt Stellana Skarsgarda, bylo by to úplně na nic...takhle aspoň vím, že mu knírek vážně nesluší. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Detektiv Jack Friar (Samuel L.Jackson) slíbí své sousedce, že najde jeji uprchlou dceru. Shodou okolností narazí na bandu, která se právě chystá vyloupit banku, a oni se naopak domnívají, že on jde po nich. Jack se stává jejich zajatcem, a tím se rozehrává hra o čas, protože si Jack musí v pravidelných intervalech píchat inzulín. I uvnitř bandy to skřípe, a Erin (Mila Jojovich) se nad detektivem smiluje.... Uh, po vcelku zajímavém začátku se jakoby celý film zastaví, a začne se tuze vléct. Chemie mezi Erin a Jackem prostě nefunguje (i když ona hra na cello je docela .. ehm .. zajímavá). Samuel L. Jackson je (jak známo) schopnej zahrát jakoukoliv roli, a Jojovich nepřekvapí (i když Leelooo z Pátého elementu je už dávno pryč). Takže jediné co mně kapku zaujalo byl Hoop, docela slušnej magor - nechtěl bych ho potkat :) ()

Galerie (29)

Zajímavosti (5)

  • Natáčení probíhalo v kanadském Montrealu. (Terva)
  • Pokud má pacient hypoglykemický záchvat, znamená to nízkou hladinu cukru v krvi a tělu je tak nutné dodat právě cukr. Pomeranč, který ve scéně figuruje, je správným řešením, dávka inzulinu však stav naopak ještě zhorší. (Terva)
  • Během jízdy, kdy se Jack (Samuel L. Jackson) dostane do hustého provozu, dá na střechu přísavný červený maják. V několika dalších záběrech však maják chybí. (Terva)

Reklama

Reklama