Reklama

Reklama

Dramatický návrat na rodnou planetu po nukleární katastrofě. Trojice astronautů prožívá šokující setkání se zuboženými bytostmi, které živoří na troskách, zbylých po předchozí civilizaci. Nový diktátor Gideon vládne pomocí krutého teroru, jemuž musí záhy čelit i ti, kteří se pokusí o zdánlivě nemožné - záchranu Země. (LARS, spol. s.r.o.)

Recenze (9)

AGAMENON odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle není vážný film pojednávající o třetí světové, jako byl Den poté, ale čistokrevný béčko, byť původní synopse je velmi dobrá, posádka kosmické stanice, sleduje probíhající konflikt, poté přistanou (nedobrovolně) na zničené planetě, poté už se vše odvíjí podle te nejohranější šablony, jakou si jen lze představit, navíc se spoustou nesmyslů, např. nikde ani stopy po nemoci z ozáření, lidé se chovají jako by válka proběhla před několika lety, stačili si dokonce ušít nové, fešácké oblečení, přeměnit obyčejný buldozer v opanceřovaný tank a jiné kraviny, prostě blbina na entou. Herecké výkony přinejmenším rozpačité, scénář vhodný tak na podpal táboráku a i jindy skvělý Chris Young se moc nenamáhal s vymýšlením nápaditých not. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Jak píšou ostatní hovadina na entou. Posádka vesmírné lodi je svědkem nukleární války a vydává se do postapokalyptického světa - to zní skvěle. Problém je, že v tom světě to vypadá, jako by apokalypsa proběhla před několika lety a ne týdny - zmutovaní lidé, osada s vojáky, které bůhvíjak ovládá asi dvacetiletý teenager, lidé proměnění na zdivočelou bandu, na druhou stranu nikde žádná radiace. K tomu ještě příšerně laciný vizuál kde osada vypadá jak průměrné cigánské gheto a vše je natočené nejspíše někde v Chánově. Hvězdičku za buldozer a solidní scénu soud/poprava. ()

Reklama

chernobyl odpad!

všechny recenze uživatele

Na papíře zní všechno hezky – posádka jakési vesmírné zbraně zpozoruje, že na zemi propukl nukleární holokaust a následně se zřítí na blíže nespecifikované místo u pobřeží, kde je čeká boj o přežití. Prostě, sám bych to líp nevymyslel. Určitě bych to ale líp natočil. Podle všeho se totiž stalo i něco jiného než jen soudný den a scénárista nám to zamlčel. Definitivně muselo dojít i k poruše časoprostorového kontinua, jelikož časové vztahy mezi událostmi nedávájí téměř žádný smysl. A podle všeho byl i vypuštěn nějaký toxin, který ze všech lidí udělal buď vymaštěné otrhané paka nebo kamarády prezidentů a generálů, jestli sem teda pochopil tu linku s těma studentama (asi nepochopil). ()

Ondrew odpad!

všechny recenze uživatele

Ak by som sa mal vyjadrit jednym slovom? Potom by som povedal: strasne!!! Popis filmu znie vskutku lakavo, najma pre fanusikov post-apoc (s dorazom na cokolvek zavanajuce plutoniom a naslednoou radiaciou). Nanestastie, cokolvek, co sa o tejto... ehm-ehm... "snimke" pise, je zrejme urcene pre publikum, ktore rozhodne vela rozumu nepobralo. Otrasny scenar (autor si zrejme vybijal frustraciu z vlastneho oziarenia pri praci v jadrovej elektrarni v style Homera Simpsona), neuveritelna kopa "ceckovych" zhovadilosti, ktore prevladaju prakticky v 95% vsetkych scenach filmu, nesympaticki a vyslovene otravni herci, ktorym by som najradsej ja sam dal jednu cez drzku a narval im jadrovu hlavicu rovno do... eeeer... "pozadia". Doteraz nechapem, ako mohlo nejakemu kretenovi skrsnut v jeho degenerovanej lebzni, ze by Zem po jadrovom utoku behom max. cca 1-2 mesiacov vyzerala, ako keby apokalypsa nastala prinajmensom pred 1-2 rokmi!!! Toto je skratka len zly vtip, na ktorom sa neda ani len zasmiat. Ja osobne som celu prisernost dopozeral len s velkym sebazaprenim (ako sa zda, byt post-apoc fanusik sa fakt nie vzdy vyplaca) a po zhliadnuti finale som este niekolko minut doslova neveriaco ziiiiiiiiral do prazdna premyslajuc, ci som sa uz (konecne!) definitivne zblaznil, alebo to, co som videl, skutocne existuje a ludia tomu dokonca udeluju i priemerne (!!!) hodnotenia. N-e-u-v-e-r-i-t-e-l-n-e!!! Nuz, ako sa zda, sialenstvo zacina uspesne vladnut tymto svetom. Tak nech sa paci... ja si vsak ponecham svoje vlastne "sialnestva" a od k*kotin tohto typu sa komplet distancujem. OMFG... 0%. ()

gael83 

všechny recenze uživatele

Tak takhle sem se už léta u filmu nepobavil, jako komedie to funguje na 150%. Nejvíc hláška "Jak by jsme to tady mohli vylepšit?" Jakože ještě na orbitě. Malý rozpočet, herci taky nic moc takže z toho "áčko" prostě nevydojíte, retro nášleh na pátou, amatérismus a k tomu zombie takže mega mišmaš, ale fakt jsem se královsky zasmál, dík. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama