Reklama

Reklama

Pearl

Krátkometrážní / Animovaný
USA, 2016, 6 min

Recenze (10)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Wow, moje první zkušenost (vobčas si prostě přijdu, že sem právě vylez z jeskyně, tak sorry) s 360 Google Spotlight, a zrovna to musela bejt krátkometrážní dojímavá verze toho nejatmosféričtějšího z Firewatch a Life is Strange... no tak proč ne! Díky za ty emoce. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Jsem zvyklý mít během sledování v ruce jiné věci než myšku. Danou technologii obdivuji a plně si vychutnávám spíše u statických fotografií. U videa je to spíše rušivé. Nápad to byl ovšem zajímavý a hudba byla více než příjemná. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

360 Google Spotlight Story... prostě zajímavě provedený animovaný kraťas o příběhu jednoho auta a jeho "obyvatel". ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Wow !!" Inspirativní.. Z každého odlišného pohledu jde vlastně o zlehka jiný filmík, a tak by se zdálo, že Patrick Osborne musí alespoň jednu z těch tří set šedesáti nominací proměnit..;) ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Hodnotím tenhle snímek vysoko hlavně proto, jaká technologie pro jeho vytvoření byla využita. Přece jen, natočit snímek, kde se celou dobu můžete rozhlížet kolem sebe v 360°, to není až tak obvyklé. O to zajímavější je, že filmeček obsahuje i příběh, který docela dobře funguje a dovede z vás dostat emoce. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

2* Autor chtěl vyzkoušet novou animační techniku imitující 360° kameru a tak nám chtěl ukázat životní příběh auta, aneb co se nám to všechno poděl(al)o. Do 6 minut vložil toho opravdu hodně i to efektně vypadalo, ale dostane ode mě hodně málo. Sami můžete posoudit třeba tady. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 0 /// NÁLADA: 1 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: X (3*MAX) ] ()

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele

Kratkej dojimak o plynuti casu, kteremu by mozna prospela tradicnejsi forma. Precen jen klikani mysi a rucni otaceni kamery neni uplne zabavne. ()

Kobitch 

všechny recenze uživatele

Nezávislý krátký film, který je zajímavý hlavně tím, že byl natočen jako 360° video (stejně jako např. klip Welcome od Mika Shinody). Během sledování si tedy můžete rotovat kamerou podle libosti. Ptáte se, jestli to je k něčemu dobré? Popravdě — vůbec k ničemu. Vše podstatné se ve videu odehrává v jednom výřezu, protože musela vzniknout i verze pro kina. Motání kamerou je tedy jen efekt pro efekt, filmu to spíše ubírá. Když se otočíte někam, kde se zrovna neodehrává hlavní příběh, čeká vás většinou odbíhající krajina nebo nezajímavý interiér auta. Ve výsledku je to naprosto zbytečná věc. Když si odmyslíme, že právě kvůli tomuto experimentu byl asi snímek nominován na Oscara, co nám zbude? Tuctový příběh o otci s dcerou, kteří ve svém milovaném autě jezdí napříč Amerikou, vyloženě nehezký vizuální styl a pěkný kytarový soundtrack. Bez „360° speciality “ by tento snímek zapadl, a řekl bych, že zaslouženě. [Oscary 2016] ()

Reklama

Reklama