Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Akce, výstřely z pušek! Hrdina s kytarou „El Mariachi“ je zpátky ve městě! Čeká vás závěrečná část westernové trilogie režiséra Roberta Rodrigueze s Antoniem Banderasem, Johnnym Deppem a Salmou Hayek! (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer

Recenze (470)

Gimli 

všechny recenze uživatele

Jedna hvezdicka je za Johnnyho Deppa a hudbu. Jinak je treti dil mariachi trilogie naprosto nezvladnuty. Vypraveni je zmatene, pribeh zbytecne prekombinovany. Elegance a vtip prvnich dvou dilu jsou ty tam. Akcni sceny (snad krome napadu s okovy) jsou jen horsi verzi jiz videneho v El Mariachim a Desperadovi. Ztrata casu, penez a jedno velke zklamani. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Tohle je perfektní příklad dokonalé souhry mnoha skvělých a charismatických herců, kteří hrají buď dobře, nebo velmi dobře (Depp). Mnoha šílených postav. Výborného scénaře, kde vše souvisí se vším a přitom to dává dohromady jeden velký chaos. A hlavně akce ... Banderas v střílečkových akcích naprosto exceluje, jeho dva parťáci také a triky, dialogy, záběry kamery a totálně ujeté a absurdní situace si říkají o plné hodnocení. Tento film jsem úplně jako by prokoukl až po několika letech po prvním shlédnutí. Je to filmová machrovinka a snad nejlepší Rodriguezův film, podle mě nedoceněný. Opravdová akční paráda. ()

Reklama

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Zábavná kravinka, která by byla mnohem zábavnější a lepší, kdyby se nesnažila být pokračováním Desperada a (el) Mariachiho, protože Antonio Banderas tu nepůsobí jako zmučený, osudem stíhaný charakter, ale jen jako znuděný vakovlk po odpoledním čaji a tak tu snad víc prostoru důležitostí, prokresleností i tím, kolik času na obrazovce stráví je tou opravdovou hlavní postavou Johnny Depp, který hraje něco mezi svejma divnejma, ale dobrejma rolema z devadesátých let a mezi úchylnými, makeupem překrytými divno-lidmy z éry po Pirátech z karibiku. Je to pořád zábavné, ale asi ne tolik, jako když jsem to viděl v deseti. ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Jakoby se nám Rodriguez snažil ukázat, co všechno se naučil od svého kamaráda Tarantina. Máme tu hroznou spoustu více i méně bizarních postaviček (chlap ve fialovým saku s čivavou, Agent CIA se třetí rukou, který moc rád vraždí kuchaře...) a všechno se nám to tu proplejtá, vraždí, zrazuje navzájem mezi sebou... Je to guláš. Dlouho to byl moc zajímavý a neskutečně vtipný guláš (První dialog El Mariachiho a agenta Sandse v hospodě nemá chybu), výprava je zajímavá, akce má tempo a všechno se to příjemně zamotává.. Jenomže potom jde všechno do háje. Počínaje neskutečně stupidní honičkou to začná vypadat, jako by si režisér, scénárista i strřihač šlehli (Že to všechno obstarával Rodriguez?).. Záběry televizní, scénář, místo aby se rozmotal, se zauzluje a pak se rozpadne, akce je chaotická, střih nenavazuje (ale vůbec, obzvlášť u tý honičky je to dost vidět). Postavy, které až tdo teď byly zajímavé (např. agent Sands) jsou scénářem zničeny (ne-li přímo zabity), postavy, které do té doby nebyly výrazněji využity, jsou buď zabity, nebo jejim narychlo připíchnuta nějaká úloha a pak jsou zabity (chudák Evča Mendezovic, ta to slízla) a divákovi zůstane v hlavě jen černá díra - Takovej to je vejplach. Fajn úvodní skladba. (ale zase už sem ji slyšel u Tarantina) ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Pro mě, jako pro fanouška Desperada, dost těžký šok. Těsně po zhlédnutí jsem si říkal, že je to o dost slabší než předchozí díl, ale pořád ještě dobré, ale teď už je mi jasné, že Rodriguez si vzal příliš velké sousto. Banderas střílí pořád stejně přesně a stylově, Salma je krásná, až to bolí, ale zbytek je špatný. Depp se sice strašně moc snaží a zdánlivě svým frajerským vystupováním do party zapadá, ale jeho postava je zoufale zbytečná, stejně jako všechno kolem. Přestřelky, hlášky a zoufalé pohledy na kytarovém podkladu mohly vyjít v přímočaré cestě za pomstou. Tohle je vyvařenina, snažící se názvem i zápletkou napodobit Leoneho částečně politicky namířené scénáře, ale ztroskotává prakticky ve všech směrech. Akce v tomto případě přišla vniveč. ()

Galerie (68)

Zajímavosti (21)

  • Rovnako ako dej filmu, tak aj celé jeho natáčanie prebiehalo v Mexiku. (MikaelSVK)
  • V každém z filmů trilogie El Mariachi se vyskytuje dítě ve žlutém tričku. (Karlos80)
  • Snímka vyšla aj pod názvami El Mariachi 3 či Legend of Mexico. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama