Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Akce, výstřely z pušek! Hrdina s kytarou „El Mariachi“ je zpátky ve městě! Čeká vás závěrečná část westernové trilogie režiséra Roberta Rodrigueze s Antoniem Banderasem, Johnnym Deppem a Salmou Hayek! (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer

Recenze (469)

novoten 

všechny recenze uživatele

Pro mě, jako pro fanouška Desperada, dost těžký šok. Těsně po zhlédnutí jsem si říkal, že je to o dost slabší než předchozí díl, ale pořád ještě dobré, ale teď už je mi jasné, že Rodriguez si vzal příliš velké sousto. Banderas střílí pořád stejně přesně a stylově, Salma je krásná, až to bolí, ale zbytek je špatný. Depp se sice strašně moc snaží a zdánlivě svým frajerským vystupováním do party zapadá, ale jeho postava je zoufale zbytečná, stejně jako všechno kolem. Přestřelky, hlášky a zoufalé pohledy na kytarovém podkladu mohly vyjít v přímočaré cestě za pomstou. Tohle je vyvařenina, snažící se názvem i zápletkou napodobit Leoneho částečně politicky namířené scénáře, ale ztroskotává prakticky ve všech směrech. Akce v tomto případě přišla vniveč. ()

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Robert Rodriguez se utrhl ze řetězu a natočil dost podivný film. Snímek má příliš mnoho postav a komplikovaný děj, v němž není probém se každých deset minut dokonale ztratit. Přestřelek tu najdeme spoustu, ale ani jedna vám neutkví v paměti, tak jako jejich "příbuzné" z Desperada. Je tu řada odkazů na Leoneho i jakýsi "návrat" k El Mariachimu (občasné záběry ruční kamerou), ovšem celkově film působí dost rozpačitě a zvláštně. Za zmínku z herců stojí především opět skvělý Johnny Depp. ()

Reklama

gogo76 

všechny recenze uživatele

Množstvo hviezd sa nie vždy automaticky rovná dobrý film. Toto je jeden z príkladov absolútne nezáživnej akčnej zlátaniny. Akcie je tu požehnane, to treba uznať, ale aj poriadne prestrelenej. Je to akčňák a tak k nemu treba pristupovať s nadhľadom, ale Rodriguez nedokázal nájsť tú správnu mieru. A sladký Enrigue ??? Tak , to už fakt neviem , čo to bolo za nápad...Vytĺcť prachy, jedine to ma napadá. V záverečnej scéne lietajú vzduchom peniaze a pripadá mi, že so samotným filmom je to podobne. Toto boli naozaj vyhodené peniaze. 40% ()

FrodoF 

všechny recenze uživatele

Robert Rodriguez opět dokázel že je průměrný (možná podprůměrný) režisér a možná by se měl více než o vytvoření rekordu v počtu profesí zastoupených jedním člověk na jednom filmu soustředit na samotnou režii. V ději jsem se každou chvíli ztrácel, což ovšem nesvědščí o jeho sofistikovanosti nýbrž o nezvládnuté režii. Ty *** dávám hlavně za tradičně skvělého Johnnyho Depp a za scény v nichž vystupuje (ty jediné jsem si z filmu zapamatoval). ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

Banderasovo pokřižování v kostele nemá chybu, ale "velkolepý návrat mstitele s kytarou" (K. Drda) se nekonal. Konalo se to, že jsem v kině radši začal přemýšlet nad referátem do češtiny, dokonce jsem si chtěl radši napsat domácí úkol do matiky (což jsem jinak na gymplu fakt nedělal) a co byla největší štace - klidně bych šel místo tohoto filmu na nádobí. Depp tu byl zcela zbytečný, Banderas akorát dobře zabrnkal na kytaru a o Enriqueovi se vyjadřovat nemá smysl. Takže 50% a to jsem v duševně pozitivním hodnocení...... ()

Galerie (68)

Zajímavosti (21)

  • Jorge FBI, kterého hraje Rubén Blades, vypráví o svém parťákovi z FBI jménem Archuleta, který byl před lety zabit. Postava, kterou hrál Rubén Blades ve filmu Predátor 2 (1990), se jmenovala "Danny Archuleta". (JohnSmith)

Reklama

Reklama