Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Akce, výstřely z pušek! Hrdina s kytarou „El Mariachi“ je zpátky ve městě! Čeká vás závěrečná část westernové trilogie režiséra Roberta Rodrigueze s Antoniem Banderasem, Johnnym Deppem a Salmou Hayek! (Bontonfilm)

Diskuze

warv

warv (hodnocení, recenze)

me se zda ze ten scene (jak johny depp snazil strelit dva muzi kdyz byl slepej) je  ispirovanej z Battle royalu ! 

breeder

breeder (hodnocení, recenze)

Veľká škoda. A ja som si myslel, že je to ten prvý zo série. Bohužiaľ. Tešil som sa na akciu a zbrane, zvlášť raketomet v púzdre. No nič...

 (hodnocení, recenze)

Mne sa to páčilo doikonca trošku viac než Desperado. Síce bolo málo Salmy:), ale na druhej strane skvelý Depp...

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

pro mě taky asi nejlepší díl ze série...těch 58% se mi zdá málo,asi mám jiný vkus než ostatní...

giftf

giftf (hodnocení, recenze)

Když El Mariachi (Antonio Banderas) prostřelí genrálovi obě kolena a následně ho zabije. V dalším záběru můžeme genrálovu mrtvolu videt s koleny naprosto netknutými. Asi chyba ve filmu. Jinak jednička byla lepší. Teda jestli se tohle dá považovat za dvojku.

jurama525

jurama525 (hodnocení, recenze)

Přehnane to uřčitě bylo . Na druhou stranu ale dobrej hereckej výkon Banderase a Deppa to docela slušně vyrovnáva k tomu ještě dobra hudba a je s toho velice pěkny akční filmek Mně osobně se to libilo o něco malo vic než Desperado.

Croma

Croma (hodnocení, recenze)

V některých chvílích mi to přišlo trochu přehnané, ale hlavní představitelé od Banderase přes Deppa po Mendesovou odvedli slušnou práci.

petraso

petraso (hodnocení, recenze)

nuda o ničem...líp bych to neshrnula...tenhle scénář by nezachránilo ani 10 Deppů a 10 Banderasů....

czjohnny

czjohnny (hodnocení, recenze)

*** za Johnnyho Deppa - prostě ho mám rád a bez něj dostal film **,protože se mi zdál dost šílený a kvality Desperada nedosahuje ani zdaleka.

Santek

Santek (hodnocení, recenze)

Tohle byl nejnudnější a nejstupidnější film jaký jsem v roce 2003 viděl. Díval jsem se na to ještě s jedním kámošem a řehtali jsem se u toho nad trapnými a klišovitými scénami :-))) Jak může někdo natočit takovou pitomost?!

patriotka

patriotka (hodnocení, recenze)

MÁM DOTAZ:když běží závěrečné titulky filmu,hraje do toho písnička Sinte Mi Amor,kterou zpívá Salma Hayek.A já se ptám! Není to náhodou ta písnička,kterou shodou okolností zpívá Salma i v Desperadovi po milostné akci těsně před tím,než ji Antonio skopne z postele?

Reklama

Reklama