Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Matka od rodiny je nalezena mrtvá v podzemních garážích nákupního centra. Vše nasvědčuje tomu, že jí někdo nejprve srazil autem a poté ležící na zemi přejel. Policie se snaží vypátrat nejprve motiv činu, ten je ale stejně nejasný jako případní podezřelí. Stopy vedou k lidem v okolí oběti – manželovi, jeho milence a v neposlední řadě také k dospívajícímu synovi a jeho spolužačkám ze třídy... (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Případ autem přejeté maminy v garážích nákupního centra byl nadprůměrný hlavně v druhé polovině při konfrontaci detektivů s triem rozmazlených šestnáctiletých podezřelých děvčat, ale problém tohoto dílu byl, že byl kapku zmatený pokud člověk neviděl ten předchozí film Místa činu Berlín a tady to na to navazovalo včetně flashbacků a přestřelky. ()

Fox85 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oproti dvěma předchozím dílům je tady už konečně nějaký náznak opravdového vyšetřování. Jinak pořád přemýšlím nad tím, jestli tuto dvojici sledovat i nadále ()

Reklama

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

takhle to v reálu dopadne když byla škoda každé rány která padla vedle.Dobrý scénář ale notně kulhala režie a klasicky příšerný český dabing.Dávám pět ale to proto,že jinde nic nebylo co by mě zaujalo v záplavě amíckých srágor.Tak to zkrátka mám.Tohle bylo natočeno po "evropsku" a to já můžu.Němci klasicky krimi umí ale tady to drhlo.Ale zase si v Berlíně  nehráli být světoví.To musím uznat. ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama