Reklama

Reklama

Božský Bruce

  • USA Bruce Almighty (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Bruce je oblíbeným reportérem televizního zpravodajství na 7. kanálu v Buffalu. Problém je v tom, že on svou práci nesnáší a viní Boha z nedostatku štěstí. Na dveře mu klepe čtyřicítka, on touží být moderátorem hlavních zpráv. Když se jeden z moderátorů chystá odejít do důchodu, Bruce vycítí svou šanci. Zdá se, že se jeho šťastná chvilka blíží, má poprvé vysílat živě z Niagarských vodopádů. Těsně před vstupem se ale dozví, že moderátorské křeslo bylo obsazeno, rozčílí se a všechno pokazí. Místo vavřínů dostane vyhazov. Aby toho nebylo málo, venku ho zmlátí parta chuligánů a zničí jeho auto. Bruce pak označí Boha za příčinu všeho zla a nespravedlnosti, co se dějí na Zemi. Ten jeho spílání vyslyší a dá mu na týden svou moc a vládu nad světem, aby mu mohl Bruce dokázat, jak se to dá dělat lépe a s humorem. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2
Trailer 2
D: angličtina
02:28
Trailer 1
Trailer 1
D: angličtina
01:46

Související novinky

Zemřel herec Philip Baker Hall

Zemřel herec Philip Baker Hall

13.06.2022

Smutná zpráva z filmového světa. V úctyhodném věku 90 let zemřel herec Philip Baker Hall, známý z jeho mnoha vedlejších rolí i jako jedna z nejvýraznějších tváří své generace. Diváci si jej mohou… (více)

Dokonalý trik Carreyho a Carella

Dokonalý trik Carreyho a Carella

13.10.2011

Nejúspěšnější bavič 90. let a jeden z nejúspěšnějších komiků současnosti se potkali už na placu Božského Bruce a u mikrofonu Hortona. Ale až teď to spolu rozjedou naplno díky komedii Burt Wonderstone… (více)

im Carrey souhlasí se vším

im Carrey souhlasí se vším

20.07.2007

...a to jak v otázkách vzkříšení své kariéry, tak i v nejnovějším projektu, s nímž spojil své jméno. Filmy, v nichž se má vyskytnout kdysi nejúspěšnější komik planety, přibývají s týdenní frekvencí.… (více)

Stiller a Carrey sú použití

Stiller a Carrey sú použití

02.09.2005

Herec Ben Stiller (na obr.) a režisér Jay "Focker" Roach po spoločnej komédií Jeho foter, to je lotor! opäť spoja svoje sily a vrhnú sa do dlho odkladaného projektu s názvom USED GUYS. Jeho… (více)

Reklama

Reklama