Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Peter Sanderson je poněkud nervní rozvedený právník, který pracuje jako daňový poradce pro velkou losangelskou firmu. Svou bývalou ženu Kate stále miluje a nechápe, proč se s ním rozešla. Stejně tak miluje své dvě děti, ale kvůli práci musí odříct výlet na Havaj, který dětem slíbil. Neuvědomuje si, že děti zklamal, ani to, že jeho práce byla důvodem, proč se mu rozpadlo manželství. Navíc má plnou hlavu večerní schůzky s atraktivní právničkou Charlene Mortonovou, se kterou se před časem seznámil přes internet. Po pečlivých přípravách však Petera čeká překvapení. U jeho dveří totiž nečeká krásná, kultivovaná a diplomovaná blondýna, ale robustní hubatá černoška, která ještě před pár dny seděla ve vězení. Žena chce, aby jí Peter pomohl s jejím případem. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (111)

Suzana 

všechny recenze uživatele

Slabší průměr. Předvídatelná americká komedie se k mému překvapení zabývá tématem jako je rasismus - on totiž jeden americký právník příjde na to, že být černá automaticky neznamená být hloupá/trestankyně. Komedii hází klacky pod nohy nijak závratně vtipné "scénky" a i když temperamentní Latifah kontrastuje se sucharským Martinem, nevnáší to do děje skoro žádný vtip... vlastně to působí dost křečovitě. ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Kdo vyzkouší černý, ten je jim věrný. Steve Martin je vtipnej sám o sobě, Queen Latifah hraje nevinnou trestankyni (anděla) z ghetta. Je tam několik vtipnej hlášek, hlavně když je Martin vožralej a je nadrženej nebo když přijde ta stará rašple na večeři a zpívá černošskej gospel :D. Celkově je ten film trochu slabší, ale má to dobrej hudební podkres a Eugene Levy je nadrženej na kakaový boby! ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Typická komedie Stevena Martina s humorem a komediantstvím sobě vlastním. Má svůj osobitý styl humoru, který úspěšně vsazuje do téměř rodinných příběhů, takže si tu každý bez problémů najde to své. A nejinak je to i zde. Humor je vkusný, zábavný a hlavně nepřesahující do sitkomu. Snímek tedy neurazí a pro odpočinek velice vhodný. ()

RedDuck 

všechny recenze uživatele

Po první třetině filmu jsem začal hledat jestli se opravdu jedná o komedii a není to uspávání hadů. Nakonec se však vtipné momenty začínají úsporně objevovat, nicméně v takto nevtipném filmu jsem ještě Steva Martina neviděl. Z letargie mě nakonec vytrhl "dívčí" souboj na záchodě a závěrečný negerský večírek plný hlášek. ()

Trixi 

všechny recenze uživatele

Občas jsem se i zasmála, ale jinak celkový dojem - nic moc. Steva Martina docela beru, ale tady na můj vkus krapet přehrává a tak jeho humor působí místy křečovitě. A Charleen ..... jako osudová žena ..... je trochu nevěrohodná. Chvíli mluví jako dlaždič a vzápětí je ztělesněním vzorné a citlivé chůvy. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (3)

  • Na začátku filmu, kdy Peter (Steve Martin) dostane okamžité zprávy v práci a Howie (Eugene Levy) se jde podívat na notebook, logo Apple nesvítí, což jednoznačně ukazuje na to, že je notebook vypnutý. (Borrtex)
  • S rozpočtem 35 000 000 amerických dolarů se stal film hitem a překvapením. V USA si totiž vydělal neuvěřitelných 132 600 000 dolarů a v březnu 2009 byl tak zařazen na 231. místo nejúspěšnějších filmů v USA všech dob. (Borrtex)
  • Natáčelo se od 19. dubna do října 2002 v Kalifornii, konkrétně ve městech Los Angeles, Pasadena a Whittier. (BMW12)

Reklama

Reklama