Reklama

Reklama

Recenze (22)

Psychor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprostá ztráta času. Scénáristické rozpaky z pilotního dílu se podařilo alespoň částečně vyvážit zdařilou mysteriozní atmosférou, avšak druhá epizoda již nabízí pouze bezbřehou tvůrčí prázdnotu. Režisér zcela selhává ve snaze o prosté odvyprávění příběhu, k čemuž přispívá i neobratná umělecká stylizace. Minutové záběry na poletující semena pampelišek jsou prokládány bezobsažným plkáním postav a přítomné šnečí tempo tak odsouvá seriál American Gods na hranici koukatelnosti. S bídou na jednu hvězdu. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sice jsem se už jakž takž zorientoval, ale kromě tradičně skvělého Petera Stormarea nemám, co bych pochválil. Navíc vzhledem k tomu, že žádný z mých předků nevlastnil jakoukoliv plantáž na americkém Jihu, odmítám cítit vinu za krutý osud prvních rapperů, takže úvod epizody šel zcela mimo mě. Rozhodně se podívám i na zbytek seriálu, ale mám velice silné tušení, že si tím asi radost nezpůsobím. ()

Reklama

ClapTrap 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím veliké překvapení, pocit nic nevědění, jak lesní včely na mýtině pokračuje, ale už tam některé věci do sebe zajímavě zapadají. Prvotní scéna na lodi, s černými otroky trochu WTF moment, neumím si nějak zařadit k čemu to tak pasuje. Odkrytí jména týpka, co hulí zdechlí žáby na konci prvního dílu - TechnoBoy - bylo hodně směšný, ale myslím, že mám vyhlídnutou postavu, která bude dělat osinu v zadku, přesně tendle blonďatej Justin BíbrBoy. Peter Stormare jako prazvláštní postava, která se uklidnila, až když přišlo na šachy (přesněji dámu), během níž prohodila, že když vyhraje, tak mu rozmlátí mozek palicí na krávy? Drsný to je, určitě u toho zůstanu, protože mě zajímá, jak to bude pokračovat, už teď je to dost zajímavý psycho. Druhý díl: 78% ()

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"My sme zajtrajšok. On nie je už ani len včerajšok." Je to veľmi zaujímavé a originálne (možno až príliš?). Ani k audiovizuálnej stránke nemožno nič namietať. Dokonca i herci, ktorých obvykle nemám rád, lebo už asi 100 rokov hrajú jedno a to isté (McShane, Stormare), podávajú jedni z tých lepších hereckých výkonov vo svojej čudnej kariére. Uvidíme, čo z toho vylezie. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pre niekoho nepozeratelné a pre mňa seriálové prekvapenie roka. Nová postava, večne fajčiaci Czernobog mi neskutočne sadol. Jeho sarkazmus a túžba po vraždení tam sedí ako riť na šerbeľ. Pri ňom mám vždy chuť si zapáliť. Abstraktné výjavy, ešte lepšie ako v minulej časti pripomínajú Davida Lyncha... A to sa mi ľúbi. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama