Reklama

Reklama

The Call Up

Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Skupina online hráčů je pozvána na zkoušku nové videohry, která se odehrává ve virtuální realitě. Hráči mají za úkol zlikvidovat teroristy ve všech patrech budovy. Během samotné hry ale zjišťují, že budou muset bojovat o svůj holý život, neboť se smrt ve virtuální realitě rovná smrti v normálním životě. Podaří se jim přežít a utéct z budovy ven? (agentmiky)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (39)

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Další snímek, který sice nijak neoplývá zázračným rozpočtem, ale já se u něj bavil královsky. Prvních pár minut se nic moc neděje a sám jsem si vyjmenovával důvody, proč jsem si tento film vybral. Ale pak se to rozjelo. Důležitý faktor, který se vydařil, byl perfektní nápad. Ten se režisérům podařil zrealizovat na poměry filmu obstojně. Kdo má rád akční scény, přijde si zde na své. Mně se ale než samotné přestřelky líbily scény, kdy přišel generál a vždy prohodil nějaká moudra. Tyto scény byly k nezaplacení. Herci podle mě obstáli docela dobře. A konec ? Ten byl neočekávaný a skvělý. To si všechny hollywoodské filmy nemohou říct. Za mě dávám 80 % ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Mám rád nezávislé režiséry a jejich nezávislé filmy, mají potenciál zabodovat a uspět, díky čemuž získají peníze a mohou svůj vlastní projkt rozject na plno. Takže tenhle film mně lákal, přeci jenom vidět hranou verzi Sword of Online (to je anime) v Rkové verzi, to nemůže dopadnout špatně. No a špatně to dopadlo, akce je zde sice tak nějak dost, ale chybí tomu adrenalin a zběsilost. Když děláte akční filmy, tak je jedno jestli je to Rko nebo PG-13, ale akční scény musí být dynamické a divák z nich musí cítit nezkrotnou vášeň. Pokuď akční scény tohle nemají, tak nemá cenu točit akční film. Tenhle film má špatné akční scény a o té bitce ani nemluvě, ano ke konci sice dojde na nějakou tu taktiku a delší přestřelku, ale neni to nic co by jedno nadzvedlo ze židle. Postavy které mi byli sympatické buď umřou a nebo se znich vyklubou zákeřní zmrdi, nebo zoufalci a u postavy která vypadá že zemře hned jak "hra" začne vydrží až do konce ? To jako vážně ??? Ohh ano to finální rozuzlení je sice dobré a dalo by se říct že i šokuje, ale když zbytek filmu stojí za hovno (slušně řečeno) tak ani dobrý konec to nezachrání. Jo a ta holka je blbá, ty peníze si přece mohla vzít, co by se stalo kdyby si je vzala ? Já bych si je vzal. Dejte radši Sword of Online, Log Horizon a nebo mého oblíbence Overlord, u něho to tvůrci bůhví proč zabalili v tom nejlepším, ale je to to nejlepší s touhle tématikou. ()

Reklama

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Niečo medzi zaujímavým a stupídnym béčkom kde sa skupina hráčov účastní tajomnej polovirtuálnej akcie, kde úlohou je prebiť sa cez nejakých 26 poschodí až na prízemie a získať tak 100 tisíc dolárov. Pojem polovirtuálny tu znamená že hráči majú na sebe simulačné uniformy a prilby, protivníci sú len pixely, ale smrť bude veľmi skutočná, lebo výstroj im v reále usmaží mozog elektrinou. Pochváliť treba že aj napriek nízkemu rozpočtu a faktu že sa to celé odohráva v pár miestnostiach je vizuál prekvapivo OK a rýdzo funkčný. Samotná akcia je už na tom horšie, väčšina levelov sa vlastne odohrá len skratkovite s nejakým pif a puf a najviac sklamal ten kde je akože únik plynu a môžu sa používať len nože, čo je nakoniec využité len na jedno jediné zapichnutie, naviac od chrbta. Napriek tomu je to fajn napínavé, k čomu sa neskôr pridá aj motív časovanej bomby ktorá má odpáliť budovu. Postavy mi neprišli až tak retardované, skôr zamrzelo všetko to predvídateľné klišé typu dvaja zranený ale len jedna lekárnička ( na liečenie virtuálnych zranení sa tu používa klasická strieľačková metóda ) či maník z ktorého sa vylúpne pekný hajzel idúci hanebné sólo cez mŕtvoly ostatných. Najvtipnejšie na tom boli tie scény kde herci nešikovne imitovali akože sa pokúšajú dať dolu helmy čo nechcú pustiť ( a srandovne hulákajúci virtuálny seržant im to dá kruto zožrať, to bol dobrý nápad ) No a finále s odhalením organizátora celej akcie podľa mňa vôbec nedávalo zmysel. Napriek jasným nedostatkom to nebola nuda, dobrá atmosféra a chladná synťáková hudba tomu dávala solídny nádych permanentnej melanchólie. ()

Cinematrix 

všechny recenze uživatele

Film mne příjemně překvapil. Pustil jsem si ho v práci, abych měl sledování takového braku (jak jsem si původně myslel) alespoň placené. Jakožto fandu počítačových her mne potěšil i zajímavý koncept, ze kterého jsem nejvíc ocenil injekce na obnovení zdraví. Jinak herci byli dost prkenní, ale to v tomto případě nebylo nijak na škodu, jelikož mi alespoň tak nevadilo, že chcípaj rychlejc, než mozkové neurony po páteční kalbě. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Tron, Kostka, Zabij, nebo budeš zabit...Vetřelci...při sledování se vybaví celá řada podobných snímků, což nakonec nevadí tehdy, když je film napínavý, zajímavý a dokáže diváka vtáhnout. Až na poslední čtvrthodinu snímek ničím nepřekvapuje, hráči chodí sem a tam z jednoho patra do druhého, občas se střílí, leč nic bombastického se neděje. Dokud nepřijde bomba. Jinak jsem přesvědčen, že ve válečném světě, kde rozhodují zbraně, žena těžko vyhraje nad muži. Lstí a svodem ano, jenže to není ten případ...hm, v tom jde rozhodně o sci-fi. Třetí hvězda za konec, jinak ovšem na jedno zhlédnutí naprosto dostačující. ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama