Reklama

Reklama

Callan (Brian Austin Green) se vrací na scénu se svým týmem, aby se postavil proti návratu zlého Gunnara (Vinnie Jones); jeho cesta se opět zkříží s detektivem Frankem Nitti (Tom Sizemore) pod městem Los Angeles. (AXN)

Recenze (4)

brasek odpad!

všechny recenze uživatele

Toto myslia vážne? Hotová katastrofa, alebo sa mám smiať na hereckých protagonistoch a rozmýšľať o ich duševnom stave? Úbohé dialógy, kto toto dával dokopy? Otrasné digitálne triky! Záblesky výstrelu zo zbrane digitalizované, krv digitalizovaná... a to všetko v podpriemernej kvalite na úrovni Maľovanie vo Windows 3.1. ()

Reklama

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Jedná se přesně o ten typ snímku, u kterého je vám jasné, že si na to nezdárný synek půjčil od tatínka, aby se mohl vytahovat před mongoloidníma roztleskávačkama z vysoké zvláštní 90210 a hlavně natočit film. A za celých 399 dolarů si zarezervoval nedaleký vrakáč, nakoupil v Dráčiku deset policejních výbav pro děti a uplatil Dannyho s Vinniem, kteří jsou na tom pravděpodobně už tak zoufale, že si prakticky zahrají v čemkoliv, jen když to hodí aspoň dvacet vočí na burrito a... asi puding, prostě něco, co žerou Angličani. No nic, takže máme vrakáč, máme pistolky a kámoši nakoukali stovky severokorejských akčních filmů, tak moc dobře vědí, jak se uvěřitelně hraje uhejbání kulkám. Točíme! A střiháme a v Movie Makeru pro Windows 95 přidáváme efekty krve na plastový kevlar, a výbuchy! A pouštíme do distribuce jako akční sci-fi. No, kurva! Starý Bull Durham musí být na synka přísnější a už mu nepůjčovat, nebo já nevím... ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Mě přijde, že všichni ti herci z Beverly hills 90210 mají nějaký přetáhlý xichty kolíčkem přišpendlený zezadu nebo co. Jinak docela namakanec ten Green, ale hraní mu asi moc nejde, nebo nevim proč hraje v takovýhlech šlichtách. Zbytečnost, která neuchvátí naprosto ničím. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama