Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Casey sa pred svojou svadbou vyberie na dovolenku so svojimi kamarátkami, pretože ju čoskoro čakajú iné povinnosti, a na kamarátky jej nezostane veľa času. Počas výletu ju poštípe neznámy hmyz, čo ale nie je ničím nezvyčajným, pretože počas horúčav je hmyz všade. Po príchode domov sa však na jej tele začínajú objavovať rôzne vyrážky a nedokáže prijímať potravu. Čoskoro zistí, že z dovolenky si priniesla oveľa viac ako len zážitky nahrané na kamere... (Marceloo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (95)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Snímek „Bite“ rozhodně není scenáristicky tak dobrý jako film „Moucha“, ale po stránce trikové je to snímek velmi povedený. Gradace přeměny, a to i ve smyslu, co je zobrazováno prostřednictvím snů, je velmi intenzívní a nekouká se na to zrovna příjemně. Tohle ale považuji za silnou stránku filmu, protože tu primárně šlo o to ukázat, jak může být podobná transformace nechutná. A to vyšlo naplno. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Musím uznat, že jsem moc nečekal, o to víc mě kousanec celkem potěšil a hned řeknu proč. Film si na nic nehraje a přesně ví co chce divákovi dát na talíř. Vše co chceme vidět u tohoto druhu filmu tu je. Rozklad, hnus, nějaké ty vraždy a strašně krásný pokoj hlavní hrdinky, který je čistý a ve výměně manželek by určitě byl vyhlášen jako pokoj roku. Snímek rychle uteče a jak naznačuje konec, možná se dočkáme i sequelu. V rámci možností nadprůměrný kousek do rodinky rozkladácích filmíků. ()

Reklama

HorrFi 

všechny recenze uživatele

To je tak, když má film dobrej potenciál, ale jinak toho ve filmu moc nefunguje.. krásná, ale nesympatická hlavní hrdinka, tuctová atmosféra, tuctovej scénář a ani práce maskérů se mi moc nelíbila.. nemůžu se ubránit srovnání s Mouchou.. Moucha je proti tomuhle učiněnej masterpiece.. velký zklamání.. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Dějově amputovaná variace na Cronenbergovu MOUCHU, která se bohužel přes všechen autentický hnus a čistokrevné úmysly jen trochu otrlejšího diváka ani nedotkne. Na jedné straně nesympatičtí protagonisté, kteří opakovaně jednají podle zautomatizovaných a neuvěřitelně hloupých hororových pravidel, a strašně nedotažený scénář, který nijak neřeší původce zla, nechává postavy odříkávat primitivní dialogy a především vykazuje jen minimální stopy po věrohodné psychologii a mučivém lidském utrpení, na druhé straně ale poměrně sebejistá režie, skvělé masky a přímo fantastická práce s hudbou a zvukovými ruchy, která buduje dobrých sedmdesát procent jinak prachbídného filmového zážitku. Po všech nadějných ohlasech ohledně omdlévajících a zvracejících diváků v kinech však rozhodně hořké zklamání... ()

V_erus_h 

všechny recenze uživatele

Když se sejdou 3 číčy, přičemž součet jejich IQ je lehce pod 100, nemůže z toho vyjít nic dobrýho. Dementnější chování jsem dlouho neviděla, a pokud to byl autorův záměr, aby mohla být hrdinčina proměna dokonalá, tak na mě to nezafungovalo. Tenhle film mě sejřil od začátku do konce, některý scény jsem přetáčela, protože to prostě byla šílená nuda a ony se fakt chovaly jak vypatlaný. 1* za zdařilej gore, ale přeci jen asi potřebuju něco trochu víc. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (6)

  • Ve scéně, kdy se hlavní hrdinka probere z noční můry ve vaně, má na sobě košilku na spaní. V dalším záběru, kdy kráčí ke dveřím, na které klepe domovnice, na sobě košilku nemá, jen spodní prádlo. V následující scéně, kdy se schovává do ložnice, už ji zase má na sobě. (PavelVanekArt)
  • Scény v Dominikánskej Republike, ktoré sú vo filme ako prvé, boli natočené ako posledné. (Marceloo)
  • Film je mierne inšpirovaný hororom The Fly (1986) a režisér Chad Archibald bol nadšený, že kritici jeho film prirovnávajú k tomuto dielu. (Marceloo)

Reklama

Reklama