Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nadějný boxer Monroe Hutchen (Wesley Snipes) byl odsouzen k doživotnímu trestu, který si odpykává v přísně střeženém vězení Sweetwateru. Právě tam ovšem přichází jako vězeň i úřadující mistr světa v těžké váze George Ranař Chambers (Ving Rhames). Ten nesnese jakékoli pomyšlení, že by mohl být někdo lepší než on, a Monroea napadne. V připravovaném zápase půjde o hodně. Zvlášť, když jsou v sázce i peněz a svoboda. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (184)

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Film o boxu kde je obsazení vcelku dobré a vězeňské prostředí má dodat punc tvrdosti.No je to film asi tak na páteční večer kde už se vám moc nechce hloubat nad myšlenkami filmu a jen tak vstřebáte akci filmu.Box je zde sice vidět jen zhruba posledních 10 minut ale fanoušky Wesleyho Snipese či Vinga Rhamese to bude určitě to lepší z jejich filmografie.Za mě 60 % a tři hvězdy. ()

JFL 

všechny recenze uživatele

Walter Hill sice svým charakteristickým vizuálním stylem, zde navíc aktualizovaným o videoklipovou a reportážní dynamiku, se může snažit sebevíc, ale bohužel scénář a postavy mu nedávají moc s čím pracovat. První Undisputed tak získává zásluhu pouze jako start franšízy, kterou museli dostat do rukou direct-to-video řemeslníci, aby z ní vytěžili to, co padlé hvězdy žánru nedokázali zrealizovat, a sice pořádnou brakovou arénovku, která se vykašle na rádoby drobnokresby charakterů a naopak nabídne divákům pořádnou fyzickou akci. ()

Reklama

HateBreeder 

všechny recenze uživatele

Wesley Snipes versus Ving Rhames a Peter"columbo"Falk jako mafian. Velky boxersky souboj za zdmi veznice, vitez muze byt jen jeden, bude to mistr mezi mukly - wesley a nebo skutecny mistr Ving Rhames?? Film ktery ma tak tvrdou ranu jako oba tito borci a navic i prijemne vezenske prostredi dava vzpomenout si na jine slavne vezenske filmy. Nemyslim si ze by to byl film nejak vyjimecny, ale ja davam za 4*, protoze mam rad vezeni, mam rad cernochy a mam rad columba. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Keď sa raz boxerská Superstar dostane do lochu, jediná možnosť ako si získať rešpekt je zmerať si pipik s miestnym alfa samcom, ktorý si svoj rešpekt musel tvrdo vydrieť. Hlavným kameňom úrazu je nalinajkovaný dej a nedotiahnuté postavy. Žiadna z postáv neponúka natoľko emotívny príbeh aby ste s ňou mohli súcitiť či naopak. V tomto neemotívnom šume vychádza celá zápletka s finálnym súbojom úplne do sračiek. Nepomáha tomu ani Wesley Snipes ktorý je hlavným ťahákom celého filmu. Nezostáva nič iné iba sa tešiť na ďalšie pokračovanie. 56% ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Paradoxně jsem první Undisputed přelouskal až po shlédnutí jeho dvou následovníků, moje hodnocení ale bude zcela objektivní a nezkreslené zmíněnými arénovými skvosty... Tohle je akční asi jako odpolední procházka po parku s babičkou, které pokročilá koxartróza stáhla rychlost chůze na 1,5 km/h. Nudné, bez spádu, dynamiky, akce. Spíše jen takové kočkování (povětšinou siláckými řečmi) dvou hlavních protagonistů. Místo zápasů nebo pořádných tréninkových metod a příprav (fakt mi nestačí čtyři přeskoky přes švihadlo a pět bouchnutí do hrušky) sledujeme, jak Monroe kamarádí s párátky a špejlemi a Chambers řeší svoje delikty. Finálový souboj s pofidérními pravidly pak pouze rozladěně zvedne obočí a vyloudí znuděný úšklebek. Vypadá to jako třívteřinová smyčka, co se pět minut v kuse opakuje. Jediné výrazné pozitivum vidím v tom, že tato od akce okleštěná zbytečnost má (zatím) dvě pokračování, která jsou ve všem naprostým opakem. Díky bohu. 20 miliónů dolarů(rozpočet) ()

Galerie (38)

Zajímavosti (7)

  • Názov sa zobrazí na obrazovke štyrikrát v priebehu celého filmu. (m.a.t.o.)
  • Snipes sa pripravoval na svoju úlohu s trénerom boxu Emanuelom Stewardom, ktorý v minulosti trénoval Thomasa Hearnsa a Lennoxa Lewisa. (m.a.t.o.)
  • Natáčanie prebiehalo v dvoch skutočných väzniciach v Nevade. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama