Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nadějný boxer Monroe Hutchen (Wesley Snipes) byl odsouzen k doživotnímu trestu, který si odpykává v přísně střeženém vězení Sweetwateru. Právě tam ovšem přichází jako vězeň i úřadující mistr světa v těžké váze George Ranař Chambers (Ving Rhames). Ten nesnese jakékoli pomyšlení, že by mohl být někdo lepší než on, a Monroea napadne. V připravovaném zápase půjde o hodně. Zvlášť, když jsou v sázce i peněz a svoboda. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (184)

Hakha 

všechny recenze uživatele

Velký potenciál tento film měl, ale režijní prací Waltera Hilla se vše rozpadlo a nic zde nefunguje jak by mělo. Čekal jsem aspoň nějakou tréninkovou přípravu na zápas, která by mě motivovala jak při sledování Rockyho, ale ničeho takového jsem se nedočkal. Vcelku hvězdné obsazení je zde k ničemu, jelikož většinou herci hrají velké kulové a Wesley Snipes mě s párátkem v puse neuvěřitelně rozčiloval. Nejvíce jsem se těšil na závěrečný souboj Snipes vs Rhames, ale jen s nudou jsem sledoval nezáživný boxerský souboj, který byl nejen špatně nasnímaný, ale i zahraný. Postavy nedostaly tolik prostoru, abych ten zápas nějak prožíval, tak jsem jen sledoval emočně nulový závěrečný souboj, kde mě chyběly napuchlé oči, otekliny a stříkající pot při úderu atd. atd…. Nejvíce mě potěšila účast Petera Falka… Mé hodnocení 1,5 hvězdičky… ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Film o vězeňských zápasech v boxu, který kromě pár dobrých herců, nemá nic extra, čím by diváka dokázal přesvědčit o svých větších kvalitách. Zápas vězeňského mistra v boxu proti současnému mistrovi v těžké váze, který se ocitá se ve stejném vězení a jen regulérní zápas ukáže, kdo je skutečným mistrem. Horší 3* 50% ()

Reklama

Dudek 

všechny recenze uživatele

Walter Hill by si zasloužil pár facek, protože takhle zmrvenou režii jsem snad ještě nikdy neviděl. Samotná synopse snímku nabízí obrovský potenciál, který režisér jen tak odhazuje a pouští se do něj vlastní cestou. A to cestou velmi zoufalou. V první minutě jsem měl ještě radost, hrála příjemná hudba a zdálo se, že se bude jednat o moderní vězeňské drama ve stylu Rychle a zběsile, jenže to byl neuvěřitelný omyl. Za celou dobu se dočkáme jen jednoho pořádného boxerského zápasu, který je však neuvěřitelně nudný a nezajímavý, přesto že by se mělo jednat o vrchol filmu a několika nezajímavých flashbacků, které se stejně nakonec jeví jen jako úplně zbytečné. Škoda, škoda takhle promrhaný potenciál opravduu lituji. 40% [TOP 19/5 53%] ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Nejde o žiaden Million Dollar Baby, Rocky ani o Cindarella Man.Je to iba malý, hlúpučký filmík z vezenského prostredia, kde sa raz za pol roka koná zápas v boxe. Snipes a Rhames tento podpriemerný filmík vytiahli na priemerný oddychový film, ktorý na jedno pozretie určite neurazí. Ja som sa nenudil, skôr som sa celkom dobre bavil. 60% ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Možná nejhůře hodnocený film série, pro mě však jediný kvalitní a v rámci sportovního dramatu zajímavý. Ti, kteří uznávají Scotta Adkinse jako herce, asi cosi nemají v hlavě v pořádku. Kdyby se Wesley upsal všem čtyřem částem, byla by to akční řežba, kterou bych si oblíbil. Po zkušenostech s oběma pokračováními se Scottem, rovnou zavrhuji příležitost podívat se na loňskou čtyřku. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (7)

  • Názov sa zobrazí na obrazovke štyrikrát v priebehu celého filmu. (m.a.t.o.)
  • Natáčanie prebiehalo v dvoch skutočných väzniciach v Nevade. (m.a.t.o.)
  • Snipes sa pripravoval na svoju úlohu s trénerom boxu Emanuelom Stewardom, ktorý v minulosti trénoval Thomasa Hearnsa a Lennoxa Lewisa. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama