Reklama

Reklama

Akční horor, který režisér Guilermo del Toro natočil podle známého Mignolova komiksu, vypráví o Chlapci z pekla, který přišel na svět v roce 1944. Tehdy se ho snažili využít spřeženci Zla v nacistických službách - nesmrtelný Rasputin (Karel Roden), gestapačka Ilsa a maskovaný zabiják Kroenen. Malého ďáblíka však zachránil a vychoval doktor Broom (John Hurt), který pracoval pro Američany. Dospělý Hellboy (Ron Perlman) žije v přísně utajeném Úřadu pro výzkum paranormálních jevů a spolu s žabím mužem Sapienem (Doug Jones) a dívkou Liz (Selma Blairová), která umí v rozčilení vyvolat výbuch či požár, jsou využíváni při mimořádných operacích FBI. Zlo se však nevzdává. Trojice pekelných vyslanců se vrací, aby dokonala své temné dílo, a Hellboy se jim musí postavit... (HBO Europe)

(více)

Diskuze

111tom111

111tom111 (hodnocení, recenze)

mám dotaz ...pod co spadá Hellboy? ...DC..Marvel? ...nebo něco jinýho ? ...jen zvědavost..díky za odpověd

movieband

movieband (hodnocení, recenze)

myslíte, že by do  země výroby mohli dopsat ČR ? když se podíváte do zajímavostí tak se vcelku dost podstatných scén točilo právě u nás .. konkrétně v Praze 

movieband

movieband (hodnocení, recenze)

Lidi dotaz pokud někdo ví tak ať odpoví ....  O jaké scény je obohacený ten Director's Cut ?? 

D.Moore: Když už teda víš kde se dá sehnat Sémě zkázy (už ho mám doma rok stejně jako Pravou ruku zkázy, Pražský upír a další povídky a půl roku mám Ztracenou armádu) tak prosímtě nevíš kde bych moh sehnat Probuzení Ďábla ???? JÁ sem se díval po netu a všude je to chystaná novinka (jenže to už je asi rok) .... kdybyste někdo věděli kde bych to mohl sehnat prosím napište mockrát děkuju :) 

movieband

movieband (hodnocení, recenze)

Hellboy je vynikající a tak trochu mě to ani nepřekvapuje že to pustily k ledu.Komix je to ale výborný a filmové pokračování Zlatá armáda je parádní.Ale na jedičku nemá :)

StrYke

StrYke (hodnocení, recenze)

Škoda, přece jenom měl Hellboy něco do sebe a dvojka je jedno z nejlepších pokračování, které jsem kdy viděl

David661

David661 (hodnocení, recenze)

mohu se zeptat? Hellboy je DC comis, Marvel a nebo co? (jenom tak pro zajímavost)

movieband

movieband (hodnocení, recenze)

Já si myslim že jednička je prostě super ... je tajemná je prostě dokonalá teda až na pár vychytávek ale to je fuk .. ten komiks taky uplně super, film je akorát smíchaný s prvním a druhým dílem komiksu :) ale vzniklo z toho neco parádního .. fakt dobrý kousek

BILI

BILI (hodnocení, recenze)

To nevím ,ale nmě jednička dostala a časem bude i trojka :).

JOKERHAHAH

JOKERHAHAH (hodnocení, recenze)

Zajímalo by mě, proč natočili dvojku, když jednička byla ztrátová, aspon v kinech.

BILI

BILI (hodnocení, recenze)

Bomba film !!! Těžko říct jestli je lepší jednička nebo dvojka :-) .

korndaddy

korndaddy (hodnocení, recenze)

po pravdereceno,,,tenhle druh filmu..opravdu nevyhledavam..dokonce me to ani nebavi...ale hell boy je jedinej fantasy comix cosem dokoukal a po pravde sem se celkem i bavil...

StrYke

StrYke (hodnocení, recenze)

nebudu se tajit tím, že hellboye nemám moc v lásce, ale myslím, že v prvním díle se obvzlášt podařil ten chlap bez očních bulev

D.Moore

D.Moore (hodnocení, recenze)

lekr: Nejvíc si film vzal z "Hellboy: Sémě zkázy", koupit se dá prakticky všude - na comicscentrum.cz stoprocentně.

lekr

lekr (hodnocení, recenze)

Hel nevíte z jakého komiksu přesně tento film vychází a kde by se dal ten komiks koupit?? Dík..

CTOKOKOTOB

CTOKOKOTOB (hodnocení, recenze)

Na komiksové předloze byla originální Hellboyova po čertech silná lidskost. Ve filmu ani památky, z HB zbyl prachobyčejný klaďas. A ani jinak to nebyl moc nadprůměrný film.

Pretenderi

Pretenderi (hodnocení, recenze)

Prišiel z "pekiel", aby ochránil svet od svojich "kolegov", ktorý nemajú toľko rozumu ako on. Dej aj herecké obsadenie výborne sedel. Hellboyovi som fandila, chcem ho za kamoša, bola by s ním sranda.

pravo

pravo (hodnocení, recenze)

Priklanam sa k nazoru, ze v tomto pr,ipade je vyslednych 71% pomerne lichotivych. Ved predsa je v elitnej skupine cervenych filmov a pri hodnoteni 4338 uzivatelmi sa uz da hovorit o akej takej objektivnosti.

Morien

Morien (hodnocení, recenze)

Jo, tak to bych se byla ochotná hádat, jestli je 71% dostačující. Já bych řekla, že je to až moc. Ona je to zkrátka otázka názoru.

Související novinky

Hellboy se brzy dočká dalšího rebootu

Hellboy se brzy dočká dalšího rebootu

19.02.2023

Po posledním Hellboyovi z roku 2019 od režiséra Neila Marshalla (epizody Hry o trůny) to vypadalo, že se rudý ďábel z pera Mikea Mignoly na pár let zase uklidí někam stranou. Snímek totiž narazil u… (více)

Hellboy sprintuje před kamery

Hellboy sprintuje před kamery

07.07.2017

V Hollywoodu obvykle trvá mnoho let dostat film před kamery, takže je vcelku šokující, jakou rychlostí se hýbe kupředu reboot Hellboye. Ještě na začátku roku to vypadalo, že máme šanci na klasickou… (více)

Zemřel legendární John Hurt z Vetřelce

Zemřel legendární John Hurt z Vetřelce

28.01.2017

Většina herců je ráda, když za život nastřádají hrstku výrazných rolí. John Hurt, jenž nás právě opustil ve věku 77 let (zákeřná rakovina...), ale na tak malé ambice kašlal. Hurt začal hrát ve… (více)

Reklama

Reklama